Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
MacPossa

MacPossa

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2005-05-07
  • Senast aktiv 2010-09-26
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen MacPossa har skrivit i forumet.

1

En dag som jag skulle ta en titt i mitt Iphotobibliotek så fanns inte det längre. Jag har också fått bilder sparade på mitt skrivbord som jag inte har lagt där. Jag har vid dessa tillfälle nog haft windowsdelning på för jag skickar filer till min tjejs data. Kan man med mac göra så att bara hennes data kan se mappar och om jag kan välja en mapp som jag vill dela ut. Jag har försökt men den delar ut allt och det känns ju inte så bra. Jag har ett airport express med wap2. Skulle uppskatta om någon kunde hjälpa mig med mitt problem.

Bytte till camino idag. funkar bra och är snabb. Firefox är ju så segt. Plus att med safari visade sig min hemsida helt annorlunda från vad den gjorde i alla andra webläsare. Den var helt annorlunda. Så nu kör jag camino. Vet någon varför safari är annorlunda?

Jag har en fråga. Har en hemsida som är gjord på en Mac. Saken är den att på min Imac G5 ser hemsidan annorlunda ut än vad den gör på alla PC. När jag ska göra en ändring på något så får jag sitta och titta hur det ser ut på PCn för att det ska se ok ut. Och när det ser bra ut där så ser det för jävligt ut på min mac. Ni kan kolla själva och se om ni ser samma som mig och kanske ge mig en liten förklaring på det här. www.gobidust.se Hade varit bra så att jag slipper gå igenom den här processen hela tiden. Tack på förhand!

Jag satte in sladd och det gick ju bra. hastigheten blev bättre. Sen bytte jag tillbaka till trådlöst och tro det eller ej. Hastigheten var den samma som med sladd. Vet inte om det var program eller något annat som hände. Men funka gör det. Härligt!

När jag kör tptest får jag den hastighet som jag ska ha. Så problemet är ju inte airporten som jag ser det. Någon som har aning om vad som kan göra för att få igång min uppkoppling med diverse ftp-prg. tack på förhand

Har haft min imacg5 i ett par månader och är djupt besvilen på vissa saker. Tex som att min uppkoppling är så dålig att den duger näst in till att sufra med. Det är BBB 8/2. Men den laddar helt kass när man drar ner diverse filer. TPtest får jag en ok hastighet med men Azereus och transit med polare som sitter på fasta linor så kommer jag kanske upp med lite tur i 50kb/s.
Kan tillägga att med min gamla pc athlon 1400 var jag aldrig i närheten av dem här hastigheterna. Som sämst möjligtvis.

Så om någon kan vara snäll att hjälpa mig att få igång min dator så att man kan njuta fullt ut av denna skönhet. För den har sina bra sidor också. Men just det att mitt bredband inte fungerar som det ska är ju så störande.
Så jag skulle vilja veta vad det är somgör att det är så här. För något måste ju uppenbart vara fel?
Tack på förhand för hjälp!

Ja det är bara ett nätverk men det är två basstationer. Jag har ju dem i olika byggnader. En till stereo och en till Modem.

Jag har ett stort problem. Bytte precis till en Imac g5 från min gamla PC burk. Detta kändes ju bra men det är vissa saker som jag verkligen inte förstår. Min Internet uppkoppling som är BBB adsl 8/2 är numera på 28 modemstadiet. Alltså det går inte att skicka en bild till mina kompisar för det tar så lång tid. När jag kör tptest så får jag bra resultat men när jag använder ftp eller adium som jag använder för att kommunicera med mina kompisar så går det inte framåt alls. Jag tycker att även när jag surfar så tar allt längre tid. Snälla hjälp mig med detta då jag ser det mycket allvarligt.

Jag hade samma problem med detta. Hade en till steareon som jag ville köra Itunes på och en annan i ett annat hus som jag har på tomten. Jag är en riktig färsking. Men när jag körde inställningsassistenten efter att jag kopplat in allt så fixa det sig. Där fanns alla inställingar och alternativ. Hoppas att det funkar! Det gjorde det för mig iaf.

Jo men man får ju så många mappar och om man vill ha ett album som man ska bränna ut så finns ju inte alla låtarna under samma mapp. Då får man kolla upp på internet vilka låtar som hör till albumet och sitta och lägga in dem en för en. Jag förstår inte varför. Mina bilder som jag hade innan är ju spridda som jag vet inte vad. Dem som var i sådan ordning innan

har ett problem. Har precis bytt till en Imac g5. Datan i sig är ju jättebra att arbeta med. Men varför när jag importerar gamla bilder och musik så lägger ju programmen in filerna i egna mappar och delar upp album för att det är en låt som featuring med någon. Och mina bilder är ju spridda på mappar som heter datum och vissa finns det ett foto på och vissa inga. Kan någon förklara logiken med detta om det finns någon. Det bordeu finnas det för det känns som om resten av datan är vettig. Snälla jag blir galen över det här. Kan tillägga att jag är en riktig färsking när det kommer till Mac.

Sitter här och väntar på att jag ska få min nya mac. Nu får jag dras med min PC så länge. Min fråga är huruvida mina pc-kompisar med msn går att se om dem är online när jag fått min mac eller måste dem skaffa ICQ eller Skype? Någon som vet? hälsningar MacPossa! :rolleyes:

Min har inte ens skickats och det står att jag ska få den innan den 16 men det känns ju lite tveksamt efter att man har läst era inlägg Ngn får gärna rapportera hur många dagar det tog från att det stog shipped innan den dök upp. Så jävla jobbigt att vänta ju. Man är ju rätt sugen. En sak är ju säker, det är ju att säljarna på applestore snackar skit när dem säger hur lång tid det ska ta att få sin data : (

Sitter i samma sits som dig och väntar på den första macen i min tid. Har också blivit konverterad av en vän. väldigt jobbig väntan. Men jdet hoppas ja det är värt. Det ska bli trevligt att bli en macare och jag längtar efter att få insupa kunskap om dem. Hälsningar MacPossa!

1