Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
agentorange

agentorange

Medlem
  • Plats Jönköping
  • Registrerad 2008-01-10
  • Senast aktiv 2009-04-25
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen agentorange har skrivit i forumet.

1

Öka sensitivity på skärmen. Googla efter detta eller sök på detta forum då jag beskrivit detta tidigare.

Ursprungligen av xworker:

Hej alla.

Igår drog jag min iPhone i golvet för kanske sista gången. :/ Det blev en liten buckla och lite av höljet sprack upp lite. Skärmen klarade sig men nedersta raden svarar inte längre på touch. Dvs jag kan inte slida, svara på samtal, ta fram ipod skriva sms etc. Efter att ha läst mycket på nätet om folk som verkar ha haft samma probelm med skärmen kom jag fram till att jag skulle prova att öka sensitivity på touchskärmen. Detta genom att editera General.plist filen i /Applications/Preferences. Sagt och gjort, jag laddar hem filen från nätet och ssh:ar över den till telefonen. Men nu ärSettings->General helt tomt. Jag har även provat att manuellt editera General.plist och lägga till det som ska aktivera touch settings. Detta gjorde jag med programmet PreferenceEditor på macen som ska klara plist filer. Varför får jag inte in dessa settings?
Jag har en 1Gen 8gb iPhone med firmware 2.1

/xW

Jag följde denna "guide" och det funkade fint:
iPhone Touchscreen Fix: Increase Sensitivity

Jag tog ner senaste firmwaren från itunes. Jailbreakade den med en guide från iclarified.com och tog sedan ner general.plist och touch.plist filerna på länken ovanför. Sedan gick jag in i telefonen med iPhone explorer (kunde inte ansluta med ssh p.g.a. jag inte kunde trycka på join osv ioma den raden inte funkade) och bytte namn på de befintliga filerna under application/preferences till general_backup.plist och touch_backup.plist och kopierade sen över de "nya" filerna jag laddat ner. Nej nu glömde jag, innan dess hade jag öppnat touch.plist i en texteditor och ändrat värdet MIN 0.0 till MIN -20.0 ni kan googla efter det. Efter att jag lagt in de nya filerna stängde jag programmet och startade om telefonen. Nu fanns touch under general settings och där drog jag ner värdet till -16.0 och nu funkar telefonen igen, dock inte helt felfritt. Numera får jag trycka en liten bit ovanför alla saker jag ska trycka på för att det ska bli rätt. Kanske kommer det en fix till detta senare.

Jag har även läst att många lämnat in sina iPhones och fått dom utbytta utan några som helst frågor. Frågan är om man kan göra det utan kvitto. Jag köpte min på blocket av en kille som tog hem flera från USA och sålde här.

Hoppas detta hjälper någon. Jag fick all min information från:
iPhone Touchscreen Fix: Increase Sensitivity
iClarified - Apple News and Tutorials

Lycka till!

Har ett problem. Jag körde senaste ZiPhone på en 1.1.2 otb som redan var jailbreakad och pplåst med turbosim. Jag har nu tagit ur turbosimet och allt fungerar bra. Jag uppgraderad till 1.1.3, funkar fint. Nu till problemet. I iTunes står det att jag har 2,44gb övrigt innehåll i min iPhone. Jag gjorde en synkronisering och då minskade det till 2,42. Kan jag på nåt sätt radera allt innehåll på telefonen och starta om?

Fasen jag får inget att funka just nu. Fick idag en uppdatering av installer och tog ner den. Nu kommer jag inte in i installer ens! Det känns som jag måste göra en återställning. Hur går jag tillbaka till 1.1.2 som jag hade innan?

Jättetacksam för hjälp!

Jag själv körde jailbreaket i windows men med mac versionens instruktioner. Jag hittade inte utilities foldern under applications men jag körde terminal i telefonen i stället och då funkade det.

Jag kan ringa osv men jag får inte positioneringen i maps att fungera utan jag fick ta ner locateme.

Alla mina 3:e parts applikationer försvann och jag får installera om dom. Flera av dom fungerar inte i 1.1.3 verkar det som, NES till exempel. Eller får någon annan igång det?

1