Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
saider0

saider0

Medlem
  • Registrerad 2006-12-25
  • Senast aktiv 2007-02-15
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen saider0 har skrivit i forumet.

1

finns det något bra program för att sätta in filmer med elr?:confused:

jag har också försökt få in film men när jag använder itunes försvinner all min musik så jag har börjat använda monkey media men det verkar inte funka för videos tacksam som fan för svar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek:

det finns gummi övettäcken som skyddar mot stötar men kanske inte så bra om man ramlar med den i ficka..:rolleyes:

Ursprungligen av k_k:

Blir snart förbannad, har provat både Anapod och Itunes med samma resultat. När jag för över musik till min ipod så kategoriseras inte allt, istället så kan det finnas två mappar med samma artist där två halva skivor ligger. Jag förstår inte hur det kan vara ett problem egentligen. Det enda jag vill göra är att föra över musik till ipoden så att de ligger i de mappar som de ligger i datorn.

Jag förmodar att ni förstår vad jag menar, jag har sökt men inte hittat någon tråd som hjälpt mig.

Min fråga är alltså; Hur skall jag göra för att kunna föra över allt så att de ligger samma ordning som jag har på datorn? Jag tycker inte jag skall behöva skapa någon spellista för varje album (Jag vet att anapod kan göra det automatiskt) Har man 12000++ i ipoden så är det bra om man har ordning på dem!!!

Tack på förhand.

/Andreas

Du kan prova ladda ner mediamonkey då kommer samma sak hända men du kan döpa om mapparna till det du vill så går alla med samma namn ihop...fast jag tror inte det går att synka in film men jaja......:)

....för jag fattar inte jag körde med itunes förut men den radera all min musik hela tin så jag ladda ner media monkey den var perfekt för musik men kunde inte lägga film(kanske går isåfall säg hur).
men jag har provat ephpod men det vägrar gå på så någon som vet ett gratis program som e bra för film!!!!

Hjälp jag har just fått en ny ipod....och jag har satt all min musik på itunes men när jag har allt på ipoden finns det ungefär 3 av varje artist och jag kan inte sätta musiken i itunes efter mappar jag har laddat ner ganska mycket men allt kommer i oordning hjälp nån

1