Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Lundmark

Lundmark

Medlem
  • Plats Sundbyberg
  • Sysselsättning Jag gillar öl.
  • Registrerad 2004-06-06
  • Senast aktiv 2020-06-16
  • Antal inlägg 180

Foruminlägg

De senaste inläggen Lundmark har skrivit i forumet.

Nån av er som löst problemet med att Airport-kortet försvinner ur menyraden?
Efter installation av 10.6 så visar min dator "Inget Airport-kort installerat" i menyraden, men jag kan surfa med datorn utan problem. Däremot blir det jobbigt att ansluta till nya nätverk.

Att trasha plist-filer löser problemet temporärt men det kommer tillbaka nästan direkt.

Här är några förslag:

  • Gör om baksidan så den inte är så enorm och ful

  • Flytta knapparna för teckenstorlek (AAA) till baksidan

  • Nya skins

  • Animation när programinfo öppnas och stängs

  • Rullningslist i iTunes-stil för programinfo

  • Förbättrad multitouch-rullning i programinfo (fungerar väldigt ryckigt)

Ursprungligen av BlackSmp:

Givetvis, jag var (som ofta) otydlig.

Det som jag menade var att det är lovande för framtiden eftersom jag upplever att redan B2 är i paritet med 2.2

Håller INTE med. B2 var hopplös. Knapplåset slutade ofta att fungera (man kom in i appen som var öppen trots att låssymbolen syntes och det fanns inget sätt att återvända hem utan att reboota). iPod slutade fungera och låta. Att skriva SMS tog extremt lång tid eftersom tangentbordet hade sekundlånga lagg. Youtube kraschade ofta. Extrem seghet i menyerna då och då. osv.

Här finns operatörsinställningar för att få iPhone OS 3.0 att fungera med MMS. Däremot har jag inte fått dem att fungera. Jag använder Beta 3 som kom igår och även fast jag ser MMS-finesserna så fastnar meddelandet strax innan det skickats klart, för att sedan visa "kunde inte skickas".

http://andreasm.bloggy.se/operatorsintallningarna-for-att-fa-mms-att

Nån som fått MMS att fungera med 3.0b3? Jag kör med en gammal restore (självklart, eftersom jag inte kan förlora allting).

Jag skaffade precis en ny TC med dubbla radio. Vad jag förstår är detta till för att man ska kunna ha maximal prestanda på både N- och G-enheter i en blandad miljö, men vad händer när man slår på gästnätverk?

Har den mer än två radioapparater så man kan ha en för N, en för G och en tredje för gästnätverk? Eller använder den en radio för att blanda N och G och den andra för att köra gästnätverket? Eller är det helt enkelt möjligt att använda två SSID med samma radio?

Jag gillar gästnätverksfunktionen men jag vill ha maximal prestanda i det trådlösa nätet.

Ursprungligen av gusax840:

Har du netgear-router?
Om nej:
Vilka Canal+kanaler har du i listan?
Om du öppnar en av filerna (föreslagsvis en tablå från samma dag det strular) - vad står det i filen då?

Gick in i schedules och öppnade filerna, och det är inte så konstigt att det strular. I filen står det bara File not Found, så tablåerna verkar inte finnas på servern.
Det är Canal+ Film 1 och Canal+ Film 2/Sport Weekend, båda från Boxer.

Min tablå innehåller trams. Det gäller bara Canal+, och problemet är kvar fast jag raderat allting i mappen schedules. vad göra?

gjorde två stycken... transparanta och fina. kollade så formaten inte ändrades på image shack, men de är precis som de ska.

Jag gillar XMLTV väldigt mycket. Men jag förstår inte varför loggorna för TV4 Film, TV8, Barn/Kunskap, SVT24 och Nikolodeon inte visas.

Hmm kanske borde prova det då. Skrivning till NTFS har jag ju ingen nytta av, och om läsningen funkar bra så vore det klockrent.

Situationen är följande: Jag har en PowerBook och ett par NTFS-diskar från forna Windows-tider. Jag behöver infon från dem.

Senast jag lirade NTFS på Mac var ganska precis ett år sedan och stödet var toksämst. Man såg bland annat inte alla filer och det var en rätt obehagligt uppstyckad upplevelse att browsa i katalogträd som var inkompletta när PowerBooken läste dem men inte när PC:n gjorde det.

Har stödet blivit bättre nu? Jag behöver kopiera 200 gb data och det enda jag kan komma på är att antingen koppla in NTFS-diskarna till en PC som delar ut dem via nätverk och på så vis komma åt dem med Mac:en. Men det är seeegt.

Eller så formaterar jag en annan disk till FAT32 som ju stöds av både Win och OS X och mellanlagrar på den. Det känns osäkert.

Vad har ni för tips?

Vem kan berätta för mig vad tillverkaren av den andra G5-kopian heter?

Ursprungligen av skamuel:

Ehh... titta lite noggrannare... "Omvandlare" finns med i Tiger-installationen redan.

Han är den andra jag ser som frågar.

SL-widgeten är helt okej, men texten är ganska taggig och så finns det en underlig skugga på hela fönstret som andra widgets inte använder.

Jag diggar Eniro-widgeten skarpt. Den hade gärna fått vara lite mindre dock, trångt på min 15" PB. Men den äger oavsett. Väl värd sitt utrymme.

Eniro-widgeten var asbra. Hoppas på ÅÄÖ sen är den perfekt.

SL-widgeten kan också behövas uppdateras med finare grafik och ÅÖÖ.