Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tummelisan

tummelisan

Medlem
  • Plats Åstorp
  • Registrerad 2006-07-01
  • Senast aktiv 2012-05-21
  • Antal inlägg 19

Foruminlägg

De senaste inläggen tummelisan har skrivit i forumet.

Min vill inte starta alls, hur mycket jag än slår på den...

Här är en till vars iPod helt nyligen dog. Det började med ett hemskt knastrande ljud och sedan övergick det till att vissa låtar inte kunde spelas. Slutligen kom dösfasen. Efter att ha försökt reparera i genom att använda återställaren drog den sin sista suck och nu kan den inte ens starta. Jag trodde faktiskt att ipodarna var av god kvalité, men nu undrar jag verkligen. Det verkar ju inte som om jag är den enda som fått en sjävdöende ipod.

*RIP*

Ursprungligen av boris91:

Black & White-serien rular annars, skoj att leka herre skapare.. Till och med min engelskalärare kör B&W, btw.

Ja det är riktigt roligt och fängslande! Spelciellt när man kan vara både god och ond. Tröttnar nämligen alltid när man bara måste vara ond.

Oj! Tack! Ja då får man vänta ett tag till.

...var köper man det? Någon som vet? Har det till min gamla PC. Gillar spelet så mycket att jag skulle vilja spela det på macen också. Har för visso en macbook så jag skulle kunna installera windows. Men det vet jag inte om jag vill. Brukar alltid bli problem så fort man ska ge sig på det. Har läst att spelet ska finnas till mac. Men jag hittar ingenstans att köpa det.

Tack på förhand!
Och inte minst, God Jul!

Vill göra precis som dig. Men min Palm är tyvärr för gammal. Det står på Palms hemsida om just din modell går att synka med iSync. Tror inte det ska vara något problem faktiskt med en nyare Palm. Svaren finns (om jag minns rätt i iSync). Kan minnas fel, men något problem tror jag som sagt inte att det är.

Hoppas det går bra!

Synd att de kostar allihopa. Som fattig student så får man nöja sig med gratis. Vet ni om findern själv klara av ftp ordentligt?

Tack för alla tips! Får ta och testa dem!

Nu är jag trött på den där förbaskade Cyberduck. Den crashar ständigt och jämt för mig när jag ska lägga upp hemsidan. Hjälp! Vad finns det annars för bra, lättförståligt ftp-program? Och varför crashar den för mig jämt och ständigt? Någon somhar varit med om samma sak? Kan det vara servern som jag skickar det till som kräckar ur? Använder passagen om det är till någon hjälp.

Ryckande färsk swither som jag är har jag börjat ledsna på iWeb, det är för begränsande. Vad använder man annars om man inte vill hålla på att skriva hmtlkod själv?

Hjälp mottages tacksamt!:)

Är också switcher. Skaffade min första mac iom min macbook. Jag är väldigt nöjd med min, har inte ångrat mig en sekund. Trots att jag är bokstavligen uppväxt med pc. Felaktigheter finns det alltid, frågan är bara vad man jämför med. Tycker jag har fått en väldigt mkt finare dator nu, än om att jag hade köpt en pc i motsvarande prisklass.

Jösses, vilken gammal dator du har

Jag fick min MacBook idag!! Skriver från den just nu. Beställde den den 2 juli och den kom idag den 10 juli så det tog 8 dagar sammanlagt. Helt ok tycker jag! Och vad det gäller datorn är jag mkt nöjd!

Passar inte den från be.ez macbooken? det står ju att den ska vara till den!?
Jag skulle vilja ha den gröna, men jag ska kanske satsa på den rosa, verkar finnas många kvar

Ursprungligen av Naw:

Så! fick min macbook för ca en timme sen! skriver från den nu!

Måste vara en skön känsla efter en lång väntan!

Ursprungligen av nysta:

min vanliga tur..

beställde både en macbook samt en airport extreme basstation.
Dom har nu skickats och är i sverige.. bara det att dom skickats till två olika ställen.. det ena paketet får jag idag.. och det andra är fast i göteborg över helgen.

Kan nästan slå vad hur mycket som helst att det är datorn som är i göteborg och så kommer budkillen framåt lunch med en liten box airport i

/Daniel

Så trist! Hoppas verkligen dator kommer först!