Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Blå Eld

Blå Eld

Medlem
  • Namn Carl Malmquist
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2015-08-11
  • Senast aktiv 2018-03-30
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Blå Eld har skrivit i forumet.

1

Jag ringde Apple Support i helgen och lösningen blev till slut att nollställa telefonens alla inställningar. Skulle det inte fungera var rådet att återställa telefonen till fabriksinställningar. Skönt att det inte behövdes.

Även om MUSIC är igång så kvarstår andra buggar :-/

Kan tillägga att jag inte kan slå på iCloud-biblioteket. Oavsett vilket alternativ jag väljer så åker regeln tillbaka.

Ursprungligen av iSweden:

Ja, och T.G.I. Fridays är en restaurang. Men oftast är en miljö bäst så som den var tänkt och ritad från början, dvs i det här fallet utan nybyggnaden.

Ja, kortsidan är lämpligare. Men då kan Apple inte bygga sitt palats med lånad park som staden sköter.

Med tanke på att du är från Göteborg och hur du formulerade dig uppfattade jag det som att du inte visste att där redan ligger en restaurang. Jag kan själv allt för lite om Göteborg.
Sen, vad är början gällande en park med en flerhundraåriga historik? Man har nog tänkt och ritat flera gånger om under årens lopp. Personligen vill jag varken ha den nya eller gamla byggnaden.

Ursprungligen av iSweden:

Ett typ av läge som är skapat för att delas av staden och skattebetalarna. Läget är gjort för något som kan användas av många. Naturligast vore en restaurang eller ett café.

Det ligger redan en TGI Fridays där idag. Som jag minns det så var arkitektens tanke när parken byggdes om på 90-talet att ta bort restaurangen så att hela kortsidan skulle vara en öppen entré från Hamngatan men det gick inte igenom.
Gärna Apple i Kungsträdgården men inte där i en egen byggnad. De kan väl flytta in på långsidan där Volvo huserar istället?

För min del är det inget som fattas utan ingenting kan spelas. Jag får ibland upp följande ruta. Har provat starta om telefonen, ominstallera Music-appen, logga ut och in ur iCloud. Bugg eller inställning och hur går jag vidare?

Vad var det för fel på rymdgrått? Den ultimata färgen.

Försöker hitta info om öronkuddarna, vad är det för material och finns det alternativ? Glansig plast eller mjuk silikon åker ur öronen, oavsett storlek. Ni testade Jaybird X3 för ett tag sen och där framkom det tydligt att det följde med skumproppar.

Ursprungligen av Richard Rönnbäck:

Min fråga var riktad till TS, hur filerna låg i filsystemet. Anledningen är att Finder kan vara groteskt långsamt om man förhandsvisar ikoner i mappar med mycket stort antal filer.

Det blev ingen skillnad när ikonerna togs bort. Men jag hade lösningen i min fråga. Flyttar jag 500 bilder till en separat mapp och arbetar från den är det inga problem.

Ursprungligen av reboot81:

Eller så använder du ett program som är gjort för att organisera bilder, tex Lightroom.

Så du menar att datorns långsamhet får jag räkna med och att importera 27000 bilder i Lightroom kommer göra hanteringen av dem snabbare än att göra det direkt i Finder?

Organiserar bilder i Finder (MacBook Air sent 2014) men det tar flera sekunder att flytta från en mapp till en annan eller att radera. Det spelar ingen roll vad det är för storlek på bilden, om jag stänger ner ALLA andra program eller startar om datorn. Min första dator med SSD. Ska de inte vara snabbare? Med den här takten lär det ta hela hösten :-/ Kan problemet vara storleken (12GB) på den enskilda mappen jag utgår ifrån?

1