Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Victor_M89

Victor_M89

Medlem
  • Plats Kristianstad
  • Registrerad 2008-01-06
  • Senast aktiv 2011-12-25
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Victor_M89 har skrivit i forumet.

1

Gokväll vänner!

Sitter just nu med min 3gs som fungerar utmärkt men vill nu uppdatera mig lite. Antingen en 4 då priset sänks eller den nya 4s:en.

Jag kör antingen på 8gb 4 eller 16gb 4s då jag inte är i behov av så mycket minne. 4:an blir ungefär 1100-1200 kr billigare än 4s:en. Dock har 4s en klart mycket bättre kamera & bättre täckning. Siri kommer jag kanske använda första veckan sen dör väl det ut. 4:an ska ha lite bättre batteritider, lite sämre kamera där men billigare då som sagt.

Vad ska man köra på ??
Uppskattar svar !

Tjenare !

Min far ska till Bangkok, Thailand om nån vecka och tänkte säga till han att fixa en iPhone därifrån. Har varit där förut och vet att det finns en del bra elektronik varuhus där man kan köpa prylar.

Någon som varit där och köpt just iPhone 2g eller 3g ?
Jag vill ju ha den riktigt och inte någon fake.
Kommer det bli problem att låsa upp den ?

Tack på förhand!

Jag har googlat runt och hittat hur man ska göra men det funkar inte för mig

Tjenare!
Har hört rykte om att man ska kunna spela musiken man har på sin iPod på tv:n genom xbox, stämmer detta? Om det funkar, hur gör jag detta?

Tack på förhand!

Tjenare!!

Bara någon vecka efter jag köpte min touch valde jag och jailbreaka den men fick nästan problem direkt. När jag satte på den dök apple loggan bara upp, inget annat. Blev väldigt nervös när det inte gick att återställa den som vanligt men efter mycket om och med fixade det sig Jag kör nu den jailbreak och köpte jaunary updaten med stocks, väder, maps och anteckningar. Har funderat på att jailbreaka den igen, är det värt det trots att jag har köpt dem sakerna? Finns det mkt annat roligt? Kan man när man jailbreakar den lyckas "krascha" den helt och inte kunna återställa den?

Tack på förhand

Hejsan!

Jag har ganska nyligen skaffat en touch och har filmer/musik och bilder på den. Nu måste jag tyvärr formatera om min dator. Hur fungerar det då med itunes efter det? Försvinner min musik och allt jag har på touchen då och jag måste synkronisera om allt?

Tack på förhand

Får man programmet iPhoto när man köper iPod touch eller måste man köpa till det?

Tjenare!

Jag har lite bilder från olika platser jag var på när jag besökte USA i somras. Jag vill gärna lägga in dem på min iPod och skapa en mapp som heter USA 2007 sen undermappar som heter Los Angeles, San Diego, New York, Hawaii osv. När jag lägger in själva mappen USA 2007 på iPoden hoppas undermapparna in av sig själv. Jag vill ha USA 2007 mappen och undermapparna efter det om ni förstår vad jag menar. Hur kan jag fixa detta?

Tack på förhand

Tja!

Har försökt lira poker men inte fått det att fungera. Som jag förstår det är det flash player som inte vill. Ipoden är inte utrustad med det. Någon som vet när det kommer ?

Tack på förhand

Tack, hjälpte verkligen!

Tjenare!!

Jag har haft min touch några veckor och har funderat på att jailbreaka den. Den enda jag vill ha på den är i princip weather och google maps. Efter jag jailbreakat den, hur gör jag då för att få in dessa sakerna på den? Beskriv gärna utförligt!

Tack på förhand.!

Tjenare!!

Jag har haft min touch några veckor och har funderat på att jailbreaka den. Den enda jag vill ha på den är i princip weather och google maps. Efter jag jailbreakat den, hur gör jag då för att få in dessa sakerna på den? Beskriv gärna utförligt!

Tack på förhand.!

1