Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG G7 Thinq faller på mjukvaran

Sydkoreanernas återtåg till den svenska marknadens premiumsegment för telefoner är lyckad hårdvarumässigt, men mjukvaran dras med brister.

Ett steg i rätt riktning

I slutändan tilldelar jag inte LG G7 Thinq en utmärkelse, även om jag varit snubblande nära utmärkelsen "Gillart" på grund av den trevliga kameralösningen. Att kameran överdriver färgåtergivningen blir tillsammans med den svajiga batteritiden lite för mycket för att jag ska vilja plocka fram utmärkelsen denna gång.

Detta innebär dock inte att LG G7 Thinq är en besvikelse. Konstruktionen är både snygg och gedigen, och när Google Assistant lanseras i Sverige fullt ut kommer LG ha en klar fördel här över huvudkonkurrenten Samsung vars Bixby-assistent inte lär lära sig svenska lika snart.

Telefonen har andra goda egenskaper. Fyra förstärkarenheter och gediget stöd för trådlöst ljud gör telefonen till en väldigt trevlig underhållningsenhet. LG G7 Thinq är en återvändo till riktigt bra telefoner för LG som dessutom lanseras på riktigt i Norden, och om de bara kan få till en jämnare helhet nästa gång kommer utmärkelsen vara given.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.