Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Dr.Greenbaum

Dr.Greenbaum

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2004-10-11
  • Senast aktiv 2010-10-05
  • Antal inlägg 45

Foruminlägg

De senaste inläggen Dr.Greenbaum har skrivit i forumet.

Eftersom WPA2 enbart är mjukvaruhanterat så antar jag att det inte bör vara några större problem att köra det på en airport express/Viktor

Jag har för mig att glocalnet kör på PPPoE, måste man inte ställa in det i dator/router innan man kan får någon övrig kontakt med omvärlden, eller du kanske inte ens får något ip-nummer? annars måste du kanske sätta fast ip på datorn (192.168.1/2.2 oftast) för att få kontakt med modemet och gå in och kolla inställningarna på det. tror jag har varit med om samma problem.

Det går och är jättelätt att sätta upp, bara gå in i systeminställningar/nätverk/internet sharing och kryssa i lite rutor...

Provat uppdatera musen BT software? jag hade problem innan oxå...

Men du byter ju inte minne, det som sitter i sitter ju kvar och sen kompletterar du ju bara... om jag inte är helt fel ute och cyklar? på min PB är det så iaf.

Vad jag vet är det en uni-iso iaf så det ska inte vara några problem vad gäller mathematica /Viktor

Hrm. Det står på bluephoneelites hemsida att man i tiger ska kunna använda datorns mikrofon och högtalare som headset, hoppas de får fart på utvecklingen lite så man kan använda det!

Ursprungligen av Svante S:

Snackar du QuickTime Pro? Välj då "Presentera film..." och se till att du får filmikonen i den skärm du vill.

Det där löste ju allt! Måste säga att det har blivit rätt bra att använda, särskilt som VLC har börjat få för sig att hänga sig titt som tätt!

Jag är oxå av den uppfattningen att om man har tillräckligt med ram så går tiger snabbare på alla datorer, min polare har en ibook 1ghz och han säger att det går betydligt bättre. Min powerbook upplever jag som mycket snabbare, särskilt om man vill prova spela nåt spel.

Hrm, jag har problem med fullskärmsuppspelning. Hur jag än vrider och vänder på inställningarna så blir alltid fullscreen på datorn och inte på tv:n. Oavsett vilken skärm som är primär... nån som haft samma problem? /Viktor

Det finns ingen planderad uppgradering så man kan från ljudet från andra program eller hela osx på över airtunes? tänkte mest på DVD Player och VLC?

Hrm.... nog för att det kan ta lite lång tid men Helen på applestore var iaf supertrevlig...hahaha.