Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fangorn

Fangorn

Medlem
  • Plats Solna
  • Registrerad 2007-10-18
  • Senast aktiv 2011-10-17
  • Antal inlägg 47

Foruminlägg

De senaste inläggen Fangorn har skrivit i forumet.

Jag har fortfarande samma problem. Har nu tom. uppdaterat till 1.1.3 där jag pga strul varit tvungen att först köra en återställning till 1.1.1 innan jag uppdaterat till 1.1.3 (dvs. jag borde ha en rätt ren telefon). Tyvärr! har jag samma problem fortfarande.. Det skall tilläggas att jag har både comviq och telenor, men båda fungerar lika illa. Det är som om telefonen är überkänslig för svängande signalstyrka.. På jobbet jag kan prata hur länge som helst, men där har vi också telenor-repeterare (eftersom alla kör telenor). Hemma får jag stå i vardagsrumsfönstret för att ens kunna prata 2 minuter i min iphone medan min nokia xx10 fungerar hur bra som helst.

Hur avinstallerade du den där "Taskbar notifier"? Är den i telefonen eller har jag massuppfittat?

Du råkar inte ha en länk som fungerar också?

Ursprungligen av Patrik D:

Jag har nu uppdaterat, jag kunde inte hålla mig

Funkar faktist riktigt bra! Location i Google Maps funkar bra, funkade direkt när jag provade det

Ska försöka aktivera svensk tangentbord nu, jag återkommer!

EDIT: Detta är så coolt, jag hade det svenska tangentbordet redan! Coolt.

Vad fick du det svenska tangentbordet ifrån?
Någon som har en annan länk till nummerfixen än den som är postad i en av de andra trådarna i detta forum. Kommer inte in på den nämligen (http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?p=195665#post195665)

Tjo skriver ifrån min 1.1.3 telefon nu iaf. Var relativt enkelt att återställa telefonen och sedan köra soft upgrade. Dock fick jag samma "execution error" denna gång, men först efter installationen pågått en 5-10 minuter. Denna gång väntade jag 15 minuter och startade sedan om telefonen. Till min lycka visade telefonen 1.1.3 firmware. Sweeet. Får någon samma problem så säg till så kanske jag kan hjälpa till..

Nu har jag löst mitt problem med "Main script execution error"

Det är tydligen något skräp som blir kvar när man kör upplåsningen av 1.1.1

Det man gör är att man editerar filen /etc/fstab och letar upp en rad där det står:
/dev/disk0s2 /private/var hfs rw,noexec 0 2
ändra detta till
/dev/disk0s2 /private/var hfs rw

Boota om telefonen och kör Software Upgrade en gång till så fungerar det.

Dock skall jag tillägga att jag nu behöver köra en restore av min telefon sedan upgraden skitit sig och telefonen är fast i en evighetsboot. No big deal egentligen, borde bara vara att fixa det i iTunes.. Återkommer om hur det går..

Ursprungligen av wat:

Tror det brukar stå så när utrymmet är fullt. Testa avinstallera några program och kör 1.1.3 Soft Upgrade igen.

Har massor med ledigt utrymme.. Testade dock att ta bort en film utan framgång.. Får samma felmeddelande fortfarande och ingenting händer.. Det stod något om att det skulle ta 10 minuter och sedan skulle telefonen boota om även om det felet kom upp, men så är det då inte för mig.. *suck*

Läste på bloggen till siten i originalposten i denna tråd:

http://cre.ations.net/blog

Det står bl.a:
I don't see the "1.1.3 soft upgrade" package in my Installer.
Make sure you have the "Community Sources" package installed, and hit "Refresh" in the Sources tab. It should show up under "All packages".

When I install the package, it says "Main script execution error". When I hit OK it looks like it crashed.
This happens to some people, but it doesn't appear to affect operation. Your phone should update in about 10 minutes and reboot by itself. If that doesn't happen, you'll need to restore and try again.

Vilket borde betyda att jag bara borde behöva vänta en 10 minuter eller så.. Håller helt enkelt tummarna.. Meddelar hur det går..

Ursprungligen av ptba:

Jag har samma som du testa att göra en "refresh" under Sources

Japp, har gjort refresh 200 ggr.. inget hände.. Så kom jag hem, kopplade upp mig på nätverket här hemma, körde "Reload" på förstasidan och refresh på Sources och vips hade jag min 1.1.3 Soft Upgrade.

Jippie tänkte jag och körde igång.. Nedladdningen går bra, men sen säger den "Main script execution failed". *Suck*

Någon som känner igen sig? Några idéer?

Jag har kollat i både Recent packages och i System.. Får inte upp den någonstans.. Har loggat in via SFTP på telefonen och ser att paketet ligger där, men det kommer inte upp så jag kan köra det..

Några andra idéer? Någon som har en aning om vilken source man behöver? Jag kör

AppTapp Official
Conceited Software
ModMyiFone.com
Ste Packaging
iphone-sms Repository
Unlock.no

ptba, du kanske kan jämföra med de Sources du har?

Tjo!
Jag har nu kört den iBrickr som verkar flyta på felfritt och jag får ett meddelande om att jag skall köra 1.1.3 Soft Upgrade ifrån installern, enda problemet är att jag inte får upp någon sådan? Någon som haft liknande problem?

Jag kör en upplåst 1.1.1 och kör iBrickr på Windows.

Någon som faktiskt fått detta att fungera på en 1.1.1 telefon? Jag har patchat min MeCCa-fil, har laddat upp tre nya ringsignaler (ja, självklart startat om telefonen), men när jag väljer ringsignalerna i listan så är de helt ljudlösa..

Om du installerar "Dock" ifrån installern så finns det en skärmdumpknapp i Dock-menyn.

Det verkar inte som om någon av dem gjort en version till iPhone än, men jag skall helt klart hålla dem under uppsikt! Tack för tipset!

Lider med dig.. Som inte iTunes suger tillräckligt, så skall dessutom drivrutinerna krångla? Stackare.. Hade jag haft mer tid över hade jag skrivit ett eget program, men jag har inte tid nu med småbarn och massor på jobbet.. Hade nästan förutsatt att det kommit något annat program, men det verkar inte så?

Hej alla glada! Jag är relativt säker på att jag inte är den enda som har svårt för iTunes? Finns det inte några trevligare alternativ där ute, så att jag kan synka över musik, ringtones o.dyl. mellan min 1.1.1 iPhone och Windows?

iBrickr sägs inte fungera till 1.1.1 borde det inte finnas någonting annat? iToner har bara kommit till mac vad jag vet och dessutom kan man bara föra över ringsignaler med det programmet?