Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Artie MacStrawman
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-02-06
  • Senast aktiv 2008-01-14
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen Artie MacStrawman har skrivit i forumet.

Prova "Flyttassistent" som ligger i "Verktygsprogram"-mappen.
Den är gjord för just detta.

Det kan du själv sätta ihop med hjälp av AppleScript och kanske lite Automator.

Väckarklocksdelen är kanske det klurigaste, men det kan du ju lösa genom den inbyggda väckningsfunktionen.

Testa.

Ta en titt på gula boken "Structural Package Designs".

Ursprungligen av Adrian B:

Jag är lite ambivalent fortfarande. iPhone är ju allt iPod touch är (förutom 16 GB, men det lär väl komma) plus telefon.

En ++grej med iPod T är ju att den dyker upp som en disk när du kopplar in den på jobbet och behöver slanga över lite jobbgrejer. För mig blir det en iPod T + en iPhone när den får 3G eller 3MP-kamera (vad som nu händer först).

Apple har lagt upp en "cheesig", men fin film som går igenom iPod Touch.

En punkt har visst trillat ner i ditt inlägg.

Okej, frågan blev visst lite felställd. Ställer tillbaka den eftersom den ska vara som i rubriken och inte som i inlägget.

Hur få in youTube i FrontRow såsom i BackRow på TV?

Om Leopard servern inte innehåller en central adressbok blir man lite besviken. Har nästan bestämt för mig att någon har babblat om att en sån funktion ska komma.

I värsta fall får man väl fortsätta med www.address-o-matic.com.

Finns det något sätt (förutom att vänta på den här killens ansträngningar att ge resultat) att få in youTube (och andra pluggar) in i FrontRow såsom det funkar i BackRow på TV?

Tjusigt.

Ursprungligen av Zino:

Dock har jag stängt av auto-correction så det blir lite smidigare att skriva på svenska.

Är ordlistan i samma format som den som följer med ordinära OS X? Kanske går att byta ut telefonens mot den istället för att bara stänga av.

Ursprungligen av Snigeln:

Jag tror inte iphone är redo för den svenska marknaden. Även om många här sitter och hypar den för interfacet eller utseendet så får vi inte glömma att de flesta använder sin telefon.

Ja. Och? De flesta som har en iPhone använder den som telefon.

Ursprungligen av Snigeln:

Till att börja med klingar det dåligt att sälja en telefon utan 3G till gemena man. Faktum är att 3G håller på att gå om GSM-telefoner här.

Vilka ska man sälja den till om inte till gemene man? De flesta jag känner har en 3G-telefon, men ingen använder någon av tjänsterna. Dels eftersom de är urusla och kostar för mycket och dels därför att gränssnittet är konstigt. Ingen skulle märka om man tog bort 3G-funktionerna helt och hållet.

Ursprungligen av Snigeln:

Vidare går MMS-användandet framåt med storsteg, något som iphonen helt saknar.

Det beror ju på att mail-klienterna i telefonerna har varit så sopiga, med undantag av två eller tre smart-phones. Nu kommer det ju bli mer naturligt att maila istället för att skicka MMS. Precis som ingen skulle bry sig om man tog bort WAP.

Ursprungligen av Snigeln:

USA har en helt annan mobilmarknad än vad vi har, både i hur användande och nätuppbyggnaden ser ut.
Med prislappen den har i USA tror jag inte den skulle sälja så väl här, dyra telefoner som blir rabatterade via abonnemang är ju något som varit på nedgång i många år här.
För ni har väl kollat vad den kostar om man köper billigaste iphonen med billigaste abonnemanget och inte ringer ett samtal. Jo som en Macbook pro. Just det 18000kr.

Nu blir den ju iof inte rabbaterad via abbonemanget. Men även med fastlåsningen så kommer den säkert att bli en storsäljare även här. Den säljer ju som smör smälter i smålandssolen med det som många uppfattar som det sämsta telefonbolaget i USA.

Ursprungligen av Snigeln:

För ni har väl kollat vad den kostar om man köper billigaste iphonen med billigaste abonnemanget och inte ringer ett samtal. Jo som en Macbook pro. Just det 18000kr.

Inte ringer ett samtal? Varför skulle man inte ringa upp den pott man får?
iPhone-abonnemanget är väl inte dyrare än andra abonnemang?

Javascript ≠ Java.

Det rycker lite i din namne?

Ja, det ska bli spännande att se hur de har löst det där med avsaknandet av skrollhjul. De kanske tar och förminskar ner skrollhjulet så det blir ungefär samma storlek som knapparna på en Shuffle och placerar den där »Hem«-knappen håller till på telefonen?

Figur 18 i första länken är väl precis som det fungerar med alfabetet till höger på iPhone i längre listor?

David Pougue berättade om ett tips för hur man skriver exempelvis en punkt genom att klicka och utan att lyfta fingret göra sitt val, som påminner mycket om beskrivningen i länk numero 2. Andra har förklarat att det även är så man kan göra för att öka upp farten när man textar på telefonen. Ja, alltså inte trycka olika hårt, men trycka på olika sätt och liksom rulla bort med fingret till en annan tangent.

Nu dök mailet upp.
Trevligt med de här små påhitten.

Jag köpte via Macheist (och loggan med "Welcome Macheisters" syntes uppe i hörnet på MacUpdate) men det är ju bara serienummer från programmen i MacUpdates påse som har skickats i till min mail.

Är jag för otålig eller för osmart?