Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
metalworker

metalworker

Medlem
  • Plats Södertälje
  • Registrerad 2006-05-20
  • Senast aktiv 2010-07-07
  • Antal inlägg 32

Foruminlägg

De senaste inläggen metalworker har skrivit i forumet.

Ursprungligen av jokarlsson:

Jag har löst det nu! I mitt fall handlade om att jag inte hade verifierat mitt kort, tydligen någon ny säkerhetsgrej från Swedbank som man måste godkänna.

läs mer här: Shopping på nätet kräver rätt säkerhetslösning

Dåligt med feeback, står egentligen bara att man ska logga in, och felet ligger hos banken som egentligen är en miss från min sida. Aja oavsett så fungerar mitt konto igen efter att jag har verifierat visakortet.

Tack för lösning.

Hur fungerar det om man kopplar 2 imac 27" med display port mellan varandra. Fungerar bytena i mjukvaran eller känner displayporten av själv. Jag vill helt enkelt slippa gå bakom skärmen och dra ur och plugga in displayport kabeln för att aktivera någon av skärmarna.

Man kunde ju stänga av det på den gamla modellen. Kan säga att jag aldrig har använt det faktist. Tycker det räcker med ljuset från skärmen.. sen har jag en liten skada som göra att jag inte behöver titta på tangentbordet för att veta var tangenterna ligger :S

Nån som vet hur tangentbordet är på de nya macbook/pro:arna? Hade hoppats på att dem skulle vara som alu-tangentborden?

jag har också en mbp. Har jag en fungerande dvdläsare? nej en dag ville den bara behålla en av mina skivor. Som tur var det en bränd skiva.

Lätt den koolaste av alla lokaler jag någonsin sett. Jag tror lätt att detta kan bli riktigt bra bara vi få stödet till det. Kommer ju lätt hänga där så fort jag får chansen.

Jag använder xmltv trots att vi bara har tre kanaler här. Jag har lite problem med att få kanal-ikonerna att visa sig. Jag får bara fram ett frågetecken där och det har varigt så sedan jag installerade det. Nån som vet vad man kan göra åt detta?

Ursprungligen av Björnström:

Som av en slump så har jag begagnade Xserve G5 och snart även ett gäng Dell Poweredge 1750 (3.06GHz Xeon dubbel-propp) till försäljning. Min serverimport har fungerat bra - har sålt 27st Xserve G5 senaste halvåret

Tjenare. Har du fortfarande din försäljning av xserve g5 igång och isåfall vilka priser ligger dem på?

Mvh Paul

fick min mbp för lite mer än en vecka sedan och jag är grymt imponerad av osx, att dess uppbyggnad kan vara så smart. För att vara gui så hanterar den saker på ett mycket smidigare sätt än något av dem os jag kommit i kontakt med tidigare. Jag behöver nästan aldrig röra terminalen känns konstigt, men bekvämt på något sätt. Jag kommer nog aldrig byta till något annan graifisk env. inte ens x11. windows kanske nån enstaka för ett spel som _inte_ skulle funka på mbp. Å andra sidan spelar jag kanske 48 timmar i snitt per halvår.

Fick en mycket trevlig överaskning idag. Tnt som leverera skulle inte ha kommit förens den 8:de nästa månad men jag fick den idag.

Ursprungligen av Rytterfalk:

[Bilder borttagna av moderator]

På den mittersta bilden ser ni hur stor vasen verkligen är. Det är ett snapsglas. Försökte få ner ett vinglas utan framgång. Perfymflaskorna är sådana där testflaskor som man kan köpa på flygplatser. Passade utmärkt för bubbelbilder.

Tryck på bilderna för att få upp större kopior.

[EDIT Samtliga tre är tagna UTAN blixt! Bara en halogenlampa från IKEA, ganska liten skrivbordssak. Så nu det INGET som hindrar fler att pröva!]

Riktigt snygga grejer måste jag säga. Gilla den sissta där speciellt.

Senast redigerat 2007-07-17 12:45

Jag hade gärna sett att man slapp koppla den till usb varje gång dvs att kunna synca den via wifi. Det hade ju varigt smidigt som tusan.

"Att intel sänker CPU priserna till hälften 22 Juli är ju ett tecken också."

Säger bara en sak: MUMMA! ;D

Datum Tid Ställe Status
12 jul 2007 21:13 Shanghai Shipped From Originating Depot
12 jul 2007 13:02 Shanghai Consignment Received At Transit Point
12 jul 2007 08:57 Shanghai Consignment Picked Up

Suck.. bara i shanghai än sålänge. Men jag är glad att den är påväg

Har kollat på det lite närmare nu. Tele verkar vara det enda alternativet på detta kortet. Kör ju dubbla RCA på alla kablarna annars. Får väl se till att köpa 2xRCA till TRS isf. Jag har inte så stor kunskap om pa-utrustning så tele eller TRS är ganska obekant för mig.

Mvh Paul