Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johan Sjöholm
  • Plats International user
  • Registrerad 2002-10-30
  • Senast aktiv 2021-09-09
  • Antal inlägg 366

Foruminlägg

De senaste inläggen Johan Sjöholm har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Jedih:

Jag får nog vänja mig vid utseendet på den här skapelsen men shit det blir svårt. Ljudet från publiken var "priceless" när han meddelade priset för bara stativet till skärmen.... $999!!!

999+Tax

Har du kollat inuti CocoaBattery, eller dylikt, vad för värden som batteriet ger?

Såg ingen annan tråd om detta. Såg det nämnas en eller två gånger i en tråd om att köpa MacBooks dock. Någon ide om hur länge situationen har varit?

Skulle kolla lite på en ny MBP, för nyfikenhetens skull mer än något annat, och gick som vanligt till Apple.com (USA). Väl där så såg jag att svenska tagentbords konfigurationen inte längre är med i listan. Danska är med. Men inte svenska. Är detta en tillfällig situation?

Under Inställningar -> Allmänt -> Nätverk, har du Cellular Data på?

Blocket? Caveat emptor.

Blocket's internetgiro tjänst fungerar ganska så väl dock.

Har nu rest med min iPad i ett par veckor - det är en 64GB WiFi - skulle dock ha valt 3G modellen om man hade chansen - och kan säga att det är inte helt fel. Den åker lätt med i väskan, och väger inget alls jämförelsevis med min bärbara MBP13". Det är snabbt och enkelt att arbeta och skriva på den, och min Kindle 2 har nästan inte fått någon användning alls pga Kindle för iPaden har fungerat såpass väl inomhus.

Utomhus är Kindle's E-Ink skärm fortfarande det självklara valet för mig.

Och efter det att jag fick ordning på att kunna spela DivX och XViD filer på iPaden, så var det ännu trevligare. Lång flygen har gått undan.

Batteri tiden är verkligen bra.

Det största problemet jag har med iPaden är webläsar relaterat. För det första så lider jag enormt utav det så kallade Safari Force Refresh(*1/2/3) problemet. Talade med ett par tredje parts utvecklare av webläsare och dom sa att det förmodligen inte kommer att bli bättre även med iOS4. Tycker även att dom borde slänga in riktiga tabbar på iPaden istället för den lösningen dom kör med nu. Har köpt lite alternativa läsare som har löst tabbarna bra.

Det andra problemet jag har är att jag saknar Xmarks sync något enormt. Men det skulle visst komma någon lösning inom ett par månader var ordet.

Sedan så saknar man så klart multitasking och folders.

(*1) Is this normal for safari? - Apple iPad Forum
(*2) iPad Safari experience not good - Mac Forums
(*3) Anyway to stop iPad Safari refresh? - AppleNova Forums

Så här ser det ut nu.

Funkar för mig. Att ta emot kan vara lite knepigare, men att sända är lika lätt som att baka en kaka.

Kanske Skype med SkypeIn kan vara något? Då kan du även ringa ut, via WiFi.

Super Mario 8 bit
Super Mario Kart
och sedan är det jämnt mellan Sonic the Hedgehog (16bit), Dr Robotnik's Mean Bean Machine(16bit) och Space Wars på Vectrex.

Ursprungligen av !Boy:

hur multitaskar man? kanske dun fråga men......

tacksam för svar

Dubbel tap på Home knappen. Ifall du vill avsluta ett program så håller du fingret på ikonerna en sekund eller vad det är - och då dyker det upp ett röt minus tecken på ikonerna i multitasking raden. Tryck på det för att avsluta ett program.

Eller också så länkar du bara till en lägre upplösning? Flickr Photo Download: Remake in HDR: Corvette C6 Z06 t ex?

Har inte gjort det ännu. Har inga DVDRW skivor med mig, men har bett företaget att fedexa mig diskwarrior skivorna som ligger i mitt skrivbord. Borde kunna göra detta innan slutet av månaden.