Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sanfridsson

sanfridsson

Medlem
  • Plats Höör
  • Sysselsättning Jobbar som säljare på Kjell & Co, prylar, prylar och mera prylar. Intressen finns d gott om men framför allt är jag prylfreak.
  • Registrerad 2007-09-23
  • Senast aktiv 2014-06-13
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen sanfridsson har skrivit i forumet.

1

Tjenare!

Har ganska nyligen skaffat mac och har köpt en WD extern som jag tänkte använda till time machine. Har använt den till pc innan men ska nu formatera om den så den funkar med macen. Min fråga är; vilket filformat ska jag välja? I skivverktyget finns fyra Mac OS extended att välja på.. Men har också hört ngt om HFS+? Kan någon förklara detta för mig?

Förlåt om det är en dum fråga..

Jag har haft exakt det problemet som du har med smb. Surfade runt i flera dagar för att hitta lösningen. Hittade några lösningar på problemet men inget av dom fungerade för mig. jag uppdaterade min till 1.1.4 från 1.1.2.

Lösningen, för mig, var att när jag sedan anslöt telefonen till iTunes och la in säkerhetskopian som jag tog innan jag uppdaterade så fungerade smb igen. allt utom bytet av bakrunden. Men det kan man ju lösa på annat sätt.

Detta är ett jättekänt problem med 1.1.4 och smb. Kolla lite på youtube, finns en del som har lagt upp infovideos om hur dom har löst det.

/Danne

E d bara kamerabiderna så kan du göra det som med en vanlig digitalkamera. iPhonen dyker upp i utforskaren. Sen är det bara att dra över dom till datorn.

Nu är det löst. Provade guiden igen (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461) fast på min htpc. Installerade iTunes på den så att jag kunde följa guiden. Men det jag ändrade på, var att jag uppdaterade installer till den senaste (den som slutar på 10) innan jag installerade oktoprep. Då kunde jag senare köra jailbreak.rar, som man hänvisas till i guiden. Och när allt var klart så upptäckte jag att sim upplåsningen var fortfarande kvar. Tyckte att det var konstigt att anysim inte fungerade. Men när jag satte i sim:et så fungerade det att ringa!

Slutet gott, allting got!

Använde mig av denna guiden http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461 när jag löste probemet (1015) Körde in oktoprep men när jag sen kommer till delen när man skall köra jailbreak så säger programmet att det bara kan användas om man har använt oktoprep i fw 1.1.1, men det har jag ju!? Börjar bli desperat nu alltså!

Snälla, om det är nån som har ett bra tips, hjälp mig..
(jag vet att jag e en rookie)

använder pc...

Nu har jag lyckas med att nedgradera den till 1.0.2 och fått installer att fungera. den är alltså aktiverad och upplåst.. men när jag ska upgradera till 1.1.1 så kommer felmeddelandet upp och telfonen visar bara att jag ska ansluta till itunes. nåt tips?

Fortsätt guiden säger du, hur ska jag fortsätta guiden när telefonen säger att jag ska ansluta till itunes igen?

Jag Uppdaterade min 1.1.1 till 1.1.2. När jag skulle uppdatera installer efter en veckas användning så började det med att installer kastade ut mig hela tiden.
Det slutade med att telefonen inte ville starta. apple loggan kommer bara upp.
jag har provat att restora med alla FW, bara 1.1.2 som fungerar.Men eftersom jag inte installerat Oktoprep så vet jag inte hur jag låser upp den, Nåt tips?
när jag provar med någon annan FW får jag bara upp ett felmeddelande som heter (1015) Nån som har ett tips!?

Hjälp!!

Längst ner där man ser vilken version av summerboard man har står det inom parentes (inactive) Hur kommer det sig!?

Inga inställningar som jag gör, themes mm, fungar...! Har den senaste versionen.

FW 1.1.1

Vad göra!?

Jag har ett problem med summerbord, det funkar inte! har en sprillans 1.1.1 upplåst och klar men jag kan inte ladda teman mm. och gör jag nån inställning så ändras inget.
Har lagt märke till att längst ner där det stå vilken version av summer board så står det inom parentes (Inactive)

Nån som har ett tips? Måste man aktivera det på nåt sätt?

Beskrev tidigare att jag hade problem med min Wi-fi till Iphonen. Men när jag satt å lekte lite med den och kom till menyn reset networks settings, tryckte på den och den restorade inställningarna till fabriksinställningarna, vips sa det så fick jag direkt ett IP-nummer på telefonen och allt började fungera, safari, youtube, stocks...ja, ni vet resten... Kan vara ett litet tips.

Ursprungligen av Znapie:

hålla in "shift" när man klickar på restore. (PC)

sen måste du ha laddat ner 1.0.2 innan då

Ok, då vet jag.. ska prova det.. tack för det!
Man behöver väl inte göra aktiveringen och iUnlock igen då efter man har restorat den eller?

Ursprungligen av Znapie:

Jag hade samma problem, TYP!

Jag såg massa nätverk och försökte ansluta till de. De bockades för och allt men jag kom aldrig ut (NEJ jag skrev inte lösenordet fel)

Jag trodde det var ett fabriksfel.

Dock så installerade jag OM 1.0.2 FW och efter det så funkade det igen.

Jag har exakt samma problem, den hittar alla nätverk men det komm inte upp nån bild för att jag är ansluten. dessutom när jag kollar så får telefonen inte nån Ip-adress. Hur gjorde du när du installerade om 1.0.2 FW (jag är rätt ny på detta)? :">

Jag använde mig av denna guide när jag låste upp min.

http://youtube.com/watch?v=ABh2WcmlLzQ
http://youtube.com/watch?v=v5oo3RuViJA

Fick hem min iphone igår, och har låst upp den idag, fungerade klockrent.. Men jag har ett problem, kan ej använda Wi-fi på den. Hittar mitt nätverk hemma men får ej upp någon symbol längst upp när jag är ansluten, går ej att surfa i safari,kan det ha att göra med att jag inte har något simkort i den (än)?
Glad för tips och trix...

1