Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
hyppno

hyppno

Medlem
  • Registrerad 2005-04-18
  • Senast aktiv 2014-01-09
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen hyppno har skrivit i forumet.

I nuläget har man kommit så långt att man genom att fiffla lite kan komma till själva skrärmen som säger "press any key to install Windows Vista", lr ngt liknande, men inte längre alltså.
Mer information för människor som vill söka eller veta mer, http://forum.osx86project.org

Superbra test!
Väldigt ingående och välgjort.

erik, starta gärna en ny tråd och skriv mer utförligt om dina intryck om du vill
Lät som en superduper maskin!

*gråter en skvätt*
Ack, så tragiskt, noll koll pc för alla! =/
Bättre sent än aldrig???
Så om ett år kan vi se fram emot ett reportage om intel-imac, tjoho!

jag tror det ligger mycket i det hordor skriver, den läckta piratversionen blir mer en demo för personer som är intresserade av OSX och ett eventuellt byte till Mac.
Det är mer än möjlighet än något sorts skamligt och dumt att det finns läckta versioner, jag är 100% säker på ett byte till Mac nu, tack vare möjligheten att köra osx på pc, så jag tror apple vinner många "anhängare" på så sätt.
Numera känns det bara fjantigt att köra ett operativsystem på fel plattform, därför betalar jag mer än gärna de 20000 på en 20tums Intel Imac bara för att stödja Apple och de produkter de tillverkar.

Det är klart att program som inte är anpassade för intel blir segare då de emuleras i rosetta. Något jag tror är dock att öven Rosetta utvecklas. För inte länge sen höll utvecklingsversionerna av OSX 10.4.3 en Rosetta i klass med G3-processorer, numera sägs de kunna jämföras med en G4, vad är det som säger att inte rosetta utvecklas så att även emulerade program blir snabbare än vad de är nu? Fler och fler programvaror kommer säkerligen även översättas till universal binarys, även om det kommer ta en tid. Om man köper Intel Mac nu får man räkna med att det inte kommer gå sådär supersnabbt att köra vanliga osx-program och man får nog även ta med i beräkningen att det kommer vara så en tid tills program börjar utvecklas för intel mac:arna. Den risken är i alla fall jag beredd att ta.
Det enda jag har att jämföra med är sega utvecklingsversioner av OSX på PC, vilket i vilket fall som helst inte är snabbare än en Intel Mac, så om jag switchar ser jag inte problem alls i Rosetta-emuleringen

Jätteskönt att se någon som skriver sakligt om de nackdelarna som finns med mac mini (enligt just denna användare).
Även skönt att användarna här håller en seriös nivå och hjälper till att förklara och lösa nackdelarna

jag har själv tänkt byta till Mac Mini och detta är en av de bästa trådarna som skrivits på länge, i alla fall om man är en inbiten pc-användare >_< Många av de saker som togs upp har inte ens jag funderat på, men hade nog hamnat i samma läge som Linen om jag inte sett denna tråden

Hejsan allihopa!

Jag har så länge så länge funderat på att byta till Mac från PC, och har varit medlem ett tag och hängt med i diskussioner och fyllt mig själv med visdom från det jag läst här.
Det har varit till stor hjälp och snart ska jag förhoppningsvis köpa min allra första mac, en iMac G5 hade jag tänkt mig, 17 eller 20-tum är frågan.. kör 19 idag så det blir nog en 20tummare.

Annars är jag en tjej som bor i Halmstad med sambo och praktiserar på Kattfotens Katthem då jag är arbetslös. På fritiden gillar jag att sitta vid datorn och fixa lite med grafik, musik, och snoka efter information och prylar på internet. Som tur är (?) så är det inte så många program eller spel som inte skulle fungera på en iMac, det glädjer mig ^_^ Kanske får man välja bort lite, men de viktigaste programmen kommer jag fortfarande kunna använda

Förhoppningsvis kan jag bli lite mer aktiv här i framtid och hoppas på att snart äga en mac då jag verkligen längtar bort från pc och windows-trassel.

Thats all folks.
Trevlig kväll!

/Hyppno