Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
basketzero

basketzero

Medlem
  • Registrerad 2004-12-12
  • Senast aktiv 2009-04-27
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen basketzero har skrivit i forumet.

1

Känns nästan som man får lov att ta hjälp från nån som är proffs på det här. För jag är inte säker på att klurar ut det här tyvärr.....känns som det är dags att lära sig lite koder så man vet va man håller på med.

Haha....ja jag såg att han måste gjort sig av med sin tidigare hemsida och tydligen låtit någon annan ta över domänen. Jaja.....får väl ta ett litet snack med honom om det sen. Nu är det i alla fall fixat.

Tack så mycket för hjälpen! Jag ska ge mig in i lite meckande för att se om jag kan få nån fason på det hela.

Mvh

Marcus

Tack för tipset!

Fick dock inte rätt på det hela tyvärr. Som sagt så har jag ganska så liten koll på det här med koder. Jag lägger inte till kategorierna genom html koder och dylikt utan genom en admin meny.

Hej!

Marcus Dahlberg heter jag och sköter hemsidan åt ett företag som heter Globalsport! Jag är absolut ingen höjdare när det gäller hemsidor på något sätt utan det enda jag sysslar med är att lägga till nya produkter och dylikt, väldigt basic.
Nu har jag dock ett problem som jag skulle behöva hjälp med, kan ej heller få hjälp av killen som gjort sidan så han är i USA på praktik.

Det är så här att när man använder safari eller firefox, ja i princip vilken webbrowser som helst till mac så funderar inte den vänstra menyn på hemsidan. Man kan inte klicka på de olika produktkategorierna vilket inte känns så lyckat. Vet ej hur man kommer till rätta med det problemet. Det är precis som att länkarna inte finns...men det gör dem för om man söker på ett produkt namn...t.ex. adidas så kommer där upp en mängd med produkter. Det enda programet som jag får det att fungera med är internet explorer, och det är ju kanske ingen hit direkt.

Vet ej ifall det är någon här på forumt som kan sådant här eller som har tid att hjälpa mig med problemt. Men om det finns det så skulle jag vara evigt tacksam för alla slags tips och råd. Som sagt jag är inte särskilt duktig på det här med hemsidor och koder så allt för avancerade ingrepp o koder och dylikt är jag mycket osäker på om jag klarar av.

Hoppas någon kan hjälpa mig med mitt problem!!

Hemsidan är : www.globalsport.se

Mvh

Marcus Dahlberg

Jadå det ska passa.

Tack för ett snabbt svar! Rätt svar med

Jag har en förhoppnigsvis enkel fråga som jag hoppas någon mer bildad person än jag själv kan hjälpa mig med.

Det är så här att jag tänkte köpa en aiport express station till min ibook. Min fråga är helt enkelt om man kan koppla ihop den på följande sätt:

1. ADSL-Modem------2."vanlig"Router---------3. slutligen airport express??

Antar att det inte borde vara några problem men man väl ändå vara säker så att man inte gör ett onödigt och dumt inköp!

Tack på förhand!!

Mvh

Marcus

Tack för hjälpen, dock så är jag tyvärr inte särskilt bra på sådan här saker utan det enda som jag sköter är att uppdatera sidan med nya produkter och dyl. Vet därför inte riktigt hur jag ska bete mig för att jag ska klara upp det här meny problemet trots den länk som du postade. Vet ej om du på något sätt skulle kunna förklara lite mer uttförligt hur jag ska göra.

Tack på förhand!
Marcus

Jag har problem med vårt företags hemsida, Globalsport . Den menyn "produkter" som ligger på vänter sida fungerar ej med i princip någon webläsare till mac, t.ex. safari och firefox. Det går ej att använda länkarna till kategorierna. Vet ej vad problemet är, för när jag använder en pc, hemska tanke, så fungerar det precis som det ska. Jag förstår att det är något fel med scripten eller dyl. men klarar ej av det själv. Skulle vara djupt tacksam om någon kunde hjälpa mig med mitt problem då vi för det första enbart har macar i företaget samt att jag så klart att sidan skall fungera för alla.

Tack på förhand

Marcus Dahlberg, Globalsport

1