Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
biopower

biopower

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-01-16
  • Senast aktiv 2010-03-31
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen biopower har skrivit i forumet.

ps3 hittade inte nätverket när jag delade det med MyWi men macbooken hittade det. Märkligt!

Nuså, delade ut tjejens mobila bredband från 3 och knappade manuellt in ip, nätmask, router och dns på nintendo dsi xl samt ps3 och se på fan det lyckades.
Ändrade ip adressens sista siffra med +10 dvs sista siffran är 4 så på dsi skrev jag 14 och på ps3 24.
Skönt att få till det med märkligt att inte nätverket hittades när jag delade ut det från iphonen med MyWi, hade vart ypperligt smidigt.

Macbooken hittar nätverket men varken ps3an eller nintendo dsi tyvärr. Lät ju för bra för att fungera.

Tack ska ta hem MyWi på min jailbreakade 3g lur Återkommer med resultat.

Har köpt ett playstation 3 till sonen och försökt koppla upp det på internet med hjälp av iphonen och min macbook pro.
Jag kör internetdelning med iphonen kopplad till macen med sladd. Delar sedan ut nätet med macbooken så det blir wifi.
ps3an lokaliserar nätverket (ssid) men kan inte ta emot ip automatiskt så jag knappar in ip, router, primary dns och secondary dns manuellt, kör samma siffror som på macen. ps3an lyckas ta emot ip adressen men ej koppla upp sig mot internet. Får felmeddelande DNS error 80710102
Har googlat detta error och försökt få det att funka med tex "öppna" DNS inställningar, olika sista siffror i DNS följden mm men icke!
Misslyckades också med att koppla upp min wifi skrivare mot nätverket.

Min fråga är nu: Går det ens att använda iphonen som router på detta sätt? Jag har telenor fri surf.
En annan fråga: Går det att använda mobilt bredband överhuvudtaget via wifi delning att koppla upp tex ps3? Med sladd direkt i ps3 och installera mjukvara för dongeln?

Har verkligen sökt och försökt få detta att funka, tacksam för hjälp!!

/biopower

Ja en fulländad navigations app vore suveränt! Finns ngn enstaka tex G-Spot. Har ej testat. Ngn som har?

Ursprungligen av slicknikk:

Ok jag har följt guiden här och det har gått galant, men efter att ha installerat Bootneuter så går det inte lika bra längre. När jag öppnar programmet så kollar den vilken bootloader jag har och sedan hängersig programmet. så vad ska jag göra?

Har samma problem. Kan inte ändra neuter/fakeblank/unlock till rätt positioner, bootneuter hänger sig och jag får starta om telen.
Har provat med olika sim men samma problem.
Min lur är en 2g 1.1.2 OOTB uppdaterad till 2.2

Lyckades efter ca 20 reboot att få skärmen o fungera såpass att jag kunde avinstalleraa screenshot. Verkar nu fungera, har en upplåst 1.1.2 OOB fm:04.02.13_G med telenor för övrigt.

Fick liknande problem ikväll efter jag installerat screen shot. Ibland startar den upp men då funkar inte touch screen alt så fastnar den vid start o står o blinkar med vita ränder. screenshot knapparna view och snap syns men går inte att trycka på. Kommer inte åt att sätta screenshot knappen i disable läge eftersom inte touch screen funkar. Vad gör man tro?

1. Services
2. SwePhone
3. Dock
4. SMSD
5. Swirly MMS
6. Old Labyrinth
7. Mobile finder
8. SMBPrefs (summerboard)
9. Glass Orb (tema)
10. Customize

körde guiden: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=649 på min 1.1.2 OOB och det funkade asbra!! hade redan swephone med svenska nummer installerat så allt funkade direkt. så jävla skönt!! har senaste 2v köpt 2 olika sim-chip som inte har funkat så kommer äntligen lösningen hurra!!!

är det verkligen ingen som vet ngt om detta? undrar alltså i vilken mapp jag ska lägga bilder för att kunna se o använda dom? nu hamnar dom automatiskt i drop copy library mappen...

Hej, jag har överfört bilder till min iphone via drop copy och vill flytta dom till lämplig mapp med mobile finder så jag kan använda bilderna till bakgrund osv. frågan är vilken mapp ska jag lägga dom i hittar inte photos i finder....och ska dom döpas om från .jpg?
har letat runt men inte hittat ngn info.

pfekz har samma problem som dig kör med ett turbosim o provat med både telenor och comviq kontantkort men får samma felmeddelande, incorrect sim. Har 1.1.2 OOB självklart nedgraderad, aktiverad, jailbreakad, upgraderad till 1.1.2 igen och jailbreakad. har gjort denna process ett par gånger och testade kortet när telefonen var i 1.1.1 läge men ingen tur där heller. Kan ha ett sim för USA lurar min är UK.

funkar att ta bort ikoner via mac med iNdependence