Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Loviisa92

Loviisa92

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-07-16
  • Senast aktiv 2008-11-30
  • Antal inlägg 64

Foruminlägg

De senaste inläggen Loviisa92 har skrivit i forumet.

Hej! Fick nyss en Ipod Touch i julklapp och sitter här och håller på och trixar med den.

Min fråga är, Hur tar man bort en låt från ipoden? Finns det ingen radera knapp bara?

okej, tack så jättemycket! Blir bästa kvalitén bra, alltså inge sudd, hack eller liknande? Och går det att se och kunna läsa undertexter om man behöver sånt?

Hej

Jag har svårt att bestämma mig vilken Ipod jag vill ha i julklapp. Först siktade jag på Ipod Touch men kom på sen att den är ganska stor och går ju ej att ha i fickan. Så måste då ha min väska med mig hela tiden. Så började fundera på en Ipod Nano, trodde den hade 80 GB först men såg sedan att det var 8 GB. Då undrar jag om man kan "sätta" in mer minne i den? Eller om man köper en 8 GB så är det 8 GB och kommer alltid att vara.. Sen undrar jag om det går att kolla film i nanon? Inga musikvideos utan dvd filmer mera, och hur stora dom blir?

Vore jättetacksam för svar

Hejhej. Jag har lite problem angående Photo Booth i min iMac, jag är 15 år så det blir en hel del tagna foton i det programmet ;p menmen, ibland (eller, nästan varje gång jag använder programmet) så fastnar bilden och jag blir tvungen att tvångsavsluta programmet - vilket inte funkar, ingenting händer. Så det brukar sluta med att jag får tvångsavsluta hela datorn genom att hålla in "strömavbrytarknappen" några sekunder. Om tillexempel Firefox laggar och jag tvångsavslutar det funkar det utan problem, varför krånglar just Photo Booth?

sen har jag en till fråga, jag kör msn i Paralells Desktop. Men eftersom det är windows så går det ju inte att använda den inbygda webcamen där. Så, när kommer Microsofts Messenger så man kan använda webcammen i den?

hejs