Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Docgurka

Docgurka

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Macfrälst sen -84
  • Registrerad 2003-09-23
  • Senast aktiv 2015-05-28
  • Antal inlägg 88

Foruminlägg

De senaste inläggen Docgurka har skrivit i forumet.

Hjälp. Har fått en dvd+r från ett företag som skulle göra en dvdpresentation. Denna går ej att läsa på nån stationär dvd eller mina macar. Kan läsa vob filerna separat via VLC dock. Hur kan jag spara om dessa konvertera eller annat för att bygga en ny dvd via imovie och idvd. Provade att spara om i QTPro. Men ljudet försvann. Bränner jag om VOB filerna i Toast som fungerar det i macen men inte i stationära dvd,er. Vad göra.....

Har lyckats få ett riktigt skitexemplar till imac20'. Vid leverans var skärmen paj. Köpte apater för att plocka signal till tv. Ej heller detta fungerar. Nu till sist innan jag släpper skiten i golvet och returnerar denna till apple. Går det inte att stänga av detta uppstartsljud. Har kopplat in en extern ljudkälla ändå låter det HÖÖÖÖGT från imacen vid uppstart. Har provat alla kända alternativ enligt manualer dock hänger ljudet med.. Vad är AppleCare???

Gratulerar er båda som har fått något som fungerar. Uppenbarligen så har jag lyckats få ett Måndagsexemplar. Vilket inte förvånar mig med tanke på leveranstiden på denna.

Ha det..

Orkar inte med applessupport. Köpte en Apple DVI/videoadapter till min imac från applestore för att få upp presentationer på storbild. Dock händer inte ett jota. Fick adaptern sent omsider men så fort den kopplas in fryser imacen. Har startat om med eller utan adapter samma hela tiden. Finns det nån hemlighet hur denna skall kopplas in och sättas upp. Fanns liksom ingen bruksanvisning med direkt.

Nån som vet svaret.

Uppstartsljudet i osx på min imacG520 väcker grannarna. Hur fasen får jag bort detta.Låter som en banalgrej men men får det inte att fungera.

Dessutom en Compaq...usch gyttjan i PClergropen

Installera os 9 på/i jaguar. Går det...

Har en uppgraderad 233/G3 med OS9samt 10.2. Har gått alldeles utmärkt. Nu när hon startade upp datorn står bollen bara och snurrar i timtals. Kan ej heller boota upp från skiva. Vad göra för att slippa formatera återigen.

DocG

Vart lite oense om vilken adaptrar som fungerade på imac G5 20 till vanlig tv apparat. Dessutom när säljaren skyltar med befintligt lagersaldo på webben men på plats är det noll i båda butikerna Sbg. Sthlm. Är det så man bedriver affärsverksamhet. Nåväl. Vad skall jag köpa från Appelstore istället för att få det jag vill ha. Dom kan ju gärna inte vara slut där med...

Snabb fråga: Passar SDRAM PC133 till en G3 Desktop 233. Priserna är ju larvigt höga på gammla minnen. Framför allt PC100..Man märker kartellbildningen mellan dataföretagen att man inte skall ha för gammal dator. Då skall uppraderingarna kosta julfläsk...

Min fråga är om någon vet en drivrutin i osx till en Lifeview FlyTV USB. Alltså en liten usb burk för tv radio och s-video in. Funkar bra i os9 men vill inte sitta med detta. Vill köra panther..

God Jul

Lev med det lilla surret och ha fullfart. man vänjer sig. Hade en Quicksilver G4:a i 3 år. Allt blir tyst efter man levt med en sådan. Vet inte vart Steve.J fick iden från att sätta i en dammsugar motor i en Dator. Min nya Imac är så tyst i jämnförelse att man får en tår i ögat att man numera hör barnen skrika trots att datorn är påslagen.

Japp så kom den tillslut. G5 med 20' skärm. Som J Holmes ungefär. Min fråga dock är om någon vet en drivrutin i osx till en Lifeview FlyTV USB. Alltså en liten usb burk för tv radio och s-video in. Funkar bra i os9 men vill inte sitta med detta. Vill köra panther..

Tjena

Har ett band med NTSCMaterial från US. Vill lägga över detta till G4:an via en Dazzle HollywoodBridge men får det banne mig inte att fungera. Får endast svartvitt på både imovie och Vidi. Ljudet är ok men hur får jag färg.

DCG

Verkar som jag fått ett VIRUS...TJOHOOOOOO i OSX..Apple hade inget svar än heller....