Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Thomas W

Thomas W

Medlem
  • Registrerad 2002-01-12
  • Senast aktiv 2015-04-23
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Thomas W har skrivit i forumet.

Ursprungligen av pmarriott:

Går inte.

Mycket trist att inte kunna få välja uppåt hur långt man vill gå, men tack, antog det !

Hej !
Vet någon om det finns en möjlighet att kunna uppdatera till en lägre version av IOS?,6an i mitt fall, gillar inte looken på 7:an tyvärr. Eller stänger Apple detta totalt, möjlighet att kringgå ??

Jättebra ! TAcke ska du ha !

Jag har ett par tomma interna HD, kan jag lägga Tigern på en av dem eller måste det vara Startup HD:n ?

Tack Macus ! det låter bra. På samma HD utan partitionering är då inte att rekommendera tycker du, eller går inte alls ?

Är det någon som vet om man samtidigt kan ha både Leopard och Tiger operativsystem på samma Macpro och byta mellan dem via omstart med olika startskivor. OBS utan problem, så inte det finns filer som känner av varann fel mellan de olika systemen?

TAck
Kan finnas lite tips på xlr8yourmac.com i deras databas över "drive compability".[/QUOTE]
jag ska testa på sidan du tipsade om/thomas

Hej !

G4; med utbytt cd brännare till pioners dvd 106 med 4 ggr.
I denna konstellation vill inte Itunes 2.0.4 hitta den nya brännaren
och det går alltså inte att bränna någonting.
Jag har 9.2.2 i system, ska man kasta ut någon mjukvarufil eller hur göra ?

el gringo ,Jo 533 Power Mac har jag, menar du att 8500 redeonkortet skulle vara bättre för att det har 64 MB.Jag tänkte att det kortet måste ju dra båda skärmarna, medans det enklare 7000 kortet tar hand om ena skärmen och Geoforce 2MX kortet som sitter i sköter den andra skärmen, jag vill alltså inte ha skärmdubblering.

Jag får så många olika råd om vilket grafikkort jag bör köpa till PB 533/ för att kunna köra en crt 21 tum och en apple cinema tft 22 tum och få icke speglande skärmbilder,och för att se FCP video utan hack och hostningar, räcker det med 32 MB radeon 7000 PCI eller ? Skulle vara värdefullt att höra kommentarer och tips från någon som har ungefär samma utrustnig eller som har erfarenhet av vad som behövs innan jag köper.

Tack !jag ska testa din variant med tryckluft ,det är ju annars trist att skicka en patron som bara skrivit ut 500 textsidor, den bör ju räcka till 8000 sidor tror jag det stod på brukisen.

Det fina pulvret ligger på glasstaven eller vad det är och den ligger ju bara delvis öppen, så kanske det inte är rätt åtgärd i alla fall.

Laserskrivarpatronen till min HP Laser jet 4 M läcker ut lite svart pulver på den runda staven hur jag än torkar vrider plastkugghjulen runt och torkar igen, när jag stänger locket och skriver ut blir papperet grårandigt, inte alls kul, det finns mycket pulver kvar i den och man vill ju inte kasta, hur göra, vet nån hur man ska rengöra skulle jag bli glad ?

Tack för tips , jo jag har brusat till den lite, det låter riktigt som du nämnde Tomas Björklund. Den ser bättre ut men inte helt bra, när jag testar din variant Marcus Broman och skriver ut med enbart svartvitt bläck blir bilden alldeles för grovkornig i epsonskrivaren. Bilden ligger i RGB 300 dpi 120 MB Adobe 1998 färgrymd kan jag tillägga. Skriver ut på Epson semiglossy photopaper. Finns det fler tips tar jag gärna emot dem. Det är från rent svart till rent vitt med maximalt antalet gråskalesteg som det inte funkerar så snyggt, vitt till grått ser helt OK ut. Har någon skrivit ut en perfekt övertoning på något papper??? recept mottages gärna i så fall. Thomas

Har försökt göra en snygg övertoning i Photoshop 6.0 med övertoningsverktyget, och snyggt blev det, på skärmen med svart till vit övergång, men vid utskriften som var viktigast, blev det nyanser i magenta-gula stråk i toningens riktning på en epson 1290, vet någon hur man kan få snygga utskrifter från dylik fil eller om man först måste korrigera filen med filter eller annat på något sätt i Photoshop. Hur?
Tacksam för tips, om det går att få det snyggt med jämn och fin övergång är det ju ganska användbart / Thomas