Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jalle_G

Jalle_G

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2007-02-14
  • Senast aktiv 2010-02-15
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen Jalle_G har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Robo-X:

Poängen är att ingen vet just hur mycket det kommer att kosta, om det går att köpa utan abonnemag eller om det ens kan låsas upp. Det finns väl ingen anledning och få panik 1 månad före.

iPhone 1 är mer eller mindre omöjligt att få tag på just nu. Det blir nog till att vänta till den 11 juli.

//Rob

Ok, om nagon kanner att de har en Iphone de vill salja nar den nya kommer sa ar det bara att PMa! Om nagon far reda pa nagot stalle i Cali dar det kan finnas, PMa mig.

Jag kan sticka till en Apple Store efter helgen som kommer och luska lite i nagot om ni vill, exempelvis fraga om man kommer behova aktivera den i affaren.

Om jag ar i USa nu, vill skaffa en Iphone och lasa upp den nar jag kommer hem samt inte bryr mig vilken version det ar, hur gor jag da?

Sa, jag undrar en sak. Jag ar i Staterna, valdigt nara Apple HQ och vill kopa en Iphone men den verkar vara slut overallt, vet ni om det kan finnas nagonstanns har i Cali som det finns?

En till fraga, min bror, som jag koper till, han vill ha den gamla. Ar det nagon som skall skaffa en ny den 11e juli och har en Ipohne i bra skick som man man tanka sig salja?

Sista fragan, kommer man vara tvungen att skriva At&T abbonemang nar man koper 3G luren? De i affaren tror inte det men Internet sager annorlunda. Vad tror ni om att man maste ha aktiverat inom 30 dagar om man inte vill fa boter?

Hinner inte soka igenom ifall ni redan gatt igenom detta efetrsom vi ska ivag, vore valdigt tacksam for svar och hjalp!

Hejhejhej.

Jag har hela tiden problem med min iPhone. Jag är väl kass.

Jag kunde inte koppla upp min iPhone mot WiFi. Så nu när jag såg att man kan få SwePhone med pwnage v.1.1. Jag laddae hem nya pwnage. Satte igång. Men när man ska vänta på reboot efter iPwner så startar den inte.

Vad ska jag göra, ananasen försvinner inte. Den bara är där. Vad ska jag göra? Väntat som 10 minuter! Help plz!

Ursprungligen av b0bben:

Har du använt ZIphone på den telefonen nån gång? Vilken version isf? Kan du kolla vad du har för MAC-adresser på wifi/blåtand (Settings-General-About), och skriv de inte här utan PM:a, lite känsligt o sprida sina MAC-adresser...

mvh
b0bben

Jag har använt ZiPhone. Använde version 2.4 tror jag, kan ha varit den innan också. Pm:ar Mac adresserna.

Jag märkte nyss när det är den kraschar. När jag kopplar upp mig på WiFi kraschar den. Det suger. Men nunär jag vet det så måste det ju vara lite bra.

b0bben: Nästa gång jag kopplar in den ska jag kolla! Hoppas jag hittar felet.

Penna_ha: Jo, google vet jag hur det funkar. Jag har sökt samma sökning som du ett flertal gånger. Om du inte kan hjälpa kan du lämna tråden nu.

Ursprungligen av b0bben:

Har du några 3:e parts program installerade? SwePhone? Prova och återställa telefonen och bara aktivera/jailbreaka/låsa upp så du kan använda ditt simkort. Installera inget mer sen och kör telefonen lite för att se om det blir nån skillnad.

Har du gjort nåt speciellt med telefonen innan? Provat egna upplåsningar eller vad som helst förutom de vanliga verktygen?

Kolla i din dator efter crashrapporter från telefonen, se vilket program det är som skiter sig mest.

Svårt o gissa såhär tyvärr :/

mvh
b0bben

Jg hade SwePhone. Det har jag inte nu. Inget alls. Men den dör mer sällan, men fortfarande dör den.

Jag har inte gjort något speciellt med telefonen alls. Inga egna upplåsningar. Bara iPlus först, sen började den krångla. Då Independence och iLiberty för att se om den krånglade med dom också.

Hur kollar man crashrapporter i datorn?

mvh

Det händer fortfarande har gjort DFU restore. Har bootloader 4.6. Har 1.1.4 hackade med pwnage. Telefonen lägger av. Jätte störande, speciellt med tanke på att detta är min andra iPhone, den första gick sönder. Usch. Vad kan man göra? Kom igen någon måste veta, det är väl inte kört?

Jag har nu återställt till 4.6 men dock med iLiberty+. Men om detta inte fungerar så går jag på Pwnage. Även fast den dött några gånger betyder väl inte det att den är trasig?

Okej, min telefon dör hela tiden.. Det är lagom tråkigt. Mitt i ett samtal så stängs den av och apple loggan kommer fram och den rebootar, men när den kommer till "lås upp" menyn hänger den sig. Så då måste jag göra en menu+power och då när äpplet just ska försvinna börjar det om och håller på så ett tag, framtills den funkar i 30 minuter till.

Nu har jag tröttnat. Min telefon är hackad med iLiberty+, den var ursprungligen en 1.1.3OTB nu är den en 1.1.4 med 3.9FB. Vad ska jag göra? Hacka om den fast ta bort 3.9FB och ta en vanlig 4.6 istället? Jag behöver ändå inte den där maps grejen.

Sen krånglar WiFi också, usch. Men vad ska jag göra?

Om man har en 1.1.3 OTB som stänger av sig själv, men dock rebootar sig direkt. Och har 3.9FB från iLiberty+så kan avstängningsproblemet lösa sig genom att man gör om och inte kryssar i 3.9FB?

Hallå!

Här i dagarna pwnade jag min iPhone och den hänger sig nu och WiFi fungerar inte som det ska, kan det vara att pwnage är så pass nytt? Kan jag lösa detta genom att göra om med pwnage? Eller kan jag köra iLiberty+ och hoppas på att det löser sig då?

Jag har 3.9FB Neutred, 1.1.4.

Hur rekommenderar ni att jag gör?

mvh.

Jag har nu en 1.1.4 3.9FB (Upplåst med iPlus)
Tycker ni att jag ska pwna den ändå?

Eller ska jag vänta?