Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
moodonaut

moodonaut

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-03-11
  • Senast aktiv 2008-08-08
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen moodonaut har skrivit i forumet.

Ursprungligen av JohnieWebdesign:

Lightroom Preferences?

Ja där har ju verkligen inte tittat.....

Tjena,

Jag tycker det är lite störande att färgen på beskärningslinjerna (Crop guides) i Lightroom är ljugråa, de är svåra att se på många av mina bilder. Jag har försökt hitta någon inställning för att ändra på färgen men inte lyckats. Vet någon om det är möjligt och var hittar jag då inställningen? Om inte kanske det finns något hack, plugin eller liknande som låter mig göra det.

/m

Kan inte vara så att den har fel filändelse, kanske inte är en PSD? Folk lyckas med det ibland. Testa att byta till jpeg eller tiff.

Jag håller med, stör mig på detta hela tiden. Trist att en dator av denna kaliber (MBP17"2.4) ska svetaas av att titta på en liten flashanimering eller video, men jag har märkt att kör jag med Camino så går det bättre, fläktarna drar alldrig igång

Jag kör med VX Revolution. Den kändes lite liten i början men nu sitter den som handen i handsken.

AppZapper har jag fått för mig enbart ska användas för prog man DragDroppar. Skönt att det löste sig för dig!

ok, det kan vara så att jag blandar ihop det med Quark 6.5, där behövde man spara som postscript på det sättet har jag för mig. Tack för din hjälp!

Hallå hallå, fiskliknelsen stämmer rätt bra

Men i CS2 var det inga problem att göra på detta vis, har dom ändrat?

Hej,

Jag får upp denna dialogruta när jag försöker spara som Post Script i InDesign CS3 med Adobe 8.0 som skrivare. Jag har sökt runt på nätet och det verkar vara ett fel på just CS3 och Intel-Mac. Någon annan som märkt detta och kanske vet en lösning? Det är inte katastrof eftersom jag kan exportera och få den PDF jag vill, men det är störande att saker och ting inte fungerar. Distiller har ju mer möjligheter om man behöver.

Ursprungligen av ollie1:

går det att få tag på bakgrundsbilden moodonaut?

Givetvis, ta en sväng förbi http://www.mandolux.com, där finner du bakgrunder i hög kvalité i många olika upplösningar. Många är även anpassade för dubbla skärmar och uppåt. Den jag använder är den andra som kommer och du klickar på previous. Enjoy

För närvarande

God morgon, skönt att du vaknat.

Ursprungligen av Goflorp:

Vill inte starta ngt krig på ngt sätt men kan det vara en idé att starta Lightroom ?
Det kräver inte lika mkt av systemet.

KRIIIG!!

Nejdå:p Jag har faktiskt Lightroom men jag är inte så förtjust i gränssnittet. Aperture tilltalar mig mer med dess enkla upplägg.

Ursprungligen av p2d:

Det verkar vara så med alla 3dje parts exportprogramvaror.. Det lättaste att se som jag kommit på hittills är att följa exportkatalogen så ser man när det slutar poppa upp bilder.. Alternativt kika på användningen av CPU'n.. När den inte kör 100% längre är det klart (om du inte har nåt att krävande i bakgrunden)

Mjo jag kom på att man kan titta i bildmappen, men men tycker ju att tredjepartstillverkare ska få dra nytta av en så basic funktion.