Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fangorn

Fangorn

Medlem
  • Plats Solna
  • Registrerad 2007-10-18
  • Senast aktiv 2011-10-17
  • Antal inlägg 47

Foruminlägg

De senaste inläggen Fangorn har skrivit i forumet.

Blir det inte så när du stänger av med "mittknapp" och on/off och sedan släpper on/off men inte "mittknappen"? Det är väl så man "slår på" restore-mode?

Hur hamnade detta inlägg i denna tråd?

Jag hade samma problem innan jag hittade detta:
http://www.modiphone.net/official-113-jailbreak-fixedre-released-sync-fix-on-installer/

Var inte just den, men där står vilken source du skall lägga till för att få "sync-fix" under installern..

Nu fungerar det klockrent igen!

Jaså? Jag hade för mig att den var 300? Men jag är väl ute och cyklar då..

Ursprungligen av Lone_fox:

sen jag körde en fuluppdatering från 1.1.1 till 1.1.3 har jag - ta i trä och allt annat - inte varit med om något tappat samtal alls. När jag ringer tjejen så slår det i vanliga fall aldrig fel. Det bryts oftast nån gång. Båda två kör telia.

Samma här! Dock gjorde inte Nates 1.1.3 uppdatering någon skillnad (den verkade inte vara annat än en fuskuppdatering), se till att ni gör en Restore till 1.1.1, uppdaterar till 1.1.2 och sedan kör Dev Teams 1.1.3 uppdatering. Telefonen fungerar 100 ggr bättre för mig nu..

Om ni uppdaterar med DevTeams 1.1.3 så får ni dels 37% snabbare klockfrekvens i telefonen (412 MHz istället för 300 MHz) och dels verkar den uppgraderingen fixa problem med tappade samtal som i varje fall jag har lidit av. Jag är då bara nöjd.. Vad gäller de punkter som stod där uppe så är det väl bara Nummerigenkänningen som är lite strulig, det andra stämmer inte eller är enkelt fixat.

Jag tycker då inte ni skall vara rädda för att byta..

Ursprungligen av pecka:

1.1.3 är ju helt enkelt lysande! Känns mycket snabbare än 1.1.1.

Allt fungerar som skall fungera, tom lokaliseringen i Maps. Gör bara som kneckenbauer sa tidigare i tråden. Installera Navizon och lokalisera med den 1 gång, sen är Maps lokaliseringen igång.

Anledningen till att 1.1.3 känns snabbare kan vara för att de skruvat upp klockfrekvensen på luren ifrån 300 MHz till 412 MHz dvs 37 % så du är nog inte ute och cyklar där faktiskt.. Visst är det gött!

Ursprungligen av matz:

I Love You!
Want to boom boom?

Trodde jag skulle vara tvungen att mata in alla 300+ kontakter manuellt.. Orka..

Har uppdaterat till 1.1.3 för andra gången nu, denna gång med Dev Teams version.. Nu har även min klockfrekvens på iPhonen boostas, som den skall.

Ett problem dock.. Som känns som ett rätt stort problem - Jag kan inte synka över kontakterna med iTunes! De bara vägrar helt enkelt.. Det står synchronizing ett bra tag, men sen är telefonen lika tom på kontakter som förut.. Har kontakterna inlagda i Outlook (enbart av den anledningen HATAR outlook) och jag kör PC. Någon som har några idéer?

(Ja, jag har kryssat i rutan "Replace information on this phone" =D)

Fungerar inte alls för mig.. Dock har jag jag jobb-abonnemang där jag måste slå en 0-a innan jag slår numret.. Numret blir alltså 008 123 456.. Har försökt ändra i text-filen, men inget jag gör fungerar.. Man känner sig som värsta n00ben.. Någon som har några förslag?

Ursprungligen av Robo-X:

Hackintosh fungerar för mig.
//Rob

Allvarligt? Fungerar det för dig? För mig fungerar det då inte och det är inte bara nummer-grejen jag vill ha därifrån heller.. Surt..

Första gången jag körde Soft Upgrade fastnade telefonen i en evighetsboot, så jag var tvungen att ta restore till 1.1.1. Därefter körde jag 1.1.3 direkt och det fungerade fint. Dock avinstallerade jag i stort sett alla program innan jag körde installationen första gången, just för att det inte skall strula (det är ju bara att installera programmen igen sen)

Ahhh.. Missuppfattat var ordet.. Taskbar notifier är ett installer-program alltså.. Trodde det var någonting inbyggt i iFönen..

Det jag misstänker är boven i dramat är Apollo! Har för mig att det var det programmet jag installerat när det började trassla och jag kan tänka mig att det går och "pollar" hela tiden för att få information ifrån de olika protokoll-servrarna. Känns det igen av någon? Någon som vet hur man får bort "Apollo" nu om jag kört på ett nytt firmware, har avinstallerat det, men jag undrar om det verkligen är borta.. Någon som vet om det finns något trevligt verktyg eller dyl.?