Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
turbonow

turbonow

Medlem
  • Registrerad 2004-08-26
  • Senast aktiv 2006-07-05
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen turbonow har skrivit i forumet.

1

Ifall jag nu sitter på distans och ska ladda ner filer från min andra mac, hur gör jag då för att zippa?

När jag lägger en quarkfil på ett USB minne eller för över den via ftp blir den helt korrupt.

Någon som vet varför?. Alltså den går inte att öppna

Efter att ha tittat i Aktivitetskontroll och systemminne visar det sig att jag bara har ynka 6 mb ledigt och 9 gb virtuellt utrymme. Det låter som att jag ska skaffa Mer minne till denna.

Ändå så har den bara vart på i 48 dagar, fattar inte varför min eMac lyckas dra samma utan ett lagg (dock panther)

Just nu sitter det 2x256 i min iMac
Det försvårar min situation. Ska jag köpa 1x1gb eller 2x512

Här brevid mig har jag ett problem, det var nästan ett år sen jag köpte min iMac nu. Det är en 1.8 ghz, utan isight med ett geforce 5200 tror jag. 512 mb ram. Tiger 10.4.4

Problemet är att den är så Jävla slö. Min eMac med 768mb ram och Panther (1.25 ghz tror jag) är Mycket mer rapp på alla uppgifter. Påstå nu inte att det är Tiger för jag ha haft Panther på iMacen också. Hårddisken blev utbytt för den gamla rasade ihop. Inte mycket snabbare för det.

Har det att göra med att jag har för lite ram?. Och i såfall, kan jag köpa nytt ram på låt säga dustin istället för Apple store där dom tar skyhöga priser?

Testa Mercury

Det har stöd för webcam och hela skiten fast det tuggar cpu

Då kör jag på ingen vila. Hårddiskarna brukar väl gå i vila automatiskt efter ett tag ändå?

Det där mysiga med paket lät lite avancerat.

Inskaffade idag Remote Desktop Admin 2.2 och satte upp allting, en dator hemma och en dator på firman. Allt fungerade perfekt, jag åkte hem och testade och det funkade med. Tiden gick.. Nu går det inte att ansluta och antagligen har macen nere på kontoret gått ner i viloläget. Går det inte att köra wake on lan via internet (tror inte det). Kan man sätta så vila bara går in under vissa perioder eller ska man helt enkelt skita i att låta datorn vila?

Hur mycket skada tar datorn av att aldrig vila? (Den är på dygnet runt normalt, det enda den får är sin vila).

/Turbonow - Coral

jag kör ju Extensis Suitcase nu och det funkar ju bättre än ATM. Jag la in alla typsnitt i de och dom aktiveras ju när dom behövs och stängs av sen

Jag fick en ny emac 1.25 ghzare här om dagen och tangentbordet rent ut suger. Ifall någon kommer ihåg Mac´s gamla tangentbordskoppling innan dom kom med usb. Jag har ett sånt tangentbord som är skitbra. VAR köper jag en converter så jag kan ha det tangentbordet i min Emac.

jag tog bort vareneda helvetica som fanns. de buggar fortfarande... Sen la jag in Bold och Regular och dom men de jävlades fortfarande

okej, ägaren av den här datorn har kört os classic versionen sedan den kom och nu så blev dom gamla datorerna stulna. Så nu sitter jag här och ska fixa in en Emac 1.25 ghzare (om 3 månader blir de g5). Nicey, men han såklart trycker in 998 fonter exakt i fontbook och då går de som de går. Webbsidor visas inte riktigt längre, de finns 127 versioner av Helvectica och allt som är skrivet på en hemsida i helvetica är åt helvete. Hur fixar jag detta... finns det någon typ av "go back"?

1