Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Röglemannen

Röglemannen

Medlem
  • Plats Höör
  • Registrerad 2007-12-26
  • Senast aktiv 2010-11-27
  • Antal inlägg 36

Foruminlägg

De senaste inläggen Röglemannen har skrivit i forumet.

Funkar detta "skin" lika bra som att köra i kommandotolken på windows? Detta är mycket snyggare o enklare i så fall!

http://s30.photobucket.com/albums/c327/cryptomarko/?action=view&current=Namnls.jpg

Ursprungligen av Goflorp:

Risken är att det står en sur gubbe med en massa papper i näven och säger att han vill ha en massa pengar av dig för att lämna ut grejen (1456:- i mitt fall).
Som tur var ringde de innan så jag hade jämna pengar till honom....

Men objktivet som var billigt, den förtjänsten försvann....

Hade jag vart smart och köpt på eBay.co.uk så hade det bara vart frakten...
Jag har numera engelska eBay som bokmärke i övre raden i Safari.

Ja okej:confused: jag återkommer med hur det gick!

Ursprungligen av kongomannen:

Nackdelen är väl att de allra flesta inte får sina *sim att funka helt perfekt. Dessutom blir det strul med ny firmware o.s.v.

Jag skulle aldrig välja en sim-lösning före en mjukvaru-upplåsning. Har du nu beställt ett kort är det ju inte mycket att göra. Att sälja kortet vidare är väl i princip helt omöjligt när alla låser upp sina telefoner med mjukvara.

Vill du kan du ju så klart använda ditt kort men det är ju helt onödigt.....skapar sannolikt mer problem än vad du får ut av det?

Jo de e sant, tror du inte det är nån som är villig o köpa det på blocket?;) hehe

Jag som precis beställt stealthsim v2 för några dagar sedan... suck:P ajja men va tycker ni? ska ja använda stealthsimet istället för att de e "säkrare" då man inte ändrar på nåt i telefonen? eller ska ja sälja de igen när ja får det o köra på upplåsningsguiden på iClarified? Om stealthsimmet fungerar perfekt så är väl det lika bra för där finns väl inga direkta nackdelar?

Ursprungligen av Goflorp:

ebay.com = USA, utanför EU, krångel moms/tull och skit
ebay.co.uk = England, inom EU, ngt högre pris än USA, ingen Moms/Tull

(Köpt objektiv från USA som jag bitetrt fått ångra...)

Redan köpt från USA så lite sent och tänka på de.. om de nu händer så lär jag mig också en läxa;)

Hej lånar tråden och lägger in en fråga av mig från en annan tråd eftersom denna är mer aktuell...

Hur lång tid brukar det normalt ta i tullen frågar jag er med erfaranhet? Säljaren har satt mitt paket som "a gift" och med ett lågt värde... Jag har väntat nu i 9 business days och paketet är sänt som registered mail så jag kan inte följa paketet med kollinumret och därför vill jag få lite information. Själva fraktiden ska ta 6-10 dagar . Vill så gärna ha den snart... Tror ni att jag kan få den på måndag då det har gått 11 business days? lite nojjig XD och ja, jag vet att man inte kan veta exakt hur lång tid det tar med tullen. Men hade vatt bra o få lite information hur lång tid det tog för er...

Hur lång tid brukar det normalt ta i tullen frågar jag er med erfaranhet? Säljaren har satt mitt paket som "a gift" och med ett lågt värde... Jag har väntat nu i 9 business days och paketet är sänt som registered mail så jag kan inte följa paketet med kollinumret och därför vill jag få lite information. Själva fraktiden ska ta 6-10 dagar . Vill så gärna ha den snart... Tror ni att jag kan få den på måndag då det har gått 11 business days? lite nojjig XD och ja, jag vet att man inte kan veta exakt hur lång tid det tar med tullen. Men hade vatt bra o få lite information hur lång tid det tog för er...

Ursprungligen av wat:

Jo, det funkar.

Tackar jag för;)
Har precis beställt det kortet:D

Och stealthsim v2 funkar alltså inte efter uppgradering även om återförsäljarna säger att det gör det.. ? står här:http://www.stealthsim.com/
(det borde väl fungera eftersom det är samma baseband)

Ursprungligen av oee:

Jag har inte haft nått problem sen jag köpte den i november. Kör 1.1.1 och ringer med Tele2, surfar med gprs. Att ringa har funkat helt felfritt. Inte ett enda avbrutet samtal eller en enda tyst period.(om ni med tyst period menar längre sekvenser över 1 sekund?)

Det enda är att det ibland blir lite skumt när jag ska ringa upp. (väldigt sällan) Den slår av direkt utan att man hör någon ton. Men när jag ringt upp samma nummer från fast telefon har det i vissa fall visat sig vara upptaget så kanske det bara är något knas med hur iphone hanterar upptaget tonen?

Detta händer med min Sony ericsson w810i(som byts ut på fredag med min nya Iphone:) )
så du kan va lugn;)

Ursprungligen av akesson:

Din telefon är med största sannolikhet 1.1.2. Kolla siffra 4 och 5 i serienumret så kan du se. Är de 51 eller 52 är det garanterat en 1.1.2-telefon.

Jag var i New York i helgen och inga Apple-stores sålde nya telefoner med 1.1.3 förinstallerat. Det tar lite tid att tillverka och skeppa nya telefoner från China och Apple Stores har ett litet lager med telefoner så en mjukvaruuppdatering kommer inte ut i butik bara någon dag efter att den släppts, förstår du.

Härligt härligt härligt säger jag bara, kan knappt bärga mig nu... snart e den min:p Tackar för svaret!

Ursprungligen av pine:

Är den från vecka 52 så borde det vara en 1.1.2.
1.1.3 släpptes väl inte förän i januari?
Har själv jailbreakat min 1.1.2 från vecka 51.
//pine

Jag bara undrar om du är säker på att en telefon tillverkad vecka 51 är en 1.1.2? Så att jag själv blir mer säker på saken:P

sitter i samma situation... En fråga bara: Om vi säger att det kommer ut så att man kan låsa upp 1.1.2 OOTB... kan man då efter att ha låst upp 1.1.2 uppgradera till 1.1.3 eller det går endast att ha 1.1.2 då? kanske konstigt formulerat...

Ursprungligen av Occhino:

EasyiSim skall tydligen vara bra, relativt billigt också (£35 för USA-iPhone och £45 från UK-iPhones om jag inte missminner mg).

Först nu jag börjar förstå hur många olika chip de finns.... puhh:$

Ursprungligen av Sven_:

herregud vilka överpriser, på tradera kostar de långt under hälften. Tittar man på säljarens omdöme ser man ganska snabbt om man kan lita på säljaren. Det är ju svårt att veta om man handlar av någon ful frontpage-sida eller en random människa på ett forum.

Jag har tittat runt lite på tradera och det billigaste jag kunde hitta var: http://www.tradera.com/search/imp.aspx?search=iPhone+-+Hypersim+L%e5s+upp+(turbosim%2fstealthsim)&catid=&county=&l_desc=
De verkar även ha f-skatt sedel så man kan dra av det på företaget

Precis de ja kollade på o frågade om i en annan tråd, kanske kunde binda in den tråden i denna tråd... vill gärna ha svar på kvalitén och om hur de funkar o om de e värt att satsa på...