Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
AndreasA88

AndreasA88

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Registrerad 2010-10-06
  • Senast aktiv 2012-05-09
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen AndreasA88 har skrivit i forumet.

1

Hej! Köpte en Macbook air 13" (senaste modellen) som jag är mycket nöjd med. Men ibland händer något konstigt. Ibland är den helt död, vägrar startar hur många gånger jag än trycker på strömknappen. Det är alltid samma sak, den är helt stendöd, skärmen helt svart. Det som hjälper varje gång är när jag stoppar i strömkabeln och trycker på datorn, då hoppar den igång.
Det är inte batteriet som är dött, precis nu hände detta och när jag fick igång datorn genom att stoppa i strömkabel låg batteriet på 82%.

Är det någon som har liknande problem? Vad kan det bero på? Bör man kontakta supporten?

Ah okej, tack ska ni ha. Då är frågan om man inte ska satsa på en 13" istället. Är lite smått orolig över batteritiden på 11". Åker en del tåg så tanken är att surfa lite och kanske köra en film eller så. Ni som har 11", hur långt räcker batteriet?

Har lite funderingar på att byta ut min iPad mot en 11" Macbook air. Frågan är om det räcker med 2 GB minne eller om man bör satsa på 4 GB? Detta är min första Mac i så fall så jag har ingen aning om hur mycket minne operativet käkar.

Tack ska ni ha, då var det ungefär som jag trodde.

Eva: Haha, jag tror dock att hon är aningen äldre, hon är runt 80 har jag för mig. Men hon får testa själv så får vi se.

Såg förresten att IDG skrev att återförsäljare inte får börja sälja iPad 2 innan kl 17. Kan det verkligen stämma? Vi som hade tänkt åka o kolla på dom vid lunchtid..

Hr r de svenska priserna p iPad 2 - IDG.se

En annan fråga angående Airprint, går det bra att använda tillsammans med vilken trådlös router som helst? Kikade på Airport express men tyckte den var rätt dyr. Måste skrivaren vara kopplad till en dator?

Hallå!

Tjejens mormor vill komma åt internet och funderade på en laptop, men jag föreslog en iPad då det borde vara lättare för henne att lära sig (hon har aldrig rört en dator i princip). Hon vill kunna skriva ut saker ifrån den (främst hemsidor, word docs osv) och där blev jag lite osäker. Går det att göra via Airprint? Finns det någon bra inte allt för dyr skrivare som har stöd för det? Hon har ju ingen vanlig dator, kommer det att gå bra ändå?

Tack i förhand!

1