Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
raptorjr

raptorjr

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-11-12
  • Senast aktiv 2009-10-27
  • Antal inlägg 36

Foruminlägg

De senaste inläggen raptorjr har skrivit i forumet.

Hur vet man egentligen om GPRS är på eller inte? Jag har stängt av det i NetService och jag har inte fyllt i några uppgifter. Men misstänker ändå att den hittar på saker.
Om jag förstått saken rätt så stängs Wifi av när man låser telefonen? Men ändå så fick jag in ett nytt mail när telefonen var låst. Och om Wifi är avstängt så är ju GPRS enda möjligheten. Stängde genast av automatisk koll av mail, men skulle ju gärna vilja ha det på när man har Wifi.

Har också problem med att en del låtar som inte har albumart visar från nån annan låt istället. Men trodde det blivit nåt fel vid importen. Visste inte att det var rätt i iTunes. Jag har en iPhone.

Det är hur enkelt som helst att fixa telefonen med TurboSIM. Det enda som är svårt, och det är inte ens svårt bara pilligt, är att skära bort den lilla fyrkantiga plastbit i AT&T kortet och ditt eget SIM kort.
Resten är bara att hitta nån guide för Windows eller MAC och sedan följa varje steg. Det är så många som gjort detta vid det här laget, så alla fel som eventuellt kan uppstå finns det redan folk som löst.

Funkar perfekt(efter en dags testande) och enkelt var det också.

Lite OT, men vet någon i vilken fil regionsformaten ligger? Gillar inte att det är en . istället för : i klockan när man har ställt in svensk region.

Goteman, du kanske skulle överväga att ställa din frågor i rätt tråd? Dom har inget med USA-import att göra. Lättare att få svar om du frågar på rätt ställe.

Väntar på min telefon som fraktas av USPS. Men deras sida har inte uppdaterat sig sedan den 30e november. Kan man inte spåra paketen när de kommer utanför USA?

Sitter tålmodigt och väntar på min telefon. Men när jag väl får den så vill jag ju fixa till den så det funkar med svenska inställningar. Nu undrar jag vad som kan ändras i 1.1.2, eller kanske redan finns där?
Jag vill ha allt på engelska men med svenska inställningar om ni förstår. På samma sätt som man kör med engelsk Windows XP, men ställer in svenska nationella inställningar så datum visas på svenskt sätt, svenskt tangentbord osv.

1. Finns det eller kan jag få till ett svensk tangentbord, där åäö visas och man inte behöver hålla in a eller dubbeltrycka eller nåt?

2. Kan jag få till svensk ordlista när jag skriver mail/sms?

3. Vilka fler svenska inställningar vill man ha? Får ju passa på att lära mig allt nu, har ju inte tid att sitta och leta på forum när jag väl får telefonen

Har förstått att detta finns för 1.1.1 med SwePhone. Jag är nödvändigtvis inte ute efter nåt helt paket som fixar allt genom en installation. Jag kan plocka ihop lösa delar bara jag får det som jag vill ha det.
Men har inte hittat nåt om detta är möjligt i 1.1.2, men det kanske är för att det redan finns inbyggt?

Förresten, kan man inte söka i bara ett underforum på 99? Lyckas bara söka i alla forum och då blir det lite jobbigt att leta igenom sökresultatet.

Ursprungligen av Fredrik Dolk:

Vad har man för nytta av T9 på en mobil där varje bokstav har en egen tangent? T9 är väl till för mobiler där olika bokstäver delar på en och samma knapp?

Sanning, men T9 är väl även att man slipper skriva hela ordet ibland? Däremot med svensk ordbok och ett helt tangentbord när man skriver SMS så känns T9 lite överflödigt.

Gjorde också mitt första eBay köp igår. $570 med frakt, sen får man hoppas den slinker förbi tullen. Men sitter nu och väntar på att få ett mail med trackingnummer eftersom han skulle skicka telefonen idag. Lite orolig är man väl, men får hoppas man inte blir blåst.

Levereras inte alla iPhones med AT&T kort? Eller iaf alla de från USA. Men nåt kort kommer väl altid med. Räcker väl att det är ett orginalkort för att få TurboSIM att funka, behöver väl inte vara från just AT&T?

Ja jag borde ju få tillbaks pengarna. Men det är inte ett svenskt kort. Så banken sa att det kan ta upp till 30 dagar innan jag får tillbaks pengarna. Öronmärkta eller inte, jag kan inte använda dom Men får väl vänta och hoppas dom kommer tillbaks. Hade gärna fått dom lite snabbare så jag kan försöka få tag på en iPhone på nåt annat sätt.

Ja vad finns det för alternativ kvar? Ingen som kan svara om de fått betala moms på americanshopper. Sedan kännn dom lite halvt oseriösa, speciellt om nu vissa har svårt att få svar från dom.
Hur hittar man en telefon på Tradera för 4000? Bra jobbat. Har väl inte kollat dygnet runt direkt, men alla ligger ju oftast över 4000 och då är auktionen inte avslutad än. så dom stiger ju ytterligare. Hade hoppats på en lur innan julen, men ser mörkt ut. Känns osäkert vart man än försöker köpa.

När kan man börja ana att beställningen inte gick igenom hos AppleStore? Skickade igår kväll, så då var det ju ungefär mitt på dagen i USA. Dom har dragit pengarna från kortet, men jag har inte fått nåt mail. På AppleStore står det Not shipped, på min order.
Fast dom har väl så stor omsättning på varor att det kanske tar ett tag innan dom kommer till min order. Håller fortfarande tummarna att den ska gå igenom.

Visst får man nån orderbekräftelse med det mailet man får från AppleStore? Och då ska man skicka den bekräftelsen till JetCarrier när man gör sin bokning hos dom?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne, det sket sig. Och nu skulle det ta upp till 30 dagar att få tillbaks pengarna. Tack för det Apple. Inte har dom nån support mail heller, bara telefon. Första företaget jag någonsin stött på de senaste åren som inte har support mail. Och har dom det så lyckas dom gömma den bra.
Kunde dom inte väntat med att dra pengar tills dom bestämt sig om dom skulle godkänna ordern eller inte? Idioter.

Jaha, då känns det lite kört. 5-6000 på tradera är lite väl saftigt. Ebay känns lite osäkert och americanshopper kan ju också bli dyrt om man åker på momsen.
Lite sur att det tog sån tid för mig att beställa. Hade jag insett att iPhone var så cool för nån månad sedan så hade det här ju funkat.

Nu får man väl vänta 6-7 månader på att den ska komma till sverige. =(

Senast redigerat 2007-11-21 18:13

Såja, då har jag försökt beställa från AppleStore. Spännande att se om man får ett bra eller dåligt mail. Pengarna har dom dragit iaf.