Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mr Gillespie

Mr Gillespie

Medlem
  • Plats Huddinge
  • Registrerad 2005-01-19
  • Senast aktiv 2012-12-29
  • Antal inlägg 37

Foruminlägg

De senaste inläggen Mr Gillespie har skrivit i forumet.

Hej,

Har en fråga angående förväntad hastighet med n-standarden. Tycker inte att min iPhone 4 har den uppkopplingshastighet som förväntat i mitt wifi-nätverk. Vad kan man förvänta sig, vad har telefonen för teknisk hastighetsgräns?

Är det någon som har koll eller har gjort egna tester?
Min hastighet ligger konstant på 39 MB/s oavsett signalstyrka medans andra enheter i nätverket fluktuerar i hastighet och uppvisar betydligt högre hastigheter. 39 är ju inte ens G-standardens maxhastighet och jag tycker att den borde vara snabbare än så. Jag har kollat med en annan som har både en 3 GS och en 4:a och hans 4:a ligger på 39 precis som min och 3:an på 54 MB/S

Ursprungligen av lillprinsen:

Vet du ifall de hade 16G?

Jag frågade inte men tyckte det låg fler förpackningar på lagret så jag skulle tro det. Jag vet att elgiganten barkarby och kungsgatan inväntade telefoner av båda storlekarna igår.

Svarar själv på min fråga.

Tele2butiken i sollentuna centrum var hjälpsamma och försåg mig med en 32:a, dom har nog inga mängder kvar då det sades att jag fick den näst sista.

Är det någon vänlig själ som sett till någon 32G i butik idag?

Jag kan varmt rekommendera Provectum på Holländargatan. Ingen butik direkt men dom är ruskigt snabba på att få fram prylarna med bra priser och är mycket trevliga att ha med att göra. Även Macsupport i Liljeholmen har varit mycket hjälpsamma. Macoteket kommer jag aldrig handla en skruv av eftersom dom inte har en aning om vad kundservice är och säljarna står inte ens för vad dom lovar från Lördag till Måndag, helt värdelösa!