Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bullmannen

Bullmannen

Medlem
  • Plats Emmaboda
  • Registrerad 2008-02-03
  • Senast aktiv 2013-09-20
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen Bullmannen har skrivit i forumet.

1

How to Jailbreak and Unlock Your iPhone 3G Using RedSn0w (Windows) [4.2.1] Verkar bra. Har läst igenom den nu. Antar att jag inte behöver greja med "baseband" eftersom att jag inte ska låsa upp den från min operatör?

Kommer alla mina nerladdade program som ligger i den funka efter detta?

Kommer alla kontakter ligga kvar eller rensas telefonen?

Läste någonstans något om att endel jailbreaks var så att varje gång man stränger av telefonen måste man koppla in den till en dator för att kunna starta den. Är detta något sånt?

Du menar låsa upp så att jag kan använda vilken operatör jag vill? Den är låst till telia och det är det jag har så behöver inte låsa upp den.

Var faktiskt inne på den sidan och kollade igår men dom har tagit bort videoguiderna. Hur vet man sen vilken av dom man ska använda? Läser man textguiderna så verkar det mest vara upplåsning av telefonen men det behöver egentligen inte jag.

Hej!

Har tänkt att uppgradera min gamla iPhone 3G 2.2.1 (:">) till 4.2 och undrar hur man gör bäst? Den är jailbreakad nu och jag vill uppdatera till 4.2 (iaf någon nyrare än 2.2.1) men har inte en aning hur man ska göra. Har kollat runt på forumet men inte hittat något. Vill minnas att jag använde "QuickPWN2-2-1" när jag jailbrekade den första gången.

Sammanfattning: Vill alltså uppdatera från jailbreakad 2.2.1 till jailbreakad 4.x

Kom gärna med tips och om det finns någon bra och enkel guide!

//Viktor

Har oxå samma problem. Kör du med d-link? Både min far och bror kör d-link och hos dom har jag stora problem att ansluta, medans jag kmr in direkt på andra nätverk. Kanske är nåt konstigt med d-link och touch? Första gången kom jag in direkt hos min bror, sen andra gången tog det några minuter, sen nu dom senaste 2 gångerna har det inte gått att komma in. Klickar jag på nätverket själv står det att det inte går att ansluta, sen om man inte rör nåt så ansluter den själv för att sedan, några sekunder senare, koppla ner utan att wi-fi symbolen kommit upp högst upp i vänstra hörnet på touchen. Ringde till apple-sup. men dom visste inte vad det kunde vara. Är grymt störande, men känns som att det kanske kan ha någonting att göra med d-link routers inte "gillar" touchen? Min brors laptop funkar utan problem.

Den är köpt på elgiganten. Men som jag skrev kan jag inte säga om det är vita eller gröna pixlar, så jag vet inte om alla är döda eller om några är frysta. Det är iaf 10-20 st som är döda eller låsta, räknade idag. Men eftersom att dom är ljusa så stör dom nästan aldrig. Men lite tråkigt på en sån dyr grej.

Hej!

Tänkte höra om det är många som har döda pixlar på sina Touch? Jag är inne på min andra nu, lämnade tillbaka den första pga döda pixlar. Hittar en hel del, ca 10st iaf, på min nya. Kan dock inte säga helt säkert om dom är vita eller gröna. Jag är inget vidare insatt i detta men en kompis sa att svarta och vita är döda pixlar och att röd, grön och blå är låsta pixlar.

Vad säger Apples garanti om döda pixlar?

Mvh/Viktor

Hej!

Har sökt och läst igenom många trådar om att köpa iPod i USA, men tänkte höra om någon har köpt en Touch därifrån? Fått många svar genom att läsa andra trådar men vill gärna höra från någon som köpt en Touch därifrån.

Jag antar att 1 års garanti gäller i Sverige oxå? Kan man lämna in trasig Ipod i Sverige eller måste den skickas till USA?

Hur är det med menyer och region? Kan jag få allt på svenska fast den är köpt i USA?

Läste i någon tråd att momsen inte är inräknad i priset i USA. Stämmer det? Om man kollar på Touch 32GB som jag är sugen på, så kostar den $499 på Apples sida, är det det priset som gäller om man köper den i Apples butik i USA? Eller lägger dom på moms på det priset? Vi får ju oftast får se momsen inräknad i priset.

Mvh/Viktor

1