Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Conductorper

Conductorper

Medlem
  • Registrerad 2003-08-26
  • Senast aktiv 2014-04-11
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen Conductorper har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Zimmerman:

Har testat lite...och det är en sensation skulle jag tro...detta är dom ensamma om, som mycket annat. En Apple-produkt helt klart. T.o.m. obskyra typsnitt hänger med i ett Pages-dokument...tydligen laddas även fonterna upp :-D. Jisses.
Men...vem kommer att använda detta? Dom som verkligen jobbar kollektivt med avancerad layout - och befinner sig utspridda på planeten (t.ex. reklambyrå) - dom sitter ju med Quark, InDesign och/eller Illustrator.

Det finns faktiskt småföretagare/folk som samarbetar i mindre nätverk som jobbar i iWork. T.ex. jag själv. Jag tycker det är suveränt och har i stort sett övergivit MS office. Att dessutom kunna dela dokument på detta vis har jag drömt om sen iWork kom.

Är det någon som vet vad detta är? Verkar ju för bra för att vara sant!
World-EL Inc.

Ja, Graphic converter är väl det givna valet.

Min bilstereo, JVC, har en auxingång på fronten. Funkar utmärkt med podden

Om du har en ny, så har du applesupport i 90 dagar. Ring dem!

Har man valt "manuell" så får man väl vara beredd att pyssla lite, men det ska inte vara så svårt om man tar hjälp av iTunes sorteringskriterier.

Ursprungligen av yeppe:

Hej!

Precis skaffat mig en Ipod. En funktion som jag ännu inte hittat en lösning på är följande. Jag kör manuell uppdatering då jag tycker det är smidigast. Men om jag tar bort en spellista, så tas ju inte spåren i den spellistan bort från min Ipod. Det vill jag att de ska göra. Går inte det?

Lite jobbigt att ta bort alla låtar manuellt. Svårt att hålla reda på alla.

Kanske jag missförstår din fråga, men om inte, så gäller detta: Ta bort låtar i Biblioteket, inte i spellistorna. Listan är bara ett sätt att koppla ihop låtar som redan finns i Biblioteket.

Har haft min i en månad, köpt i NY av en polare

jo, ringde till Apple support och det stämmer, det har med kodningen att göra.
Sen dök ett annat problem upp: Vid längre textfiler visas inte hela. Finns det någon visningslimit? Hur kan man lura den?

Ursprungligen av Legolas:

Ring Apple-support å fråga...

Skall jag prova. Får jag veta ngt nytt postar jag det här.

När jag lagt in en textfil i Anteckningar på min nya G4 ipod visas inte åäö alls. Inte bara prickarna utan hela bokstaven försvinner. Skumt, eftersom introduktionstexten som Apple hade lagt in från början återges på korrekt svenska. Har jag gjort fel? Hjälp, någon?

1