Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jalle_G

Jalle_G

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2007-02-14
  • Senast aktiv 2010-02-15
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen Jalle_G har skrivit i forumet.

Om man har en iPod laddare är det väl bara att byta själva kontakten på den amerikanska till den som man har på sin iPod laddare?

Ursprungligen av Goflorp:

Väldigt snygg är annars den här;

http://www.goincase.com/products/detail/slider-case-cl59044

ca 35 USD = 215kr

Det var ju den jag tipsade om

Ursprungligen av mbp:

Du får väl slänga något annat i skallen på honom då.

Ja, en smäll. Skämt åsido.

Har 1.1.4 OTB kommit ännu?

Ursprungligen av Martin Pettersson:

Så med andra ord så var det tur att det var en hackad och oaktiverad iPhone. Wow....

Ironin är enorm. Men visst, jag blir glad, och får en ny iPhone utan buckla i

Ursprungligen av mbp:

Grattis! Då har du ju en spritt ny iPhone att slänga i skallen på den idioten som är ansvarig för skadan. Glöm inte att klä den i ett hårt plastskal först.

Ja, jag bad min vän som fixade detta att köpa ett hardcase så jag har ett sådant. Så nu blir den ful men skyddad. Men att kasta den i huvudet på den som orsakade skadad verkar ju onödigt nu när jag får en ny

Hallå,

Min iPhone har krånglat, den slutade fungera och startade inte. Jag vänta och väntade och gjorde n massa hardreset inget hände, för två veckor sedan skickade jag den till en vän i USA, samma som köpte den, nu har hon varit på Apple store här är svaret hon fick:
"Yes, I took it to the Apple Store yesterday afternoon. There was is a small but deep dent on the lower back side of the phone. The man said that the dent was pressing on all the electronics and that is what is causing the phone to not work. In addition, he said the dent would void the warranty and replacement cost is $250. I must have looked quite shocked because he went in the back room for quite some time and came out again. He said that all his collegues has conferred and they all agreed that is was the dent that caused the problems. I guess it was from your keys. However, since the SIM card had not been activated, he will give me a new one. He also suggested buying a hard case for it. WHEW! The people at the Apple Store are quite nice actually. So, I have a new phone and will send it tomorrow. Last time I mailed it, it was around $16.00. I assume it will be $16 again.

Breathe a sigh of relief and buy a hard case for it!"

Bucklan varifrån när jag blev påhoppad i skolan och flög in i ett skåp. Kul, men det konstiga är att iPhonen fungerade i tre veckor efter det hände så jag tror inte att det är det som var fallet. Jag har läst om att andra har haft samma problem som jag hade utan en buckla. Sen så hade mitt dött en gång tidigare innan bucklan kom så jag tror inte att det är det som är felet, tror bara att jag fått en måndagsex.

Så problem finns med iPhone även om Apple inte vill erkänna om just detta. Men nu vet ni som har haft liknande problem att det går att lösa. Aktivera bara inte simkortet!

Jag vill också tacka alla som hjälpte till när problemet uppkom första gången.

PS. Jag bad min vän att köpa ett hardcase åt min DS.

Fortfarande av :/
Finns det någon annan person som detta hänt för, som kanske vet om det är något man kan göra?

INgenting, den har fortfarande inte startat. :/ Väntar tills efter helgen, sen skickar jag tillbaka den. Eftersom att den inte syns i datorn och inte startar kanske jag får en ny. Men då antagligen en 1.1.3 OTB

Den har fortfarande inte staratat

Hallå!

Jag har haft min 1.1.2 OTB sen i julas, efter tre dagar medans jag såg på en YouTube film så blev skärmen grön och inget hände. Jag höll in power+home och den slocknade. Äpplet kom inte upp, den var död. Men efter ca 24h vaknade den, YES! Sen funkade den utmärkt till igår.

Igår när jag läste min mail, skärmen blev vit, inget hände. Jag höll in power+home igen den dog. Nu har det gått längre tid än förra gången. Kan den ha dött på riktigt?

Jag har uppdaterat till 1.1.3 via dev-teams. Nyligen men den har funkat i fyra dagar sen jag gjorde det, kan det vara så illa att den är helt körd?

Okej, så dår är det bara att uppdatera. Coolio. Hur vet man vilken som är Dev-team och vilken som inte är?

EDIT:

Om jag gör såhär http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=611 kommer jag då kunna använda mitt turbosim när det kommer, utan problem?

Senast redigerat 2008-02-02 18:37

Hallå!

Jag är i banorna att skaffa ett turbosim. Kollade just iPhone Status Document och där står det att om man uppgraderar till 1.1.3 så går det.
Rättare sagt såhär: Yes (After Dev Team 1.1.3 Update).

Så om jag nu skaffar ett turbosim, funkar det med 1.1.3? Jag har en 1.1.2 OTB nu.

Om det fungerar skulle detta fått mer intresse än vad det nu fått?

Hur lång tid tog det emellan hårdvaruupplåsningen förra gången och mjukvaruupplösningen? Så man vet på ett ungefär när man kan förvänta sig det.

Ursprungligen av Niklas Brunberg:

Nej, snarare är det ett steg på vägen att låsa upp OOB 1.1.2-telefoner, eller rättare sagt bootloader 4.6.

Okej, vad behövs mer?

Betyder detta att det inte kommer gå att låsa upp OTB 1.1.2 telefoner med denna uppdatering?