Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Note 9 är telefonen med extra allt

Större batteri, massiv lagringskapacitet och en penna som kan användas om fjärrkontroll är några av nyheterna i Galaxy Note 9. Andreas har testat Samsungs senaste bjässe.

Ja för den nyfikne, nja för Note 8-ägare

Samsung Galaxy Note 9 har egentligen tre huvudsakliga målgrupper:

  • de som vill köpa en ny bra Android-telefon.

  • de som är nyfikna på Note-familjen men avvaktat ett köp.

  • de som redan äger en Note 8 och gillar den.

Den som bara vill ha en bra Android-telefon gör bäst i att köpa en Oneplus 6. Den är visserligen inte så värst mycket mindre och har inte riktigt lika bra batteritid, men å andra sidan kostar den mindre än hälften så mycket som den maffigaste konfigurationen av Note 9.

Om du redan äger en Note 8 finns det ganska få nyheter som motiverar ett köp. Det som skulle kunna motivera en uppgradering är den klart förbättrade batteritiden och snabbare hårdvaran, samt den Bluetooth-försedda pennan om du ser potential i vad den kan komma att tillföra i framtiden. Om du fortfarande är nöjd med din Note 8 gör du klokast i att invänta vilka nyheter som kan tänkas tillföras nästa år med en potentiell Note 10.

Om du däremot tillhör målgruppen som är nyfiken på konceptet med en Note-telefon finns det ingen anledning att tveka - Note 9 är en suveränt bra telefon med väldigt användbara anteckningsfunktioner som bonus. De få brister den har är inget som ska avskräcka, och om din plånbok mäktar med det finns det ingen annan telefon som klämmer in så mycket funktioner och kapacitet i ett paket.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.