Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kakazooka

Kakazooka

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2003-10-14
  • Senast aktiv 2010-09-01
  • Antal inlägg 211

Foruminlägg

De senaste inläggen Kakazooka har skrivit i forumet.

Hmmm.. Nu tror jag att jag gjort ALLT näst intill använt en hagelbössa.

Hittade alla filer genom litet rotande. Rensade, slängde, startade om, reparerade skivbehörigheter.
Disken MOUNTAR som vanligt, jag kan läsa alla kataloger men när jag kopierar får jag över en vit ikon följt av... HÄNGNING. Finder låser sig och går inte att starta om.

Installerade nytt system... ingen skillnad. Disken mountar osv.

Installerade Genesys IO USBIDE tillägget och startade om.

Nu kan jag, precis som vid ruta ett i den här berättelsen, få tillbaka något hundratal MEG... och sen hänger sig ALLT (Svarta rutan)

Tack för pinket. Jag ska omedelbart rensa och testa.

..men finns det något sätt jag kan se vilka filer som drivrutinpaketet innehållit?

Senast redigerat 2004-02-21 12:44

Köpte en Extern kabinett 3,5" IDE till USB 2 på PC Superstore för att koppla mot 2x2 G5 med 10.3.2 Den ser precis ut som en FIRESMART ALU låda men har som sagt USB 2. Tryckte in min gamla 120 giggare och byglade som MASTER enl instruktionerna.

Medföljande drivrutin GeneIOUSBIDE110.pkg skulle tydligen göra jobbet men gav endast möjlighet att SKRIVA till disken. Om jag läste från HD'n så hängde sig systemet.

Okej, efter sex timmars rotande på nätet hittade jag en GeneIOUSBIDE230.pkg och provade med den.. och jävlar.. det fungerade!!! ...trodde jag...:confused:

Den kan fortfarande SKRIVA och nu kan jag läsa från skivan men...
efter en par hundra MEG så låser sig systemet och den otrevliga svarta rutan på alla språken kräver KNAPPOMSTART!! Ibland drygt 900 MB ibland 250. Inga konstiga ljud från HD'n utan bara: *blink* Starta om!

Tror jag testat ALLT. Disken ÄR felfri. Det blir samma schiit om jag tar en annan HD och pluggar i lådan. Apples Disk utility friskförklarar... men drive 10 fryser efter 20% test av volymstrukturen.
Har slitit bort alla extra USB grunkor (EyeTV tex), tryckt på interna resetknappen, ryckt mitt hår och brutit mitt svärd....

Har någon någon piffig lösning månne?

Bland glossiga magasin är det inte ovanligt att neka bra betalande annonsörer då de kan sänka tidningens image. Tror inte Aftonbladet får annonsera i Expressen även om de betalar 500% överpris.

Vad hette det där spelet på AMIGA? Kommer nån ihåg? Paddleball?

Titta vad fint det blidde

Spännande! Det finns ju så litet bra och modernt material på svenska. Vore kul läsa när du är redo.

Har du kollat med respektive filmbolag om bildrättigheterna? På bildbanker som gettyimages.com hittar man mest gammalt krafs och du har säkert mycket specifika bilder du vill få loss.

Liten anekdot om rippng: När jag pluggade film och skulle göra en filmskiss av långilmsmaterial ringde jag upp SF för att fråga om tillsånd (ärlige erland) och fick en rejäl utskällning om rättighetsintrång.... trots att det var i studiesammanhang... i en vhs-redigering... (sket ju vi i iofs -filmrebell!!)

Kan den vara tjuvad från någon?

Jag har Stuffit DLX 8.0 som det inte händer något med...

Har suttit och brottats med detta joxiga problem i några timmar nu... för att se att vännerna här naturligtvis redan har en lösning...
Kan någon hjälpa även mig med denna oinstallerade fil?
Eller ge mig ett namn (och läplig plats att lägga den) så kanske den går att gräva fram ur installern (?)

mailadress

Eh... helt plötsligt har maskinen (G5 2x2) slutat visa den effektfulla kubvändningen när jag byter användare.... inte för att det var DÄRFÖR jag köpte maskinen... men *litet* kul är den ju.

Hittar ingen inställning för den. Har jag letat dåligt eller måste jag in i TERMINALEN och härja?

Skål och gutår för Merovech,
Cred, cred supercred!

Lightbulben javascript:smilie(':D')

Om filmen: Det är en KLOCKA!

Första gången vi ser den (tydligt) står den på 09.09. Den räknar sedan upp, sekund för sekund och när filmen är slut står den på 09.19.

Trist att behöva avmystifiera... men vänta nu... om man tar alla ingående talen... räknar om till hex... lägger till Steves födelsedatum och drar ifrån lagom mycket blir det.... 666!!! (Har dock inte kontrollräknat):D

hälsosamt kritisk -not a hater.
Apple har väl aldrig gjort något fel?

OOOOOOOAAAAAOOOO!! Färg!
(hård ironi)