Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Docgurka

Docgurka

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Macfrälst sen -84
  • Registrerad 2003-09-23
  • Senast aktiv 2015-05-28
  • Antal inlägg 88

Foruminlägg

De senaste inläggen Docgurka har skrivit i forumet.

Har gjort filmer åt allt och alla med imovie4. Kanon program. införskaffade ilife 8 och uppgraderade. Skulle tydligen struntat i detta. Alla mina filer och projetk från imovie 4 går inte att att öppna längre. Alltså Apple vad fasen är detta. Har någon nått tips. Verkar dessutom att flertalet roliga funktioner tagits bort. Börjar likna iphonefiaskot. Köpte en sådan men batteriet håller inte ens en dag med wifi påslaget.???

Tack fungerar fint med FAT formatering

Fick 4st Minne SO-DIMM PC2-5300 512GB - Samsung efter uppgrad av macbookpro. Funkar dessa i en imacg5.
DocGurka jr:tveksam:

Har provat allt men inser att det kommer inte att fungera. Bortsett Targetmode. Vad är Targetmode???

Dessutom bör du gå upp till 10.3.9 innan du försöker uppdatera till 10.4

Det var det jag funderade över. Har beställt Tiger på just cd. Vill ej ha dvd. Provat c tangent fungerade ej. Alt skall jag testa ikväll.Targetmode har jag ej heller provat. Se om jag grejjar det. Återkommer och tackar för råden.

Det vill sig inte att installera 10.4 över 10.3.8 tror jag det är på en G4 733. Går inte att starta på cd Vad göra.:tveksam:

Tack för tipset Johan. Satt precis med Apple Care eller vad dom heter och provat detta också. Gick inte det heller. Tyvärr fast jag sitter på en sk HemPCAvtal med 3 år support kommer jag förmodligen vara utan dator en längre tid. Eftersom Apple folket behöver att jag FAXAR till Irland och aktiverar min AppleCareProtectionPlan. Tala om stenålder. Det skulle ta en vecka att aktivera denna. Sen efter det vet man inte hur lång tid det kommer att ta att åtgärda detta fel. Tycker det finns tillräckligt många AppleCenter bara I stockholm för att man skall kunna visa upp att man är ägare till både maskin samt Supportavtal. Nä detta var inte kul.

Har testat det. Tyvärr fungerar det inte det heller. Märklig grej. Fungerade klockrent i natt men startar inte i dag.

Nu så har det hänt. Imacen startar ej:confused: Har haft min Imac 20 1,8 ghz sedan den släpptes. Inte varit ett enda problem. Imorse när den skulle startas så tänds den lilla lampan i ca 1 sek för att sedan slockna. Inget annat händer efter detta. Någon som har något bra förslag samt om den nu inte startar finns det fortfarande chans att rädda det som finnes på disken.
Ha en bra dag.
DocG.

Tack Wiking..Ante mig att det var formatet som spökade. Hade tidigare en firrewire delad mellan maskinerna och den funkade förmodligen för att den inte var formaterad i NTFS.
Vi provar....Tack igen.

Köpte en extern USB 2.0 250 gb SATA. Gick ej att formatera i win xp men gick bra i Macosx. Valde PCDOS format eller vad det heter, kopplade sedan in den på WINxp maskinen då kom den upp, formaterade denna en gång till NTFS format. Nu var tanken att köra denna både på min IMACG5 OSX samt WinXP maskinen. Dock är den låst när den kopplas till macosx maskinen. Hur kommer jag runt detta då jag vill spara mina imovie objekt på denna.

mvh

DcG

Jag vill lägga på en text i början på hemmafilmen. Men uppdatera knappen vill inte tändas. Vad gör jag för fel???!!

Inhandlat en pc till Familjen så jag får min G5:a för mig själv. Behöver dock flytta all mail från 2 konton till nya winXP maskinen. Hur gör man. Har LAN etc.

Behöver förslag på eventuell befintlig tv-application för MacOSX. Har en Lifeview USB TV men hittar ingen program till den för osx.

vilka jäkla snubbar dessa amrisar är.... Dom har kodat reklamspot av extremt låg kvalitet utan att tala om detta. Löstes snabbt då jag tipsade om ftp överföring. Kom som en blixt från klar himmel för dom.