Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sirsnurre

sirsnurre

Medlem
  • Namn Mattias Pettersson
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Försäljare
  • Registrerad 2009-01-30
  • Senast aktiv 2016-08-05
  • Antal inlägg 243

Foruminlägg

De senaste inläggen sirsnurre har skrivit i forumet.

Om det är något fabrikationsfel på iPaden kanske det kommer gå vägen då de byter ut den mot en "ny" (kallas de refurbished?). Har du otur kan fabrikationsfelet ses som en orsak av skadan på skärmen och då är det kört.
Andra alternativet är att kontakta ditt försäkringsbolag förutsatt att du har rätt tillägg som drulle mm, du kommer säkert få betala minst 1500:- i självrisk för att kunna få den utbytt via dem.
Jag är ganska övertyga om att det blir näst intill omöjligt att kunna lura till dig en ny iPad vare sig från Apple eller eventuell återförsäljare

Jag har själv ingen erfarenhet av Prag. Jag har dock bra erfarenhet av reseguiderna ifrån "Lonley Planet". Kan ju vara värt att spana in denna tex "Prague Travel Guide - Lonely Planet"

Ursprungligen av kenjon:

Ja, det funkar med TM om du är säker på att den har hunnit köra en uppdatering sedan du gjorde sista importen.
iPhoto Buddy är ett kalasprogram, låter dej ha flera olika bildbibliotek, och sedan växlar du vilket du vill se innan du startar iPhoto.
De avbrotten du fick under importen kan bero på trasiga bildfiler. Har du kollat så alla filer är "hela"?

Hmm, kan man inte få samma resultat genom att hålla in "alt"-tangenten när man startar upp iPhoto? Men det där programmet har kanske fler fördelar också

Du kan skapa ett nytt användarkonto på din dator. Auktorisera telefonen i iTunes, välj iPhonen, du kan nu om jag inte missminner mig i "allmänt"-delen på telefonen scrolla längst ner och välja att ersätta kontakter på datorn. Nu sitter jag inte vid någon dator och kan dubbelkolla. Men vid synkroniseringen sen ska kontakterna på telefonen ersätta den tomma kontaktlistan i datorn på det nya kontot.
Sen är det bara att återställa telefonen om det önskas och vid nästa iTunes-sync kommer den få datorns nya kontaktlista mm

Jag har exakt samma konfiguration av routers. För mig dör netgear-modemet ungefär en gång i månaden. Lösningen jag kör med är att dra ur strömsladden och låta netgear-skiten vila i ett par minuter. Sen fungerar det i ungefär en månad till.
Jag orkar inte tjafsa med comhem om ett nytt modem. Möjligen om jag i framtiden kan få ett Linksys-modem. Jag är 99.9% säker på att båda våra problem är att netgears prylar rent generellt är total skit och komponenterna inte klarar av hög belastning under längre perioder.
Så egentligen inte comhems problem eller jo, de var dumma nog att köpa modem av Netgear istället för Linksys.

Har totalt 23TB, kan nyttja runt 20 av de 23.

Jag är så glad för idag har jag äntligen fått hämta min och flickvännens katt. Säg hej till ragdollen Spike.
Stort plus är att jag fått ett nytt motiv att fotografera under dagarna.

Enda negativa är att det är en kille och inte en tjej så jag kunde döpa den till Siri... Steve blev underkänt som namn dessutom.

Ursprungligen av adress@mac:

Billigt är det inte - men det är väl bara att "köpa läget"]

Samma pris som tvåan. Vilket i min mening med den nya bättre skärmen, samma batteritid, snabbare mobil uppkoppling och bättre kamera gör den väldigt prisvärd jämfört med allt skräp som Scamsung spottat fram den senaste tiden. Men mycket pengar, jo visst är det det.

Linksys E4200 är suverän. Klarar allting som du önskar och lite till. Dock blir det svårt med prioritering av bandbredd. Men det tror jag inte du kommer uppnå med någon.
Alternativ 2 är Apple Airport Extreme. Smidig att använda när du kan ställa in den från iOS-enheter med hjälp av Airport-appen. Men även från datorer.

Jag använder siri som många andra till att ställa larm/ringa kontakter/webbsökningar. Problemet jag oftast stöter på är att mitt engelska uttal suger för mycket.
Känner jag mig lite uttråkad kan jag låta siri läsa upp mina sms. Det låter galet roligt när det ska läsas upp svenska ord på engelska

Nice. Min 4S verkar ha fått bra mycket bättre batteritid än innan.
36% kvar.
Användning: 3 timmar, 3 minuter.
Vänteläge: 12 timmar, 22 minuter

kan ju nämna att jag gått från Telenor till 3 precis (mest pga att det skulle bli billigare för flickvännen att ringa/messa mig).
Men de är bra mycket bättre än Telenor iaf. Överföringshastigheten är tusen gånger bättre än vad jag någonsin fick med Telenor. Mottagningsmässigt har jag mest rört mig i Stockholm men på jobbet där varken Telenor eller Telia fungerar kan jag numer ta emot, maila, messa och ta emot samtal överallt. Vilket är otroligt skönt.

Ursprungligen av Dalle:

Ok, tackar. Tidigare fungerade det som sagt utmärkt med denna kabel, dock med en MDP -> HDMI-adapter. Så du kan ha en poäng där.

jaha. Du kör via en mac minis inbyggda HDMI-utgång. Då kan du inte justera ljudet via macen utan allting får skötas från tvn eller eventuell förstärkare

hur blir det om du pluggar i och ur adaptern?
Fungerar det inte att reglera ljudet med hjälp av tvn?