Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jalle_G

Jalle_G

Medlem
  • Plats Nacka
  • Registrerad 2007-02-14
  • Senast aktiv 2010-02-15
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen Jalle_G har skrivit i forumet.

Jag hade samma problem exakt. Vänta ett tag skicka inte iväg den!
Efter ca 30h pep min till och startade.

Låt den ladda, låt den vara i en natt. Sen försöker ni reseta, går inte det låt den ligga under dagen utan laddare och vänta. Testa reseta då och då. Sen laddar ni nästa natt igen och repeterar. Borde lösa problemet.

Såhär tror jag att det är:

När iPhonen dör så stängs det interna RAM minnet av. Det här gör så att moderkortet "somnar", därför verkar den vara död. När man startar om RAM minnet (sleep+home) drar det ut den sista kraften som finns kvar för att försöka starta moderkortet. Om det inte fungerar med en gång, låt den ladda, låt den åtminstone ladda 10 minuter, försök sen igen. Även om det inte ser ut som att den laddas så gör den det, bara att moderkortet sover.

Hoppas det här hjälper er. Min startade igen, hoppet skiner på er!

Ursprungligen av theplague:

Återkom gärna med hur det går.

Hoppas att ingen blir besviken nu. Jag var nyss ute, när jag kommer innanför dörren hör jag mail ljudet. Går till min dator för att se vad det var. Ser att jag inte fått något mail. Hörde jag fel? Jag kollade iPhonen i hopp om att den nu funkar. Till min extrema lycka så tar det ett tag och skärmen lyser upp! Helt osannolikt, den behövde väl vila. Så den fungerar! Jag är överlycklig! Bästa Nyårspresenten någonsin. Så om någon får smma problem nu, vänta. Vänta ca ett dygn, jag väntade ca 30 timmar, sen startade den. Det kanske är samma för er.

Tack speciellt till dig theplague! Du har varit grymt bra hjälp!

Ringde till Apple nu. De kopplade mig till Amerikanska Apple, där pratade jag med någon tjej som sa att de inte kna hjälpa mig, men om jag skickar den tillbaka till den som köpte den kan hon byta ut den mot en ny. Så det är det jag ska göra. Förhoppningsvis löser det sig nu, hoppas att de inte märker att den är jailbreakad. Men jag tvekar, då den inte syns i iTunes eller går att starta, jag får ju en ny med en gång sa de. Jag håller tummarna!

Tack för allas hjälp!

Ursprungligen av theplague:

Värt att testa tipsen i detta inlägg: http://forums.ilounge.com/showpost.php?p=1171118&postcount=2

Det fungerade inte, men jag har inte en PC heller. Men jag kanske ska gå till en Appe butik och höra där? Dom kan ju mer än mig iaf. Det som är mest illa är att telefonen är två dagar gammal.

Ursprungligen av theplague:

Men, har du testat att reseta den igen?

Ja, den reagerar inte. Men jag vet inte vad som orsakade detta, jag är helt förbryllad.

Ursprungligen av wat:

Det lät värre. Då har jag inga fler tips annat än att leta runt lite i andra forum och se om nån varit med om nåt liknande.

Okej.

Kul att i alla olika applikationer som finns så blev jag brickad i Apples egna. Nice.

Ursprungligen av wat:

Tror inte man behöver hålla in dom knapparna för att 'ladda en YouTube-film'..
Testa slå på telefonen igen. Håll in knappen uppe på telefonen några sekunder.

Helt plötsligt så slutade filmen att ladda och hela skärmen blev grön, då så höll jag in home+power. Äpplet kom inte upp. Skärmen bara slocknade.

Datorn upptäcker den inte. Men jag ska låta den vila ett tag. Testar starta den senare.

Hjälp!

Min telefon låste sig när jag skulle ladda en YouTube film. Jag höll in power och home i fem sec. Skärmen blev svart. Nu startar den inte! Vad kan jag göra?

Min iPhone är nu på väg

Men nu när jag får den, hur gör jag för att låsa upp den till iPod möjligheterna? Går det att nedgradera en 1.1.2 OTB till 1.1.1 för att sen installera allt och uppgradera? Om det går varför kan man då inte låsa upp telefonen helt, när man ändå är nere på 1.1.1?

Om det nu kommer 1.1.3 i dagarna, hur gör man då när man är på 1.1.1 och ska upp till 1.1.3, blir det inte den senaste som installeras när man kopplar in till iTunes?

Jag har en Mac btw.

Hallå!

Nu är det så att min mammas kompis i Amerika kan tänka sig att skicka en iPhone till mig, vilket förstås är jätteroligt!

Men det uppkommer ju en del frågor.

Om den köps i USA nu, då är den antagligen version 1.1.2, eller hur?
Går den att låsa upp som iPod och användas i det syftet fram tills det går att låsa upp den helt så man kan ringa? Eller är det så att om man låser upp den till enbart iPod funktionerna att den är fast så?

Sen undrar jag hur man gör med uppdateringar? Om jag köper en 1.1.2 och apple släpper en jättebra funktion (exempelvis videofilmning) i version 1.1.3 kan jag aldrig uppdatera den till 1.1.3 eller går det att göra när de lyckas cracka den uppdateringen?

Det var nog allt, eller skulle ni rekommendera att köpa från USA nu eller att vänta till Sverige release?

Hallå!

Nu är det så att jag funderar på att importera. Jag har hört att när telefonen kommer till Sverige så kommer jag inte kunna ta del av uppdateringarna, då undrar jag om jag inte ens kommer kunna ta del av de efter ett tag?
Sen undrar jag om det går att uppdatera en iPhone som man själv låst upp över huvudtaget, jag har hört att vissa som gjort det har fått sina iPhones att smälta och inte fungera, stämmer verkligen det?

Sen undrar jag om ni rekommenderar att jag importerar eller ska jag vänta tills Sverige realese?