Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
raptorjr

raptorjr

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2007-11-12
  • Senast aktiv 2009-10-27
  • Antal inlägg 36

Foruminlägg

De senaste inläggen raptorjr har skrivit i forumet.

Köp ett TurboSim. Det jag läst så ska det funka även med 1.1.2.

Konstigt, skickar du till rätt adress? Dom svarade ju på bara nån timme när jag mailade. Har dock inte bestämt om jag ska beställa av dom än. Eller om jag ska göra ett försök på AppleStore och JetCarrier.

Tycker dom var blixtsnabba. Mailade igårkväll runt 21 och fick svar nån timme senare. Fick priset $537.
Men tycker det är konstigt att ingen kan svara på om de åkte på svensk moms eller liknande? Visst är det väl några som beställt från americanshopper?

Kanske inte helt rätt forum men har en fråga om PayPal vid köp av iPhone.
Måste man föra över pengar först till sitt PayPal konto eller kan dom dras direkt från det kreditkort man anslutit till PayPal?

Folk hänger upp sig lite på version 1.1.2. Det är inte den versionen i sig som är problemet. Problemet är att de nya telefonerna som säljs med 1.1.2 oftast har den nya Bootloadern med version 4.6, och det är den som inte går att hacka än.
Annars kan du göra allt med en ny 1.1.2 telefon, förutom att låsa upp den så du kan använda andra simkort. Dock är det väl ilte omständigt, för du måste nedgradera först osv, men det går.

Oerfaren som man är så känns det lite osäkert med eBay. Men priserna börjar ju gå upp nu när det blivit ganska uppenbart att man inte(än så länge) kan låsa upp en ny 1.1.2 telefon.
Men frågan är om man ska chans på att vänta och tro att det kommer ett hack, eller om man ska hoppa på tåget och ta en från eBay medans de fortfarande finns kvar?