Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fartinaround

Fartinaround

Medlem
  • Plats umeå
  • Registrerad 2012-03-09
  • Senast aktiv 2012-10-26
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen Fartinaround har skrivit i forumet.

Man ser det man "vill" se tills verkligheten attackerar- brutalt.
Två av mina barndomskompisar var rikligt barnalstrande. Ena familjen visade sig "producera" en flata + 2 straigta tjejer och en straigt kille. Måttlig upprördhet- det var väl ok. Den andra familjen producerade 3 killar, 2 av dom kom inom ett halvt år efter varandra ut som bögar när dom var typ 18-19... Pappan- min barndomskompis- gled in i nåt som borde kallas mental föruttnelse- och vägrar än idag prata om saken. Mamman var lika aningslös- ytligt babbel om uteblivna kyrkbröllopp, barnbarn etc. Supporten för sina "missbildade" var här givetvis helt obefintlig. Det fick andra ta hand om.. Nu 5 år senare så har det normaliserats så långt att även de "missbildade" syns med sina respektive på kräftfester etc. Man får vara glad för det lilla här.

Senast redigerat 2012-08-05 20:33

Fritz- beror på hur du uppfattar det. Ofta skattebetald självsäker traditionell manlig arenasport som fotboll ska väl inte påstås vara bögvänlig? Snarare handlar det om att dessa bortskämda fotbollare gallskriker - ÖH bög- mot motståndarlaget - - på bollplan- varje dag.
Vad finns det för bevis att bögar inte skulle kunna vara bra på bollplan? Inga givetvis. Varför ser vi då så ofta när detta diskuteras att - förr eller senare - nån dryg heterofilkarl nojar sig om att duscha med bögar - och hur äckligt det är?
Med min mångåriga erfarenhet av homosexuella män och hur kinkiga dom är så lär du inte riskera nåt i duschen. Troligare är att bögen här försöker vara så diskret som möjligt och slippa straigta killskämt av den "roliga" typen - en schampoflaska uppkörd i ändan.
Som sagt - det beror hur du uppfattar din S.K "naturlighet" här.

Sen så brukar ju standups skämta om att skillnanden mellan en straight kille och en bög är ungefär ca 7 starköl

Det ligger nog nåt i det Rent empiriskt... Skvalla inte för påven:)

Zimmerman, du är unik :D. You rock! Cred mate !!!! *huggs and kisses*

Senast redigerat 2012-08-04 20:29

Aftonbladet dissade priden och kräktes ur sig "senaste -male- strunt" - från sportlondon. Med tanke på att allt detta -heteronormativa- sportande redan täcks upp av 7-8 tv kanaler - dygnet runt - med heteromanliga redaktioner och struntprat som redan hörts och på bild visats förr till leda ---

Expressen visade nåt så osvenskt - via livetv -att 50000 gick i en parad och en halvmillion svenskar som åskådare omfamnade tanken om alla människors lika värde. Publikt. Att KD och SD inte var där vet vi nog alla varför.

Var någon av er där? Hur var stämningen?

Jag hade själv inte möjlighet.

Har inte märkt nåt "anfall" av nya funktioner alls. Ska väl då vara kalenderfunktionen med ikon längst upp till höger- som jag inte använder. Men annars - nej.

Varför skulle man behöva 5 olika publika ipadresser om man har en Rauter som "Extreme? Låter som ett allvarligt fel 40.. "felet sitter 40 cm bakom skärmen" .... Tanken med en rauter som "Extreme må väl ändå vara -- 1. Ett ipnummer in. 2. 4-a lokala ipnummer ut- om utrustningen är konfiggad korrekt. i serien 192.168...

Nu har jag installerat det fruktade bergslejonet på min älskade iMac mid 2011. (tog en stund- flawless..) Allt verkar funka- till och med torrentklienter, VLC och Officepaketet etc.

Vad som egentligen är så nytt och skrämmande här kan man ju fråga sig.. Snacka om antiklimax..

Apple verkar ha gjort ett gott jobb här.

Rensa bort personliga progg- mail, glöm inte egen porrshare- och whatever. Säkrast är att formatera om disken.

Tillgängligheten för kabeln är nog det minsta problemet. Tycker du ska kontakta en serviceverkstad och be om ett kostnadsförslag.
Att serva laptops är ingen dans på rosor. I detta fall så måste du dessutom plocka isär både botten på laptopen + dela på skärmen för att komma åt att byta kabeln. Inget jag skulle åta mig att göra trots att jag är van datorskruvare sen många år. Dessutom så är det sällan att den "folierade flatbandskabeln" som förbinder datorn med skärmen går sönder (IMHO) oavsett om det är win eller mac.. Det kan också vara så att kontakterna på skärm/moderkort är problemet. ( det vet man inte i förväg) If so, då hamnar du i en kostnadskarusell som vida överstiger nypriset för datorn. Hur gammal är din macbook? Har du garanti/applecare du kan använda?

I Win7 så finns skärmklippsverktyget i mappen tilllbehör- tror jag. Starta det , Håll ner höger musknapp- rama in det du vill ha, dubbelklicka (vänster musknapp) så får du upp en "spara som-ruta". Välj ex.vis jpg samt plats på HD-n. Klart.

Vilka är det som kräver dessa nya betallösningar och kan tänkas tjäna på det vare sig ekonomiskt eller tidsmässigt? Genomsnittskunden? Skulle inte tro det.

Snarare bankerna. Se bara på SMS-betalingar i lokaltrafiken. Apdyrt, fuskvänligt och tar 3ggr så lång tid som att använda ett laddat busskort/betalkort med chip.

Jag tycker nog att 99 har generellt haft en betydligt hårdare (snorkigare) och mindre välkommnande attityd än det andra forat. (har bara varit här ett 1 år)
Snorkiga "Sök" som enda svar när nån macnewbee bett om hjälp är inte optimalt direkt. Att svara " sök på "det + "det" så kan du få några tips är däremot vänligt.

Vi som har varit med ett tag i datorvärlden vet att det är lätt att glömma att andra inte är så kunniga eller vet vilka rätta ord dom "BORDE" ha sökt på.

justMy2P

Apple erbjuder ju rabatt för studenter/högskoleanställda om du handlar från dem. Rabatten i detta fall är dock i form av ett "presentkort" på iTunes som du kan handla för. Runt 700 var det för ett år sen.

Försvann lika fort som en löning...

Ursprungligen av filuren:

Jag saknar ibland tiden då en uppsats kunde avslutas med ”källa: internet”.

Den tiden har aldrig funnits- juridiskt.