Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
skrotnisse92

skrotnisse92

Medlem
  • Registrerad 2014-11-15
  • Senast aktiv 2017-08-21
  • Antal inlägg 137

Foruminlägg

De senaste inläggen skrotnisse92 har skrivit i forumet.

Vore skoj om ni testade någon av QCYs trådlösa hörlurar också. Rena ebay-kina-produkter, men enormt lägre pris. Ligger på runt 150-300kr beroende på modell.

Ursprungligen av torin:

Jag har en liten käck dator i köket. Har använt den till att skriva texter till en hel bok.
Tror att det är en G3 processor.
Den kan ta emot CD och spela musik. Jag skulle gärna vilja att den skulle kunna spela även filmer på DVD. Men det går inte. Den går med system 9.2 och jag har försökt installera 10.4.11 men den accepterar ej det programmet.
Hur göra?

Bilden fungerar ej.

Rimligen är det det en modell utan dvd-läsare men det är bara en gissning.

"Accountsd vill använda nyckelringen lokala objekt. " dyker upp regelbundet på min mac och ber om lösenord, vilket man måste skriva in. Däremot kommer det inte någon låsskärm fram efter viloläge heller.

Har ni några ideer vad jag kan prova?

Jag har:
Bytt lösenord
bytt lösenord i nyckelhanteraren för "inloggning"

Ursprungligen av SweSG:

Kan man hoppas på en okey dator som man faktiskt kommer ha råd med? Hade MBA 11.6" 2013 som jag saknar mycket. Största felet på den var skärmen tyvärr.

Priset är ju en av de stora fördelarna med MBP. Man slipper numera springa in i någon 20årig student utan bostad med samma MBP som en själv. Det slipper man ju nu när priserna är lite mer värdiga.

Skoj att ha utbildat sig till ingenjör, och sedan få jobba med att sitta bakom ratten på en självkörande taxi..

Ursprungligen av CekariYH:

Eh, Foxconn och dess arbetare finns ju inte i USA liksom...

Foxconn kan flytta. Och att skaffa ny personal går nog också? Behövs ju inte en asiat för att sätta ihop lite teknik(även om det är billigare idag). Det är väl detta som ska undersökas av foxconn.

Ursprungligen av CekariYH:

Mac Pro late 2013 blev ju byggd i USA, men med iPhone undrar jag om dom klarar med dessa tolerans och och andra krav... inte dom närmaste åren iaf... gissar jag.

Varför skulle dom inte klara det? Det är ju samma tillverkare och företag(foxconn).

Ursprungligen av HEK:

Vart ett sånt här nu:

https://www.inet.se/produkt/5411086/asus-gefo...

Får väl se hur det funkar. Men det kändes som en lagom summa att lägga. Ända jag vill ha är lite mer FPS i CS:GO. Annars funkar datan grymt.

Lär inte vara några problem med windows, os X kan krångla. Men det finns flera knep, tipsar om denna länk om det krånglar:
http://forums.macrumors.com/threads/frequentl...

Vad jag minns så var maxwell bråkigt på hackintosh av någon anledning.

Ursprungligen av reboot81:

Hillary har varit politiskt aktiv i ~30år. Hennes akilleshäl är att hon använt en privat, osäker mailserver för sitt arbete. Hade hon velat dölja något så hade hon inte haft mailen i sin egen källare. har är det okunskap och dåliga IT-konsulter hon haft i göra med.

Trump då, hur ser hans (politiska) CV ut? Har han visat sig värdig att leda en belånad stormakt?

Mailservern var väl snarare dödsstötten för clinton. Tydligt tecken på dåligt omdöme. Sen får man inte glömma att Clinton stödjer krigen i Irak och Afghanistan.

Trump har inte visat sig värdig som ledare, men han har inte heller visat sig ovärdig som Clinton. Trumps största fördel var trots allt att han stod för folkets åsikter, medans Clinton stod för etablissemangets åsikter.

Jag gillade codeacademy (Jag körde python, men det kanske finns bättre språk att börja med) och deras olika "kurser". Ganska roligt och går fort. Men codeacademy har inte något för swift.

Ursprungligen av reboot81:

USA – möjligheternas land! Här kan en tom en skitstövel bli vald till president!
Clinton fick flest röster, men vad jag inte kan begripa är det låga valdeltagandet: <60%. DET är skrämmande. Röstar man inte på Clinton så betyder det att man vill se en tafsande lögnare som sin högsta ledare.

Ni kvinnor i USA som struntade i att rösta på Clinton, hur tänkte ni?

Valdeltagandet har länge varit lågt i USA. Framför allt pågrund av att man måste registrera sig i förväg för att få rösta. Men även fattigdom och segration ställer väl till det. Men det är en skrämmande låg siffra med ca 55%.

Riktigt så enkelt är det inte. Clinton är dels djävulen personifierad för många amerikaner, och även hon är opålitlig enligt Amerikanerna. Vilket så klart är sant. Sen så står hon ju även det underliga Obamacare.

Att ha en tafsande lögnare som ledare skulle jag kunna leva med, Trumps miljöpolitik är svårare att svälja...

En begagnad Apple watch får man även för under 2000kr, om det är ett alternativ. Jag betalade ca 1300kr+frakt för min.

Ursprungligen av stoneage:

Jag gillar bandet på nya Watch Nike+, smidigare och bättre luftväxling än det vanliga sportbandet. Så dyker det upp som tillbehör kan det rekommenderas.

Det har dock samma spänne-konstruktion tyvärr, vilket är sport bandets svaghet. Finns kopior på ebay och liknande idag för den intresserade dock.

Hej!

Köpte mig en apple watch för en tid sen och nu samlat på mig några band. Bland annat apples sport band och milanese loop. Men för träning så tycker jag att sport bandet är ganska dåligt. Sitter obekvämt, svår att spänna, men ser ganska bra ut.

Har ni något tips på något annat vettigt träningsband? Går ju såklart att träna i milanese loop men det kan ju vara skönt att byta efter man dränkt den i svett..

Ursprungligen av Galenskaper:

Ao Jag var ju i detta dilemmat jag själv fast jag gick all in o köpte S2 fast hade dock verkligen rekommenderat Series 1 ifall du inte tänkt att simma och springa en hel del med den, vilket jag aldrig gör, I dags läget hade jag personligen tagit en Series 1.

Jag duschar ändå aldrig med min s2.

Slog till på den gamla versionen istället, begagnad! Springer ju faktiskt, men det är ingen dealbreaker för mig att kunna se min löptur efteråt.