Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
oskarianus

oskarianus

Medlem
  • Plats Botkyrka
  • Registrerad 2007-02-25
  • Senast aktiv 2011-03-22
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen oskarianus har skrivit i forumet.

1

Juli 08.
Jo självrisken går på 1200pix. Får se hur jag kan lösa det, får hoppas på att man kan göra någon jämförelse med vilket pris en likvärdig går för på blocket och köpa ny på det viset.

tack för tipset! Ska kolla upp det

okej!
men verkar det inte rimligt att "kräva" en likadan telefon tillbaka?

Hej!
Jag har med en stor portion tur och talang råkat tvätta min telefon tillsammans med jeansen i tvätten, den är DÖD!

Självklart ringer jag försäkringsbolaget för att få ut en precis likadan telefon mot självrisken(svart 8gb 3g), inget uppbyte eller liknande.
Då börjar försäkringskillen(TryggHansa) prata om värdeminskningar och att de inte kommer hjälpa mig med ersättning av varan, utan att jag skulle få pengar till ett värde på 60% av dagens nypris.

Verkar inte detta konstigt? Är det någon som vet hur andra försäkringsbolag hanterar detta?
Tycker inte att det är helt orimligt att ersätta med samma vara?

Tacksam för svar

Senast redigerat 2009-08-21 18:17

De där med klickljudet under musknappen hade jag med, det åtgärdades dock när jag lämnade in datorn för "sprickan vid handleden". Det verkar ju byta nästintill rubb och stubb när man lämnar in den för sprickor.

Min MacBook har nu spruckit för andra gången(nere i högra hörnet vid handleden) och det inom loppet på bara ngn månad. Jag orkar inte hålla på och ränna iväg till Macoteket varannan månad för att datorn för 12000 spricker, då hade jag köpt en för 3000 istället.

Vad är det som gäller med tex konsumentköplagen osv..
Jag har för mig eller kanske bara drömt att man som säljare bara har ett visst antal försök på sig att laga varan om garantin täcker, annars så kan man som köpare kräva antingen en helt ny vara eller kanske pengarna tillbaka?
Skulle uppskatta om någon med koll på läget kunde skriva vad det är som gäller!:cool:

Ska kolla forum osv!
När jag sänker upplösningen så ser man ännu mindre utav spelet

Nej, inte vad jag kan se. Tycker att jag har finkammat hela inställningsmenyn på spelet, jäkligt udda alltså :/. Alternativet är att jag har helskärm på men man tycker att man borde kunna skala ner fönstret på ngt sätt, man kan bara förminska det i sidled.

Hjälp!
När jag ska spela Football Manager på min MacBook så blir fönstret för stort och en del av spelet syns då inte på skärmen. Har maxupplösning på skärmen och man kan inte skala av spelfönstret!
Skulle verkligen uppskatta lite hjälp

Hjälp!
När jag ska spela mitt nyinköpta Football Manager så blir spelfönstret för stort, dvs en del av fönstret är 'utanför' skärmen. Har maxupplösning på min Macbook.
What to do?
Uppskattar verkligen lite hjälp!

1