Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
willhaven1980

willhaven1980

Medlem
  • Plats Linköping
  • Registrerad 2007-05-22
  • Senast aktiv 2014-02-19
  • Antal inlägg 228

Foruminlägg

De senaste inläggen willhaven1980 har skrivit i forumet.

Något jag har stört mig är att man inte kan välja att avmarkera alla album/artister som syncar mot iphonen. Nån som vet om denna funktion är flyttad eller är den idiotiskt borttagen?

Väcker liv i denna tråd. Hoppas det är ok.

Har funderat på en NAS som ska spela upp musik och kanske film/tvserier.
Dock har jag sedan tidigare en extern USB-hdd som jag vill koppla in i NAS:en och köra time machine på. Kan detta fungera? Detta kommer nog ske trådlöst.

Ursprungligen av fredrikojdahl:

Vad är HC?

Är inte så insatt i Norrköping...

HAGEBY -

Ursprungligen av fredrikojdahl:

Jag pratade nyss med DS Store i norrköping, som är "Apple Premium Reseller", och de har inte hört något från apple ang släppet på fredag. Ska precis som Capeman ringa igen när det börjar närma sig och höra om det kommit in någon ny info.

Hur många är det annars som är ifrån norrköping som tänk köa vid teliabutiken? är lite nyfiken på när man måste åka (bor själv inte i norrköping)..

Ring HC och kolla om de får in telefon, det kan inte vara många som tar sig ut dit vid 10.00 eller när dom öppnar.

Jag får helt seriöst tårar i ögonen.

fantastiskt!! hoppas snart inte menas blizzard "soon"

Ang Spotify:

"Many, many have asked and yes - we are working hard on an update for iOS4. No release date yet but as soon as it's ready we'll let you know."

Ursprungligen av korthoga:

Varför fortsätter inte Spotify spela när jag trycker ner det för att göra annat? Skulle inte det fungera nu?

som jag förstår det måste Spotify komma ut med en update för att det ska funka =/

Ursprungligen av jac:

Man kan inte ha en bakgrund för menyn och en "vanlig". Det suger lite. Hade varit skönt att ha en ganska obefintlig bakom alla ikoner och en lite roligare annars...

Menar du en bakgrund när telefon är låst och en för alla appar? Det funkar för mig om det är det du menar, sorry om jag missförstår.

nu är det igång

Jag kör med Spotify på jobbet och lite i telefonen. Där kör jag lite random artister som jag är sugen på att höra. Allt från toksmalt (Latterman) till det absolut senaste (The National). Blev riktigt förvånad över att i stort sätt all musik jag hade i mitt iTunes bibliotek finns på Spotify. Gillar även både Spotify och iTunes store för att vem som helst kan få ut sin musik där. Mitt band tex. som inte har nått skivbolag finns att höra/köpas på båda ställena. Detta tycker jag är skitbra.

Sen kan man klaga över UI:et i telefonen/datorn på Spotify men det var inte frågan.

Jag kommer inte gå över helt pga. jag saknar SKIVOR (inte artister) som jag har i mitt iTunes bibliotek.

Jo jag kör optisk dock är jag lite missnöjd med min receiver i 2kanal så försöker för fulla muggar förbättra stereo-ljudet så gott det går för "billiga" pengar. Ska självklart ta hem en omvandlare på prov innan jag går all out

Nu har jag kört med trådbundet till AE:n så verkar det funka riktigt bra. Jag tog en reboot på routern och tankat, surfat och streamat samtidigt utan dropouts. Hoppas det håller sig.

Nästa inköp: en redig DAC!