Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
adress@mac

adress@mac

Medlem
  • Namn Bo Håkansson
  • Plats Segeltorp
  • Registrerad 2001-05-17
  • Senast aktiv 2021-10-18
  • Antal inlägg 3463

Foruminlägg

De senaste inläggen adress@mac har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Gäddnos:

Premiärsprungit mina Nike React Infinity Run Flyknit 2. Onödigt långt namn på ett par skor.

Inte om man ”springer lång”. Kostade väl skjortan….?

Beställde en från Amazon 10 dagar sedan - kom idag. Helt ok. Läder 68kr

Ursprungligen av Dalle:

”Utan kostnad” är nog en definitionsfråga. Jag tror inte att gamla ComBort eller Tele2 är så bussiga att dom bjuder miljontals svenskar på gratis telefon varje månad. Däremot tror jag att det ingår i abonnemanget.
Att man sedan inte kan säga upp det även om man inte vill ha tjänsten är en annan femma.

Helt fel. Den kostar - tror jag - 79kr i månaden. Har haft sedan ComHem införde tjänsten och hela tiden 0kr. Har bekanta som betalar för den, vilket jag inte gör. Miljontals svenskar. Vad får du det ifrån. Vi pratar inte TV avgift - utan bredbandstelefoni via Comhem. Klart jag har ett abonnemang på bredband och i detta fall även TV. I annat fall behöver jag inget modem. Har dock inte mobiltelefoni genom dom. Betalar för bredband - thats it. Föreningen har avtal så TV ingår - utökat grundutbud HD. Bredband är subb och betalar ca halva priset för 600 mbit - vilket räcker för mig. Och som sagt - telefon GRATIS i mitt fall. Att inte kunna säga upp ngt som inte kostar ngt - ser jag inte som ett stort problem. Dessutom stämmer det inte - bara att säga upp och ”ge bort numret”.
Så dina ”definitioner” ger jag inte mycket för - i detta ärende.?

Ursprungligen av Gunnar B:

Det är väl där någonstans som jag tappar tråden. Varför ha något som man aldrig använder. Är det inte ett slöseri med resurser?

Hade kostnaden varit så lite som 10kr hade jag inte haft det kvar. Men numret är otroligt bra - därför lever den vidare. Att ha ngt man aldrig använder har säkert alla - så det resonemanget håller inte. Kan vara en tjänst - en pryl eller ngt till bilen. Listan kan göras lång. Resurser är en definitionsfråga. Du har säker själv ngt……..?

Tog bort den för många år sedan. Flyttade numret till ComHem - nu Tele2. Så där finns abonnemanget. Har det utan kostnad och telefon inkopplad i modemet. Använder aldrig. Lite nostalgi som inte kostar något - än så länge.?

Ursprungligen av xms67:

Håller med där, och jag retar mig också på om något som ska vara centrerat inte är det. Vi kan ju inte alla leva i en värld där vi struntar i hur det ser ut.

Trump struntar i hur han ser ut……?

Man kan inte mer än beundra Apple leveranstid (inkl gravering) och deras förpackningar - som vanligt. Jag undrar över formatet på 1 AirTag när den med 4 är så kompakt?

Ursprungligen av Johan Arvidsson:

Blä, Amazon (men tack för tipset iaf)... är ju såna jag var ute efter, lite billiga slit-och-släng fodral i typ silikon eller liknande. Hoppas det dyker upp på fler ställen.

Beställde 4-pack och 2 olika Belkin-ringar från Apple till att börja med.

Många kopior är inte öppna i båda sidorna. Då får man välja om man vill ha Appleloggan eller eventuell gravyr som skall synas. ?

Ursprungligen av jurassic579:

Väntar en annan grej av UPS men fick ett sms där man kunde välja att får det hem eller levererat till vanliga utlämningsstället

På DHL blev det så - men inte UPS. Leverans innan kvällen. Det blev det verkligen. Den bruna bussen kom 18:50 - och 19:00 är tydligen deadlinen.
DHL kom också idag - till utlämningsställe. Ville inte åka ut - så det får bli söndag - eftersom dom har stängt imorgon 1:a maj. Tobak brukar alltid vara öppna, men denna ville tydligen gå i tåget…?

Konstigt av Apple. Nyckelring kommer imorgon med DHL
Air-Tag också imorgon - men med UPS.
Lite krångligt blir det med 2 olika. DHL kan man styra till olika pickuppoint men UPS - dom kommer väl hem?

Ursprungligen av BlackSmp:

Det borde snart komma på Kjell o Co etc.

Beställde på Fyndiq ett exemplar 91kr. Mest för nyfikenhets skull.

Ursprungligen av BlackSmp:

Jag vet. Fix-Size är kanske bättre ord. Det jag avsåg är att när du har valt så har du valt…

Första beställningen fick jag göra om - en storlek mindre. Tror dom införde krångligare retur snart efter detta. Kanske minns fel. Nu väntar jag på AirTag 4-pack på fredag. Inget problem med storlek där….

Ursprungligen av BlackSmp:

One-size är alltid knepigt. Jag velar och velar…

Kanske inte One-size i detta fal. Storlek 1-10 ?

Rätt storlek är bra - men den drar ihop sig lite när den suttit ett tag. Största problemet tycker jag är att få den över handleden. Lite tajt

Ursprungligen av MatsOlov:

Problem med att beställa. Verkar som att Apples websida inte får kontakt med kortutfärdaren. Är det Banken eller visa?

Edit: Beställde via telefonen och då gick köpet igenom. Kommer den 4 maj.

Klarna (VISA) fick jag felmeddelande. Ändrade ApplePay till American Express. Då funkade det. Gjorde dessutom en komplimenterande beställning på en nyckelring. Gick direkt. Båda lev nästa fredag 31/3