Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
AudibleBeauty

AudibleBeauty

Medlem
  • Plats Sundbyberg
  • Registrerad 2005-01-13
  • Senast aktiv 2012-04-23
  • Antal inlägg 312

Foruminlägg

De senaste inläggen AudibleBeauty har skrivit i forumet.

655321
Man kan inte har för många alkoholhaltiga drycker, synthar, nördar? kakaaa

Hittade ett mysigt litet program där man kan "leka" musik genom att klicka ut bollar och röra pekdonet ovanför olika former och i olika rörelser. Ehm, låter det flummigt? Ja, det är det, men likväl helvetiskt mysigt i sin simpelhet.

Såhär beskrivs programet på sidan där jag hittade detta lilla program:

Ursprungligen av jayisgames:

In this music-based tool, you are given free reign in several different situations. Let your creativity roam as you figure out, on the fly, how to create wonderful melodies with sliding rods, laser beams or shaking spheres. Press escape for colour and enter to return to the menu.

Följ denna länken så ska en nedladdningsförfrågan öppnas automatiskt:
‚Ó‚è[‚ށIiMono worldF‚»‚Ì‘¼ ƒ_ƒEƒ“ƒ[ƒh’†j

Här följer lite bilder som egentligen inte säger någonting mer än hur programmet ser ut:

Många användare har kvar sina konton, men är inte aktiva här längre sedan ihopslagningen. Så de som tycker att 99musik fortfarande ska vara en del av 99mac kan kanske tänka på den biten. Själv har jag blivit mindre aktiv sen hopslagningen, men jag har inte försvunnit helt. Vi har säkert fått många nya medlemmar också på grund av ihopslagningen, men vad säger att man inte kan få det på eget håll också?

Nytt namn kan komma att kännas konstigt då 99musik i 99musikanternas allmänna ordalag kallas 99an.

Kommer forumssektionerna att heta ungefär samma sak som de heter nu och kommer vi ha samma undersektioner eller finns det några planerade ändringar som kommer verkliggöras så snabbt som möjligt vid en eventuell splittning.

Hur ser läget ut nu gällande en splittning. Luter det åt det ena eller andra hållet eller är det helt öppet eller har ni redan bestämt er?

Jag skulle kunna tänka mig att bli supporter/"medlem" om forumen delade på sig. Sedan sammanslagningen har jag tyvärr blivit mindre och mindre aktiv på 99musik. Tror att det till stor del beror på samma sak som gör att många nu förmodligen undviker att registrera sig över huvud taget: frågan "Vadå? Är detta ett Mac-forum eller vad? Jag trodde det var ett musikforum, men jag har kanske fel?".

Låter säkert jävligt anti mac nu och det stämmer. Är än mer rädd för "Applesekten" nu än vad jag var innan ihopslagningen...

Trevligt att få dela med sig av sina åsikter.

Fint när en tråd är stängd och man kan klicka på stängd-knappen för att läsa texten: "Ledsen, denna diskussion är stängd.". Om det ändå ska finnas en sådan knapp kan den ju kanske ge info om varför tråden är stängd annars ser jag inte att den fyller någon funktion. Å andra sidan ser jag inte vad som händer bakom ridåerna så det kan faktiskt vara sa att bakom stängdknappen sitter massa tomtenissar och byter kottar dom hittat i olika skogar.

Mer allvarligt: Vad gör stängdknappen för nytta egentligen?

2008.09.11 - 09:15

eller för att följa "reglerna":

2008-09-11 09:15

Senast redigerat 2008-05-26 10:00

30kr för ett suporter-medlemskap känns absolut inte farligt, men å andra sidan känns det som att man lägger det mer för att bli av med reklam och för att få tillgång till hela forumet snarare än för att stötta forumet. Varför jag tycker och tänker så håller jag för mig själv just nu.

Yes
Jag är inte gnällig i allmänhet, men när något dyker upp som stör mig så tar jag upp det problemet. Finns många som håller inne med saker dom ogillar och det har lett till att dom till och med lämnat forumet. Då tycker jag att det är bättre att ventilera åsikter än att hålla inne på dom (om man inte har en riktigt god orsak).

Citat:

AudibleBeauty, du har inte behörighet till denna sida. Det kan bero på ett eller flera skäl:
Ditt användarkonto har inte tillräcklig behörighet för att nå denna sida. Försöker du ändra någon annans inlägg eller nå adminsidor?
Om du försöker skriva inlägg kan ditt konto vara inaktivt eller låst av en administratör.

Detta har hänt några få gånger då och då när jag klickat på vissa rubriker i diggade diskussioner och nu fick jag nog. Varför händer detta? Rubriken jag klickade på hette "Tips på Rakapparat". Finns det något hemligt forum som vi vanliga användare inte kommer åt eller vad är orsaken? Om det är så vill jag fan inte se rubriker som jag ändå inte har rättighet att kolla.

Mvh
Sur

Jag har surfat på 99:an med Wii några gånger hos en polare, tycker det är rätt omständigt dock.

Jag gillar Opera eftersom man kan dra ner torrents direkt i webbrowser och inte behöver något extra program. Snabbvalen i ny flik är nice också och förhandsvisningen som dyker upp om man håller pekaren över en flik. Ah, Opera är skitnice. Något svårt att ställa in om man vill ändra vissa saker, men det kan man leva med. Kör alltså Opera på Windows. Fast när jag är ute på landet kör jag FF, orkade inte dra igång och ställa in allt i Opera som jag har det hemma.

Det är just därför jag gör en omröstning. Meningen med omröstningen är att undersöka hur stort intresse det finns.

Ni som röstar får gärna skriva här varför ni röstat som ni gjort om ni inte känner ett behov av att vara anonyma.