Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Cristoffer

Cristoffer

Medlem
  • Plats Askersund
  • Registrerad 2006-07-14
  • Senast aktiv 2010-08-29
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Cristoffer har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av tjompa:

Har inte följt tråden på ett tag, men med tanke på morgan_a´s svar här ovan så kommer en länk jag sprang på häromdagen kring filöverföring P1a <> Mac.

Kan inte kontrollköra då luren är kastad sen en tid tillbaka... Kanske hjälper det någon hursom.

http://berntmansson.se/blog/2007/11/15/hur-man-fr-filverfringen-att-funka-mellan-sonyericsson-p1-och-en-mac/

Supertack! Nu fungerar iSync utan problem, minneskortet i telefonen har blivit ett USB minne och när man sätter in telefonen i syncdockan så öppnas iPhoto för överföring av bilder. Kalas helt enkelt

Har en P1i som syncar i iSync utan något som helst problem både kontakter och kalender efter jag lade in SE patch för mac.

Men det här med filöverföring fungerar inte speciellt bra, syncningen även om telefonen står i dockan inkopplad och allt sker via bluetooth. Det går också bra att skicka över filer och bläddra på telefonen via bluetooth men om man villskicka över något större filer är ju sombekant detta lite trevligare att göra som USB.

Till problemet hur kan man få telefonen att funka som ett USB minne på macen?

Vad använda för att "rippa"? något särskilt program? Erfarenheter?

Kort fråga, ursäkta om jag är korkad (är inget teknisk geni).
Min DVD spelare har kraschat.

Kan AppleTV vara ett alternativ och kan man spela vanliga DVD skivor som man tar in via datorn (Imac Core 2 Duo). Hade ju varit najs om man dessutom kunde få podcasts, foton osv. plus att se någon enstaka film.

Om denna "mekapär" hade haft en inbyggd DVD spelare så hade jag köpt en på stört. Det känns lite trist att man inte kan slänga ut DVD spelaren ur hemmet. Visst man kan rippa ner sina DVDs men vem orkar detta varje gång man får tag på en ny film.

Och så mitt screenshot från min alldeles första mac. Fick försämra kvalitén på bilden för att inrymmas inom 100K gränsen så det blir lite suddigt.

Snyggt? Too clean? vad kan förbättra?

Jag har idag köpte mitt livs första mac...*skakad men inte rörd*

Det blev en ny 17" 2,0GHz med allt trådlöst

Och med tanke på att jag är student (pluggar halvtid och jobbar heltid..) så fick det bli mitt livs första mp3 spelare nu när dom ändå var i stort sett gratis.:)

Vad tror ni? har jag gjort ett bra köp? Har tvekat bra länge om jag vågar gå över till den ljusa sidan, nu kunde jag inte låta bli längre.

1