Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
carlzeta

carlzeta

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2006-10-30
  • Senast aktiv 2010-11-23
  • Antal inlägg 84

Foruminlägg

De senaste inläggen carlzeta har skrivit i forumet.

Ursprungligen av ntity:

http://tinyurl.com/222fke

Lite nya ikoner och skugga på texten på geektool, men annars inte så mycket annat som ändrat sig faktiskt.

Var har du hittat skrivbordsikonerna?

ingen som vet?

Går det att ändra marginalen till höger där, skulle gärna se att ikonerna flyttade ut närmare högerkanten?

http://www.gezeta.se/carl/box/Bild%201.png

Finns det något bra och smidigt sett att snabbt överblicka de typsnitt man har på datorn. Lite jobbigt att behöva preview'a alla i photoshop liksom.

Helnöjd! Förstår inte riktigt hur jag ska kunna gå tillbaka till nokia, sonyericsson sen... hehe.

Ursprungligen av poba:

Kan inte säga generellt, men i Uppsala behöver man använda universitetets smtp-server. Kör man Leopard finns det ju en behändig drop-down till hands då man komponerar sitt mail där man kan välja vilken smtp som ska användas. Här hittar du en liten guide om du behöver: http://www.its.uu.se/support/e-post/applemail/mail.html

Tack!

Jag har en kommersiell mail i dagsläget, via Loopia av min egen domän.

Går det att på något sett med några inställningar alltid kunna skicka e-post från mail. Var man än befinner sig. Sitter på universitetet just nu och kan inte skicka eftersom jag utgående server inställningar som passar mitt bredband hemma, dock inte här. Går det inte att göra så att man skicka e-post, från var man än är? Inställningar som alltså fungerar överallt. Lite jobbigt att behöva gå in i webmail och skicka hela tiden.

Det borde gå att snurra på mobilen så att man kan skriva på bredden, då hade knapparna blivit större. Precis som när man se bilder eller coverflow i ipoden. Ingen som vet om det finns något sett att få det så med version 1.1.1.

Jag har abonnemang och ingen sen betalning, stängt av wifi, startat om iphonen, och inställningarna: mmsc: mmsc.tele2.se , proxy: 130.244.202.30:8080 , ändå fungerar det inte.

Går det i inställningarna se till så utskrifterna hamnar på båda sidorna. T ex så att den skriver ut hälften sen stoppar man tillbaka det utskrivna pappret i skrivaren igen så att den kan skriva ut resten på motsatta sidan...

Vissa skrivare kan ju göra det som standard, men min Hp deskjet 5655 verkar inte kunna det. Tänkte därför kolla om det går med någon typ av inställning i skrivarinställningar?

Det kanske är glapp. Kommer upp något annat konstigt ljud när jag sätter in hörlurarna. Har inga andra högtalare att testa på.

Ljudet är tyvärr så pass irriterande att det inte går att ha högtalarna på när allt är tyst. Det är liksom en förutsättning.

Har skaffat nya datorhögtalare till min macbook pro och när jag kopplar in dem så uppstår ett trist surrande som inte går att få bort. Min flickvän har inte samma problem med sin macbook, där fungerar det felfritt, alltså inget surrande bakgrundsljud där inte. Någon som vet vad det kan bero?