Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Marcus Wernvik
  • Plats Linköping
  • Sysselsättning kaffeentusiast
  • Registrerad 2005-02-03
  • Senast aktiv 2021-06-07
  • Antal inlägg 255

Foruminlägg

De senaste inläggen Marcus Wernvik har skrivit i forumet.

Som jag förstod det så skulle väl iPhone OS 3.0 ge mer kontroll över tillbehören åt app-utvecklarna, detta borde väl öka möjligheterna för att nike+ ska komma att fungera till iPhone? Nån tomte borta på Nike+ borde väl plita ihop ett app...

Ursprungligen av Trineo:

Jo, men det är inget som säger att den är obunden bara för att den kommer med kontantkort.

Jag har telenor, men sitter på ett gammalt sim från vodafone-tiden, skulle det kunna funka på en operatörslåst telefon från italienska vodafone då?

Det finns inga liknande lösningar för w890?

För kännedom: Telenor vid lilla torget i Linköping har också bommat igen och bygger om.

Två saker som jag funderade över:

1. D80 kommer ju (vanligen) med en 18-135mm glugg, det borde väl minska behovet av att byta objektiv gentemot en 400D med 18-55 eller 17-85. Det ursäktar väl inte avsaknaden men det minskar väl ändå behovet EN ANING?

2. Har man större händer så är D80 mer kamera att hålla i.

Jag tycker det fungerar toppen, tog 4 sekunder att komma upp i 1510 och sen flöt det på. men var är helskärmen? helskärmsknappen åstadkom ju bara någon form av större skärm, det är ju långt ifrån en hel skärm!

Ursprungligen av mjg:

För mig är lägsta nivå för internetverksamhet WiFi. G3 - i alla dess former - är fullständigt ointressant i min värld. Jag vet att för t.ex. synskadade är G3 rena guldet, men i övrigt betraktar jag tekniken som stenålder.

Nu när du säger samma sak för tredje gången så kan jag inte hålla mig längre utan att påpeka att synskadade inte har någon som helst nytta av 3G, hörselskadade däremot kan ha nytta av att kunna ringa videosamtal...

Jag måste säga att jag har betydligt bättre täckning med 3G än 2G på de flesta ställen jag hamnar på, till saken hör väl att jag sällan lämnar götaland. Även att det är kortare räckvidd med 3G så finns det ju betydligt fler master också och det byggs ju fortfarande ut, det gör väl inte 2G vad jag vet? Jag skulle ha mycket svårt att byta ner mig till 2G trots att jag inte surfar jättemycket.

Det framgick väl inte vilken MBP det gällde nu, men ifixit har guider för att byta diskar i Core Duo MBP:n men inte i Core 2 Duo MBP:n, är det någon som vet hur stor skillnad det är?

Jag såg den idag och tänkte "toppen, äntligen" men ett par sekunder senare fick jag se att den bara gick på 10/100, då kan man ju lika gärna köra USB2. Jag vet iofs inte om det är där begränsningen ligger eller om diskarna är för slöa för att mata ut en gigabit...

Jag undrar om det finns någon lika estetsikt tilltalande gigabitnätverksdisk att koppla in till airporten istället för att få upp överföringshastigheten en aning?

Nej det är skumt att den fallit ur trådlöst nätverks-kategorin, men den finns att hitta bland nya produkter uppe i högerflanken.

Min inbjudan har fortfarande inte dykt upp. Normalt sett skulle jag kanske vänta till en vardag innan jag rapporterade den saknad, men det känns inte som att detta skulle vara en sådan inbjudan som krävde kontorstid? så skulle jag kunna få en invit till så skulle jag vara tacksam!

marwe857 alfakrull student.liu.se

...fast det har inte kommit fram, tar det ett tag eller?