Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
venuspassagen

venuspassagen

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2008-03-29
  • Senast aktiv 2009-08-09
  • Antal inlägg 16

Foruminlägg

De senaste inläggen venuspassagen har skrivit i forumet.

Nix, den är ute och fungerar bra.

Måste man avinstallera swirly 0.3 innan man installerar swirly 1.0

det bästa är när den vibrerar hela tiden! hehe

Det funkade hyfsat med att återställa alla intsällningar, nu fungerar den från och till!

Hej!

Har sökt och inte hittat något (är väl dålig på att söka). Men det är så att min iPhone har slutat att vibrera, det hela började igår när jag satt och ritade med Sketches. Skulle sudda det jag hade ritat och skakade då iPhonen som sig bör, då kom den sista vibration, kraftigare än vad en vibration tidigare har varit, sen la vibratorn av. Det är inget stort problem för min del, men det skulle vara bra/kul om det fanns en lösning till det. Har testat att starta om men det hjälpte inte, ska snart testa att återställa alla inställningar och se ifall det hjälper.

Om någon annan har förslag på tips så posta gärna

/venuspassagen

fråga 1 - Windows funkar utmärkt

fråga 2 - Det är bara att sätta in ditt Telia simkort i iPhonen, ladda ner bruksanvisningen på apple.com så ser du hur man gör

Hallå

Den vänstra högtalaren fungerar utmärkt. men den högra är ingen högtalare utan en mikrofon så helst ska du väl inte ha något ljud därifrån!

Har bara 295 på övrigt, så här var det lugnt!

Kan byta namn på alla ikoner så att dom ändras på skrivbordet, utom på väder, Vad göra? trodde först det berodde på bokstaven ä, men det gick att ändra inställningsikonen!

Edit: installerade weatherfix så löste det sig!

Senast redigerat 2008-04-12 09:16

Hej!

Vad jag menar, är att när jag laddat ner ett tema till summerboard och lagt till det så ändras inte alla ikoner, de ikoner som är kvar är de som är på svenska till exempel telefon, bilder med flera. Kan man då gå in i finder och modifiera om exempelvis phone till telefon så att ikonen ändras.

Hej

Undrar bara om det går att ändra namn på temaikoner med finder, skulle behöva omvandla vissa till svenska, exempelvis väder, telefon mm. Hittar ikoner inne I finder men vet ej hur man ändrar dom!

Mvh

Venuspassagen

Hej

Har stött på lite problem, ljudet i min iphone är helt borta. Kan varken lyssna på högtalaren eller via hörlurar. Det gäller allt, film, ipod, rignsignaler, vad har hänt. Det senaste jag installerade var BSD Subsystem, mobilefinder, mobilepreview och Mobiletextedit. När jag gjort detta var jag inne och tittade på mms bilder, då hängde sig telefonen, den startade om sig själv och allt fungerar utom ljud, vad göra?

Har bara en liten undran, hur får man i simkortet i telefonen, förstår att man ska öppna upptill, men hur gör man?!?!?!?!?

Har bara en liten undran, hur får man i simkortet i telefonen, förstår att man ska öppna upptill, men hur gör man?!?!?!?!?