Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
matteegget

matteegget

Medlem
  • Plats Norrköping
  • Registrerad 2008-07-19
  • Senast aktiv 2014-10-13
  • Antal inlägg 129

Foruminlägg

De senaste inläggen matteegget har skrivit i forumet.

Fick precis ett meddelande från Telenor att min iPhone 6 är påväg med posten.

Game of thrones - FAVORITEN!
The Americans
The OC
Vikings
Orange is the new black
Breaking Bad
Californiacation
Suits

mm

Ursprungligen av barbapappa_86:

Googla efter Time Machine. Detta är ett inbyggt program i OSX som tar backup på din dator. Allmänt bra, dock rekommenderar jag att du fortsätter att göra det, fast mot en annan disk.

Tack!

Jag kör Time Machine till min Time Capsule och såg att när man inte är uppkopplad till den så tar den back-up på datorns hårddisk istället. Funkade att stänga av Time Machine så försvann denna säkerhetskopian. Jag kör självklart Time Machine när jag kommer till jobbet där Time Capsulen står.

Köpte min MacBook Pro för ungefär en månad sedan. Fungerar klockrent! Igår såg jag att det helt plötsligt har lagts till en säkerhetskopia på 16,3 GB på hårddisken och inte en aning om vad detta kan vara. Eftersom jag har en så pass liten hårddisk vill jag vara sparsam med utrymmet. Det är inte säkerhetskopia på min iPhone för där kör jag iCloud på hela köret. Någon som har en idé?

Tack på förhand!

Ursprungligen av jolianna:

Har ni sett att det kommit nya firmware-uppdateringar nu? Skall tydligen fixa både tangentbord- och mus-problemet och mail-gmail problemet... Hurra!! Fast litet typiskt att firmware-uppdateringen kommer nu, när min ersättningsdator redan är på väg...

Ser ut att fungera fint nu.

Har kört med inkopplat tangentbord och mus under två dagar och den har inte hängt sig. Vilket den gjorde tidigare.

Ursprungligen av paulreedsmith:

Jo har hänt mig 3 ggr. Apple jobbar på en lösning. Inte kul när man är i ett flow och måste pausa mitt i arbete. Men bara de löser det så. Borde vara ett mjukvarufel.

Tack! Skönt att höra att det inte bara var jag som har problem. Fungerar det att stänga locket i cirka 30 sekunder för att sedan öppna och köra igen?

Ursprungligen av paulreedsmith:

Pröva att stänga locket och ha det stängt 30 sekunder. Sen öppnar du den igen. Det är tangentbordet och musen som slutar fungera vist?

Det stämmer! Har du samma problem? Vad beror detta på?

Hej,
Min nya MacBook Pro retina hänger sig vid användande. Har använt den i cirka 2 timmar och redan hängt sig 2 gånger. Det ända som går att göra är att starta om den genom att hålla in "startknappen". Någon som haft samma problem?

Gjorde samma sak och är mycket nöjd.

Nej, tycker man förstör själva "iPhone känslan" då.

Ännu bättre anledning till att besöka huvudstaden

Hoppas på att få min bumper denna vecka.