Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
zootabletten

zootabletten

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Bah
  • Registrerad 2005-10-06
  • Senast aktiv 2012-04-07
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen zootabletten har skrivit i forumet.

Skit i max längden för det har jag kommit fram till.
Nu behöver jag bara hitta ett ställa där man kan köpa en 5 meters Optisk kabel 3,5mm - Toslink.

Någon som har koll på vart jag kan göra det?

Ligger inne med en mbp och hade tänkt sätta upp ett skrivbord i lägenheten.
Mitt problem är att jag fortfarande vill ha optiskt ljud mellan dator och förstärkare.

Någon som har koll på vad max längden är för optisksladd? Den jag behöver
skulle vara runt 5 meter. Finns det så lång optisk kablar och isåfall, var hittar jag?

Märkligt. Fungerade inte när vi skulle gejma igår ..cs fungerade dock hur bra som helst med hjläp av crossover!

Jag sitter och har feta problem med halo i nätverk mac- pc.

Mac versionen är nyare än den nyaste pc versionen. Finns det något sätt att lösa detta?

Merovech

Det va ett jävla grymt program men orkar inte betala. Hade jag fått bilderna skickade till mig utan att polisen eller något företag blev inkopplat hade jag köpt det. Hade kunnat ge riktigt mycket pengar för att fått bilden när jag står bakom killen som snott min dator med ett basebollträ!

Tror dock inte att det är detta program då jag har svårt att tro att min polare betalar för någonting.

Jo det borde finnas men det verkar inte som att det finns.. Har hittat ett liknande program som heter jacksms. Om någon tar min mbp tar den en bild av dig och skickar till min mail + att den börjar tjuta. Har dock inte lyckats få mailet att gå iväg till min mail. Någon som har använt sig av programet och vet hur jag kan lösa problemet?

Näe det verkar inte ha varit iAlertU. Jag har personligen inte sett programet för då hade jag tatuerat in det på handen. Målbilden hade ju varit om programet tog foto och skickade det till din mail. Är det någon som snor dator får du en bild på denna människan direkt när han öppnar datorn.

Verkar dock inte som att programmet finns med tanke på att ingen verkar veta vilket det är jag menar.

Vad jag har förståt så är det en optisk sladd från datorn till förstärkaren som gäller. Och i min värld är det mycket märkligt att du inte får surround i din Bose då den gör surroung av typ allt du kopplar in i den! Har du ingen optisk ingång så vet jag tyvärr inte..

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D1AC5602&nplm=TA968LL%2FA

En polare berättade om ett jävligt coolt program här om dagen. När skärmsläckaren går igång kräver programet lösenord, skriver du fel lösenord tar isighten en bild som den sedan sparar och visar den som kan lösenordet. Vad heter detta programet och vart kan jag få tag i det

Jag har precis samma problem här på jobb. Det löser sig dock när jag endast använder mig av fönstret "color". Skriver jag in värdena där så blir 0, 0, 0, 100. Skriver jag in värdena i "kontrolpanelen" ändras dock värdena om till rgb direkt och visar sendan något helt annat i fönstret "color". Vet dock inte om detta är det problemet du har..

Quark är väl inet världens bästa program. Jag själv är inskolad på Adobe mjukvaran och förstår inte varför någon skulle välja Quark. Samtidigt är jag ju inte insatt i djupet på quark. Jobbar mycket med personalisering och det fungerar dessvärre bara någrelunda bra i quark. Får spel varje gång jag öppnar upp skiten.. Bara att grattulera och välkomna till Adobe världen!

En polare berättade om ett jävligt coolt program här om dagen. När skärmsläckaren går upp måste du skriva in lösenord, skriver du fel lösenord tar isighten en bild som den sedan sparar och visar den som kan lösenordet. Vad heter detta programet och vart kan jag få tag i det..

Var laddar man ner dessa codec? Så fort jag söker på qt codec får jag upp en massa träffar på hur man ska kunna spela upp qt i andra program..