Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hyppno

hyppno

Medlem
  • Registrerad 2005-04-18
  • Senast aktiv 2014-01-09
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen hyppno har skrivit i forumet.

men wow St3ber! Lyxigt för dig att den kommit så långt. Min Macbook kom ju före din till Arnhem, kan inte den också resa till Helsingborg då
TNT fraktar min med men den har inte kommit fram minsann.
=/

Åh jag blir så förvirrad. Har väntat hela helgen på en uppdatering på Tnt's hemsida. Stod att den lämnade Shanghai den 8:e
"08 nov 2007 21:14 Shanghai Shipped From Originating Depot"
Hade sökt på fel trackingnummer. Nu står det rätt destination i alla fall, åååh denna oliidliga väntan!

Edit:
Whoho!
12 nov 2007 15:27 Arnhem Hub Consignment Received At Transit Point
12 nov 2007 15:21 Arnhem Hub Consignment Passed Through Transit Point

Senast redigerat 2007-11-12 17:31
Ursprungligen av coste:

hyppno > Vad har du fått för uppgifter av Apple? Du fick inget kolli-nr på apples inloggning eller?

Nej inte först, men man kan klicka på "skriv ut faktura". Sedan står det längst ner under Övrig Information, följesedel/datum.

Sedan om du loggar in på apple US så ser du vilka som sköter leveransen med och kan gå in på deras sida för att skriva in trackingnumret.

G-force Protection och Apples egna skydd ställer till det, så det är bäst att köpa en hårddisk utan G-force procection från Seagate.
ST9120823AS, Seagate Momentus 7200.2 120GB 7200RPM SATA 2,5, har inte G-Force Protection, så den borde vara "säker"

http://www.seagate.com/docs/pdf/datasheet/disc/ds_momentus_7200_2.pdf

Jag skulle satsa på en hårddisk på 7200 rpm istället. Köpte själv en Seagate Momentus 7200 rpm 120GB, den modellen har inte G-Force protection enlight seagates hemsida så det borde vara säkert

Nu har jag ringt TNT och snackat med dem. Ringde först till apple och fick ett trackingnummer (som jag enligt dem inte kunde använda ännu). Senaste som står i trackingen är :

08 nov 2007 21:14 Shanghai Shipped From Originating Depot
08 nov 2007 15:19 Shanghai Consignment Received At Transit Point
08 nov 2007 14:59 Shanghai Consignment Picked Up

I alla fall så sa TNT att planerad utlämning var på onsdag nästa vecka och att det gick bra med någon annan på samma adress som kvitterade den, jippii!! Hoppas de håller tiden för det är tidigare än vad apple räknar med och minnena och hårddisken har ju redan kommit

men.. ååh. Jag fick fram minsta pris som 1600kr för 2x2gb, crucial på komplett.se. Jaja.. lost a few hundred verkar det som

Ursprungligen av sganslandt:

När du valde att stoppa med en dvi-apapter så räknas det som ett specialbygge som ska packas särskilt för dig och dessutom skeppas från Kina, om jag inte har helt fel för mig. Därav den långa väntetiden.

Bättre att köpa dvi-adapter i butik, även om man inte får någon studentrabatt :).

A-ha. Då förstår jag, tyckte ju att jag var smart Nåväl. Nu är den förberedd för avfärd i alla fall

men.. jag beställde 2.0:an i igår måndag, den billigaste. Tog "standardutförandet" som det är när man väljer på svenska appelstore + en dvi-adapter. Det står att den ska skickas den 8:e och levereras den 16-18:e?

Varför får vissa sina på en dag och.. jag till exempel får vänta två veckor?! Surt men jag trånar likväl. Minnet o hårddisken som jag beställde idag online kommer imorgon.. ironiskt ^^

Jag är också väldigt nyfiken på era nuvarande fps och temps i World of Warcraft på Macbook Pro.
Funderar på att köpa en men vill veta att det går att köra World of Warcraft. Har på min PC 60fps både i städer och i landskapen.

Ang. Releasen om Boot Camp och Tävlingen om att boota XP på mac;
Känns intressant att leka med tanken att Apple faktiskt, antagligen, redan visste och kunde boota XP på Mac medan massor av människor i hela världen hittade lösningar som Steve och CO inte trodde fanns (?)
Måste ha varit intressant och lärorikt att följa den utvecklingen från Apples sida, kanske därför de inte ställde upp i tävlingen och roffade åt sig pengarna, för jag tror i alla fall att de redan kunde boota XP innan tävlingen avgjordes

Känns som om de vill stödja folk som är i behov av Windows ibland men använder Osx för det mesta.
Kanske lite trick med, eftersom det inte blir lika häftigt att köra Windows på en Mac när det finns ett officiellt program för det Skönt och Underbart tycker jag, känner mig ännu mer säker på ett byte till mac nu!
Någon som provat programmet?

Tänk bara på att köpa dem hos en auktoriserat applecenter. Jag tänkte köpa på nån billig internetaffär online, eftersom det gäller att bara hitta rätt minnen, men om man gör det så har man inte mycket till hjälp om man får problem med datorn sen.

Antar att ni redan hittat till wiki.osx86project.org där det står mycket om OSX på PC, ni kan säkert hitta lite om det ni vill veta där.

Här kan du läsa allt om OSX på PC, såväl Intel som AMD.
http://osx86project.org
Det är inte nytt utan har funnits i några månader.

De problem som finns är oaccelererad grafik på GeForce kort, ljuddrivrutiner (i vissa fall), s-ata-stöd på Nforce4-chipset.

Jag upplevde att OSX på Intel Core Duo 20" var mycket snabbare än OSX på PC i alla fall.